Nytt hjemmekontor i brune toner

Nytt hjemmekontor i brune toner

Jobber du hjemmefra og trenger tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt mer spennende? Følg med her …

Niki er en London-jente som bor i Sverige og driver inredningsbloggen My Scandinavian Home, om inspirerende skandinavisk interiør.  Her viser hun hvordan hun frisket opp arbeidsplassen sin med fargen LADY 10981 Norwegian Wood.

En mer inspirerende arbeidsplass

– Det var egentlig ingenting som var feil med arbeidsplassen min, sier Niki. – Det var bare at den begynte å føles litt kjedelig. Jeg satt mer og mer i kjøkkenet eller på en kafé i nærheten, og ikke hjemme, når jeg skulle jobbe. Det var på tide å ta grep og skape en mer inspirerende arbeidsplass der jeg virkelig ville være.

Sammen med partneren Genevieve Jorn, som også er designer, lagde hun først et moodboard for å ha noe å gå ut i fra. Her samlet de varme, brune farger i kastanjefarger og nøytrale toner.
– Jeg ville skape en markert arbeidsplass, men likevel skulle den smelte inn i rommet, forteller Niki.

Hjemmekontor i LADY 10981 Norwegian Wood

Nikis arbeidsplass på drøyt fire kvadratmeter fikk den ene veggen malt i LADY 10981 Norwegian Wood.

Nikis arbeidsplass er et hjørne i soverommet hennes. Arbeidsplassen er ikke mer enn drøye fire kvadratmeter, så her måtte hun tenke smart. Niki måtte også ta hensyn til de andre fargene i soverommet, som for eksempel LADY 20047 Blushing Peach, for å få sammenheng og en følelse av harmoni.

Les også om Nikis nye soverom med rosa makeover

Oppslagstavle for hjemmekontor malt i LADY 10981 Norwegian Wood

Niki har endelig fått et flott moodboard slik at hun kan ha inspirasjonsbildene sine hengende framme. Den mørke fargen LADY 10981 Norwegian Wood, får virkelig løftet fram bildene.

Varme toner, inspirert av tre

– Jeg var litt nervøs før jeg satte i gang å male, men jeg elsker de varme tonene i LADY 10981 Norwegian Wood forteller Niki. Hun prøvemalte først, noe som er lurt å gjøre slik at du ser hvordan fargen blir i lyset og sammen med de andre fargene på plassen du skal male. Og – Niki syntes fargen var superfin!

Delikat og stilig midt i byen

Slik ble hjemmekontoret med LADY 10981 Norwegian Wood

LADY Pure Color og fargen LADY 10981 Norwegian Wood.

LADY 10981 Norwegian Wood

En ny brunfarge med klare rødlige hint som gir en helt egen lunhet. Den er solid, tøff og moderne. For mange er dette en ny retning av bruntoner, men vi kan garantere at dette er farger man vil se mye av i tiden som kommer. Rødbrente og brune farger, satt sammen med kjøligere fargetoner vil danne nye og spennende kontraster. Se den inntil våre farger som 20046 Savanna Sunset, 20047 Blushing Peach eller 10580 Soft Skin for en spennende pudderrosa harmoni, – eller inntil mykere greige toner som 10341 Kalk, 10342 Kalkgrå, 0553 Ascott, 0552 Tudor, 10679 Washed Linen, 1376 Frostrøyk, 0394 Varmgrå eller 1352 Form. For de som liker de lunere beige tonene er 1931 Kokos, 10680 Space og 1140 Sand fine inntil. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Hjemmekontor med skrivebord i heltre og LADY 10981 Norwegian Wood på vegg

Nikis nyte arbeidsplass i fargen LADY 10961 Norwegian Wood.

– Jeg håper du liker det, sier Niki. Og ja, det gjør vi virkelig. Det ble skikkelig fint! Arbeidsplassen er tydelig avgrenset, men harmonerer fint med Nikis soverom. Well done!
– Det var et morsomt prosjekt! Og det beste av alt er at jeg har fått en helt ny arbeidsplass!

Foto: Niki Brantmark

My Scandinavian home

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Hjemme hos Elisa Røtterud

Velkommen inn til Elisa Røtteruds lune Oslo-hjem! I leiligheten på Grefsenkollen skaper dempede fargekombinasjoner en behagelig og nesten meditativ atmosfære…

Hjemme hos Villa von Krogh

Velkommen inn til Anine von Krogh! I den arkitekttegnede boligen i Asker, har den populære interiørprofilen skapt en behagelig og…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…