Naturlig okerfarge på kjøkkenet

Naturlig okerfarge på kjøkkenet

Bli kjent med LADY 0280 Caravan. En klassisk okerfarge, denne gangen i moderne omgivelser i et fantastisk hus i Åsgårdstrand, Vestfold. 

Okerfarge som er naturlig og balansert

Veggene på kjøkkenet var tidligere hvite. Etter ønske om mer farge i denne sonen, falt valget på en okerfarge; LADY 0280 Caravan. Okertoner er et godt eksempel på farger som har den herlige kombinasjonen av noe tradisjonelt – og moderne og nytt.

Nymalt og rålekkert kjøkken; både vegger og tak er malt i den okergule tonen LADY 0280 Caravan.

LADY 0280 Caravan en sikker vinner blant våre mange okerfarger, perfekt balansert. Dette er en gammel skatt fra Jotuns arkiv, som er løftet frem i den varme EMBRACE-paletten i vårt nyeste fargekart TOGETHER!

Matte og robuste vegger

LADY 0280 Caravan er malt på både vegger og i tak i dette lyse, lekre kjøkkenet. Resultatet er større helhet og harmoni i fargeopplevelsen. Veggene er malt med vår mest robuste maling for slette vegger; LADY Wonderwall. Den er  fantastisk god å jobbe med og gir en vakker matt, robust og flekkavvisende overflate, som holder seg vakker lenge. Dette er praktisk på et kjøkken! Taket er malt med takmalingen LADY Perfection, som gir et perfekt og helmatt resultat, som står godt til veggene.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

En pen og samtidig praktisk kjøkkenøy; her kan man både få god arbeidsplass og samtidig invitere til et hyggelig glass.

Veggens farge og finish gir rommet den rette atmosfæren. Et gjennomført funksjonelt interiør, som også er estetisk vakkert, gir en stemning av dempet luksus.

Det herlige bildet popper fint frem med den dempede okerfargen som bakteppe. Det er lekkert med detaljer av stål, og spesielt elegant med en innebygd hylle til oppbevaring.

Nisjen er praktisk og lekker, og gir mulighet for innsyn og servering til spisestuen!

Nydelig utsikt fra det flotte og funksjonelle kjøkkenet!

Daydream i hallen

Hallen har en mørkere og mer markant tone på veggen, LADY 20142 Daydream, og fungerer godt bak gamle veggmalerier med kraftige rammer. Den supermatte overflaten er et nydelig bakteppe for detaljer som man ønsker å fremheve.

LADY 2024 Daydream er en dempet plommetone, med gylne og røde undertoner som skaper varme i fargen. Daydream vil oppleves som jordnær, lun og behagelig. Fargen fyller gjerne hele rommet, men kan også kombineres med lyse toner. Sammenlignet med andre lillafarger, er denne langt mer gyllen og nesten brunlig, – den er noe helt annet enn en ordinær lillafarge.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Blått toalett

Kombinasjonen mellom LADY 0280 Caravan og LADY 5249 Linblå, er en klassisk og tidløs palett. Se så friskt og luftig dette toalettet ble. Linblå er en vakker og perfekt dempet blåtone, som det er svært behagelig å omgi seg med.

Blått toalett; delikat og innbydende! Veggene er malt med LADY Wonderwall i fargen 5249 Linblå. Listene er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt, i samme farge.

Tips: Mal gulvlistene i samme farge som veggen. Resultatet blir et ryddigere og mer helhetlig interiør!

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Foto og styling: Annette Nordstrøm 

Flere fargekombinasjoner

Den varme fargepaletten Embrace, består av rustikke, rå og ærlige fargenyanser. Disse omsluttende fargene spenner fra rustrødt, til okergult, blågrått og gulbeige. Les mer her. LADY 0280 Caravan er en nydelig gulbrun okertone, som altså er kjempefin i både blå og rustne kombinasjoner.

Få mange gode tips til varme fargekombinasjoner her. 

Jotun-LADY-Caravan_Observe_Iron-Blue

Fargeprøvene på bildet til over er 1303 Observe og 5516 Iron Blue, mens bordet har fargen 0280 Caravan, alt malt med LADY Supreme Finish.

Likte du disse fargene? Ønsker du hjelp med fargene hjemme hos deg? Kontakt våre fargerådgivere her.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Frodige fargevalg i Villa Sole

Velkommen til flotte og herskapelige Villa Sole i Sandefjord! Her har kreative Kaia nettopp fornyet kjøkkenet og spisestuen med lune,…

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her….

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…

Natural Green – Rustikk tone til jordnære hjem

Nyheten 8575 Natural Green har blitt veldig populær etter at den ble lansert – og det er ikke uten grunn!…