Moderne nøytrale farger

Moderne nøytrale farger

Med en deilig touch av fersken! LADY 10290 Soft Touch er en av de nye, vakre nøytrale nyansene.

De nye nøytrale nyansene

LADY fargekartet IDENTITY byr på en ny gruppe med nydelige grå- og beige toner som gjenspeiler den nøytrale tendensen vi ser rundt oss nå. Et anslag av farge kan være det lille som skal til for å få en stemningsfull og behagelig romfølelse!

Nøytrale nyanser

 Leter du etter en god beige tone som passer til mange andre farger, er 10678 Space en nøytral nyanse du bør vurdere! Bordet er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 10678 Space.

De nøytrale nyansene består av gylne beigetoner og lune gråtoner. Når du kombinerer nøytraler fra én og samme rad i fargekartet, skapes en delikat, monokrom fargeopplevelse.

Her er de gylne beige fargene vist øverst, og de lune gråtonene fra fargekartet vist nederst. 

Skap en lun stemning

Nøytrale nyanser skaper en lun stemning og balanse i et minimalistisk interiør. Her er både veggene og taket malt i den gylne beigetonen 12075 Soothing Beige. Ved å benytte helt matte overflater blir rommet behagelig og harmonisk.

Et lunt soverom!

Helmatte, myke vegger i LADY Pure Color 12075 Soothing Beige. Taket er malt i samme nyanse med LADY Perfection. Gulvlistene er malt i en matt glansgrad med LADY Supreme Finish 1024 Tidløs. 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

  • Dekkgaranti
  • Stort fargeutvalg
  • Vakkert og skjoldfritt resultat
  • Enkel å påføre – uten drypp og søl

De nye nøytrale nyansene

LADY 12076 Modern Beige er den mørkeste av de nye, gylne beigetonene.

Lune grå nøytraler

Når livet haster av sted trekkes vi mot de rolige og enkle. Nøytrale nyanser i perfekt balanse gir en avslappende atmosfære.

Nøytrale nyanser

Veggen i trappen har fått den lyse, grå nyansen 12078 Comfort Grey og de øvrige veggene har den svakt gråaktige hvittonen 1622 Refleksjon. Alle vegger er malt med LADY Pure Color. Les hvilke nye favoritter Stylizimo har det i nye fargekartet!

De nye nøytrale nyansene

Den nye lyse grå LADY 12077 Sheer Grey er verken beige eller blågrå i uttrykket – og er dermed den perfekte nyansen for mange! Bordet er malt med LADY Supreme Finish 1622 Refleksjon.

Nøytrale nyanser

LADY 0349 Varmgrå er en av våre aller beste og mest populære grå nyanser! Den er helt nydelig i helmatte LADY Pure Color!

Kombinasjoner med aksenter

Ved å kombinere de nøytrale nyansene og treverk med en ny og tidsriktig aksentfarge, skapes et spennende uttrykk. Med den deilige ferskenfargen, LADY Pure Color 12074 Peachy på veggen, kommer det vakre treverket og de organiske formene på møblene til sin rett!

12074 Peachy

LADY Pure Color 12074 Peachy – helt nydelig sammen med nøytrale nyanser!

Lys, dempet rosa

En sart og dempet rosa er nydelig sammen med lune, grå nøytraler! Samtidig kan den nye LADY 20119 Transparent Pink også nevnes som en av de «nye nøytralene». Et lite anslag av rosa gir en god og varm glød. For et perfekt resultat kombineres 20119 Transparent Pink med hvite nyanser som 9918 Klassisk Hvit eller 7236 Chi.

De nye nøytrale nyansene

En sart, lys rosa kan være en vakker basefarge i rommet! Den nye LADY 20119 Transparent Pink er en lekker nyanse!

Liker du alle de nye nøytrale nyansene? La deg inspirere av alle fargene i temaet CALM i det nye LADY fargekartet!

Foto: Line Thit Klein. Styling: Kråkvik & D’Orazio

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Unik utstilling med norsk design

Veggarbeid Folded Porcelain fra Christina Peel. Linde Sofa fra Tonning & Stryn. Design Andreas Engesvik. Veggfargen er LADY Pure Color 12076…

Gavedryss fra MENU

Bli med i konkurransen – og vinn en av de flotte premiene. Den elegante lille lampen, Socket lamp fra Menu,…

Små grep gir store forandringer!

Gjenoppdag noe av det fine du allerede har ved å sette det sammen på en annen måte! Veggen har fargen…

Våre vakreste røde nyanser

Rødt skjerper apetitten! Dette deilige kjøkkenet har fått den smakfulle, rødrosa fargen LADY 20120 Organic Red. Rødt er lidenskap Rødt…

Ekte og naturlig med kalkmaling

LADY Minerals 0394 Varmgrå – kalkmalingen er perfekt til den industrielle stilen! Nå får du LADY Minerals Kalkmaling i hele…

Våre vakreste grønnfarger

LADY 8302 Laurbær er en utmerket grønnfarge å omgi seg med på soverommet. Sofistikert og lekkert med panel malt i…

Go to top