En naturlig fargeskala hjemme hos Elleonore

En naturlig fargeskala hjemme hos Elleonore

En naturlig fargeskala var førstevalget hos interiørentusiasten Elleonore Fust. Hun studerer til å bli grunnskolelærer, men engasjerer seg mye i sin store interesse for interiør. – Se Elleonores nymalte kontor her!

Elleonore Fust

Elleonore (31) bor, sammen med samboeren og de to barna sine, i et egendesignet hus i Västerås. Elleonore har en stor kreativ interesse, og fikk en god dose av dette i forbindelse med bygging av huset, samt fargesetting og innredningen av hjemmet. Samtidig utdannet hun seg til interiørdesigner. Drømmen om å jobbe med sin lidenskap for interiør vokste seg sterk i prosessen.

– Jeg ønsker å være kreativ, og at min interesse kan gi andre inspirasjon og tips. I fremtiden ønsker jeg å fortsette å utvikle hjemmet vårt, og drømmer om en dag å bygge enda et nytt hus, forklarer Elleonore.

Lekkert og koselig kontor. Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i den nye fargen 12180 Present.  

LADY 12180 Present

En dempet, greige tone. Dette er en rødlig muldvarptone, som vil tilføre varme og mykhet til rommet.

– I fargepaletten Cherish finner du fine kombinasjoner til fargen 12180 Present.

Naturen i fokus

– Jeg blir inspirert av alt rundt meg, men mest av alt av naturen. Både når det gjelder fargevalg og materialvalg, forklarer Elleonore.

Greige-tonen 12180 Present tilfører varme og mykhet til rommet. Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt utseende
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

Naturlig fargeskala gir harmoni

Da Elleonore valgte farger til huset, tok hun utgangspunkt i en naturlig fargeskala, som gir henne ro.

– Jeg vil at alle farger skal harmonere med hverandre og at det føles tidløst, men likevel varmt. Vi har et murhus, og jeg har ønsket å jobbe med farger som fremhever den følelsen. Derfor valgte jeg å male med kalkmaling for å understreke dette uttrykket, og jeg er så fornøyd med resultatet og følelsen.

Kontoret er i ett med naturen! Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 12180 Present.

Slik maler du med kalkmaling!

Kalkmaling til kontoret

Da det var på tide å male det siste rommet i hjemmet, var det ingen tvil – Elleonore ville male veggene med LADY Minerals kalkmaling.

– Da jeg valgte malingen til kontoret, visste jeg helt fra starten at jeg ville ha kalkmaling på veggene. Jeg ville gå for de litt mørkere tonene, men at den fortsatt skulle harmonere med husets andre nyanser. Jeg ønsket at naturens fargeskala skulle være grunnlaget. Før jeg begynner å male liker jeg å teste ut fargen på veggen for å se hvordan fargen blir i akkurat det rommet, forklarer Elleonore.

Vi har malt mye med Jotuns fine farger. Jeg er så fornøyd med resultatet og alle fargene vi har valgt ut til huset vårt. Hver tone gir en ulik følelse, selv om skalaen går i grånyanser.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt utseende
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

Få mer inspirasjon fra Elleonore her!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Stilrent drømmehus på Husvik

Velkommen hjem til Tor Fredrik og familien! På vakre Husvik har familien totalrenovert mormors gamle bolig fra 70-tallet. Husets nye…

Hjemme hos Daniella Witte

Interiørstylist Daniella Witte har nettopp malt stuen i en naturlig fargepalett. Velkommen inn og la deg inspirere! Veggene er malt…

Lina og Eldan sin flotte sommerhytte

Sommerhytta 2022: Lina og Eldan vant gullhammerne fra to av ekspertene i den spennende finalen i Sommerhytta. – Foto for…

Elegant og personlig hos Vita og Wanda

Da Vita og Wanda Mashadi spontant kjøpte leilighet i nybygget et steinkast fra der de bodde, var planen å bare…

Sommerhytta 2022 – her er vinnerhytta!

Sommerhytta 2022: Sara og Ibrahim vant gullhammer for det flotte kjøkkenet – og gikk seirende ut av Sommerhytta på TV…

Frodig og grønt hos Emma Johansson

Velkommen hjem til Emma Johansson, som står bak kontoen @WhatDecoratesMyDay. La deg inspirere av hennes hjem og stil; og se…