Nordisk estetikk i Catrines hjem 

Nordisk estetikk i Catrines hjem 

Nordisk interiørstil og grå-beige farger hjemme hos @mydindofstyling. Catrine Svellingens hjem utenfor Bergen bærer preg av hennes rene, estetiske sans. 

Jeg elsker en nøytral fargepalett. Greige farger er mine favoritter!

Møt Catrine

Catrine Svellingen jobber som stylist og innholdskreatør, og har utdannelse innen Visual Merchandising. Med Bergen som base, styler og fotograferer hun for både kommersielle og redaksjonelle kunder. Hennes rene og elegante stil er utviklet gjennom mange års erfaring.

Vi har fulgt Catrines private husprosjekt på Angeltveit utenfor Bergen, og vært med på den spennende oppussingsreisen av boligen. – Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene – bli med inn!

Catrine-Svellingen_mykindofstyling

Catrine Svellingen – @mydindofstyling

Et godt hjem er personlig

– For meg er et godt hjem der man finner en fullstendig ro, kan senke skuldrene og bare få være. Det må oppleves personlig og gjenspeile de som bor der. Funksjonalitet er også noe jeg setter høyt, med gode og smarte løsninger som gjør hverdagen enklere.

Det er en moderne og minimalistiske stil som preger boligen. – Jeg vil beskrive stilen min som leken, personlig og nordisk, med funksjonelle løsninger. En god miks av materialer, egne løsninger, vintage og design, sier Catrine.

Nordisk interiørstil hos Catrine

Catrine har designet det fine kjøkkenet selv. Veggene er malt med LADY Pure Color 12077 Sheer Grey, og taket er malt med LADY Perfection takmaling i fargen 1622 Refleksjon.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Åpen stue og kjøkkenløsning

– Jeg er veldig glad i den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet, den rause takhøyden og de store vinduene, forteller Catrine. – At vi har delt rommet inn i flere soner gjør at vi får bruke flaten på en mer funksjonell måte, samtidig som den dekker flere behov. Her kan man velge å være sosial, eller trekke seg unna og slappe av på daybeden med musikk på øret. Det er her de fineste øyeblikkene skapes.

Nordisk interiørstil hos Catrine

Bena er malt med LADY Pure Color 1563 Mørk Strandsand og bordplaten med LADY Supreme Finish Matt 1288 Granskygge. Spileveggen er også egendesignet, og laget i eik av GG Möbel. Reykjavik Daybed fra Skagerak. Gardin fra Astrid.se

Les om hvordan Catrine laget hyllen selv.

Greige fargepalett

– Jeg elsker en nøytral fargepalett. Greige farger er favorittene, forteller Catrine. – De er hverken helt grå eller helt beige, men en perfekt harmoni midt imellom. Dette er farger som er med på å skape den lune, lekre følelsen jeg liker.

Fargevalget i det åpne kjøkken-stuerommet falt på 12077 Sheer Grey Himlingen er malt med LADY Perfection i den svakt, gråhvite fargen 1622 Refleksjon. Hyllen på bildet over har fått fargene 1563 Mørk Strandsand og 1288 Granskygge, mens soverommet er malt i fargen 10678 Space.

Kjøkken i ask

Det lekre kjøkkenet er egendesignet – i oljet ask med håndtak i eik, og laget av GG Möbel. Alle gulvene i huset har fått mikrosement i en egenkomponert, mellomgrå farge, som matcher flott til veggene. Knaggrekken Haldar i eik er norsk design, fra Fram Oslo.

Catrine Svellingens nye kjøkken

Alt ligger til rette for å kose seg med matlagingen på det nye kjøkkenet! Benkeplaten i oljet eik er laget av GG Möbel. Platetopp med integrert vifte fra Bora.

Kjøkken - veggfargen er Sheer Grey

Lekkert og smakfullt på kjøkkenet! Veggfargen er den Supermatte LADY Pure Color 12077 Sheer Grey. Kjøkkenarmatur fra Cocoon. Kaffemaskin og integrerte hvitevarer fra Smeg. Designspotter i tak fra Italia.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Jeg er veldig glad i den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet, den rause takhøyden og de store vinduene.

Estetikk og funksjonalitet

De vegghengte Ivar-skapene fra IKEA er malt med LADY Supreme Finish i 12077 Sheer Grey, og gir en myk overgang til veggene i samme farge. Her får fine objekter stå framme; fargekomponert og vakkert iscenesatt av Catrine.

Nordisk interiørstil hos Catrine

Ivar-hyller fra IKEA – malt i Sheer Grey med LADY Supreme Finish. Gardin fra Astrid.se. Adam Stool fra Frama. Vegglampe Ink fra Northern.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
Catrines nye kjøkken

Et sted for de fine øyeblikkene! Veggfarge: LADY Pure Color 12077 Sheer Grey. Spisebord Aldus fra Skagerak i Eik. Stoler Eames fra Vitra. Taklampe fra Gubi. Kunst fra Anette Hallbäck  – Foto: Gunn Kristin Monsen

Funksjonalitet er noe jeg setter høyt, gode og smarte løsninger som gjør hverdagen enklere.

Rom for å bare være

Nordisk interiørstil hos Catrine

Veggfarge: LADY Pure Color 12077 Sheer Grey. Egendesignet hylle malt i lekre, lune farger fra Jotun. Bordplate malt i LADY Supreme Finish Matt 1288 Granskygge, bordbein malt i LADY Pure Color 1563 Mørk Strandsand. Vintage platespiller fra 1970. Gardin og tekstil madrass fra Astrid.se.

Lekne linjer

Den gråbeige basen gir rom for å leke med former og teksturer. I stuen har Catrine kombinert stramme elementer, med vintage skinn, organiske former og myke tekstiler, og helheten blir delikat og chic.

Nordisk interiørstil hos Catrine

Stuedelen har også fått fargen LADY Pure Color 12077 Sheer Grey. Vegglampe 265 fra Flos. Kunst på vegg fra Caia Leifsdotter. Sofa fra Ikea. Håndlaget gulvteppe fra Sera Helsinki. Bord fra Massproductions. Vintage stressless fra 70 tallet. Sidebord Eames fra Vitra. 

Lunt og behagelig soverom

Både tak og vegger i soverommet har fått den evigaktuelle dempede, beigefargen, 10678 Space.

Soverommet til Catrine

Fargen på soverommet er LADY Pure Color 10678 Space. Lampe i keramikk fra Moebe. Bilde fra Hein Studio. Seng fra Jensen. Pledd fra LinenMe.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti
Nordisk interiørstil hos Catrine

Veggfarge: LADY Pure Color 10678 Space. Skål fra moooi. Nikari Stool i eik fra kollekted by. Speil fra Moebe.dk. 

Bevisste valg

Den gjennomførte stilen er godt forankret i Catrines bevisste valg og fokus på detaljene!

Nordisk eleganse i gangen

Skapene i gangen har også fått fargen LADY Supreme Finish 12077 Sheer Grey. Benken er Massproductions.

Følg Catrine på Instagram: @mykindofstyling – eller sjekk ut bloggen hennes!

Foto: Gunn Kristin Monsen / @gunnkristinmonsen

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Stilrent drømmehus på Husvik

Velkommen hjem til Tor Fredrik og familien! På vakre Husvik har familien totalrenovert mormors gamle bolig fra 70-tallet. Husets nye…

Hjemme hos Daniella Witte

Interiørstylist Daniella Witte har nettopp malt stuen i en naturlig fargepalett. Velkommen inn og la deg inspirere! Veggene er malt…

Lina og Eldan sin flotte sommerhytte

Sommerhytta 2022: Lina og Eldan vant gullhammerne fra to av ekspertene i den spennende finalen i Sommerhytta. – Foto for…

Elegant og personlig hos Vita og Wanda

Da Vita og Wanda Mashadi spontant kjøpte leilighet i nybygget et steinkast fra der de bodde, var planen å bare…

Sommerhytta 2022 – her er vinnerhytta!

Sommerhytta 2022: Sara og Ibrahim vant gullhammer for det flotte kjøkkenet – og gikk seirende ut av Sommerhytta på TV…

Frodig og grønt hos Emma Johansson

Velkommen hjem til Emma Johansson, som står bak kontoen @WhatDecoratesMyDay. La deg inspirere av hennes hjem og stil; og se…