Norsk design og farger i London

Norsk design og farger i London

Jakten på nye trender

Enkel høstnytelse og deilige farger på årets 100% Design i London. Trender: Trivsel, farger og «gjør det selv». Samt en og annen tekopp. Det var ikke hjemlengsel som gjorde at jeg besøkte 100% Norway når jeg ankom messedistriktet til London Design Festival. Det handlet ganske enkelt om at jeg synes Norge byr på mye spennende design om dagen. Denne gangen hadde nordmennene flyttet til Tent i Brick Lane, og fornøyde utstillere sto klare til å vise sine produkter for designinteresserte fra hele verden.

Helt nytt fra jenteduoen Wik&Walsøe er disse nydelige håndmalte lysestakene. Så enkle – så fine – og aller helst i grupper av 3 eller 5 synes jeg:)  Den enkle rene stilen glir jo rett inn i fargegruppen Simple Living i det nye LADY fargekartet.

Ren og deilig fargeskala Lady Pure Color 10342 Kalk på vegg og Lady Supreme Finish 9918 Klassisk Hvit på hyllen.

Hallgeir Horntvedt har laget disse flotte vasene Tangent (foreløpig prototyper) i nydelige farger. I bakgrunnen skimtes de vakre Bunadpleddene til Mandal Veveri – designet av Andreas Engesvik.

Windsors Chairs, Tonning stoler – designer Alf Sture. I nye fargedrakt – ikke så ulikt noen av fargene i vårt nye Lady kart:)

Det var mye farger å se på London messen, mest gikk det i brente orange toner samt gult og grønt – som denne lampen i en grønnfarge som er helt lik Lady 8431 Studio

En vegg som tåler en støyt – malt med vår tøffeste maling Lady Wonderwall 8431 Studio

Et aldri så lite weekend prosjekt? Kreativiteten blomstrer hos engelske Authentics. Malt tre på vegg – fullføres med «the real thing»

Det aktive liv ble vist på mang en messestand. Spesielt var det fokus på sykkel – og sykkeloppheng:) En mulig kindereggløsning? Bokhylle og sykkelstativ i et?

Hos Conran viste de røde sykler på knallblå bakgrunn. Mye farger – kanskje litt mye energi?

Lady Wonderwall – for Varige Vakre Vegger – selvfølgelig plassert på en sykkel:) Malingen er spesielt godt egnet til de veggflatene som blir utsatt for litt røff behandling….sykkel, baller, skateboards… og barn!

«Tea for one»….. fantastiske morsomme små ego «tekoppbord». Det å drikke te alene er ganske enkelt ikke så trist …….

Kanskje du kan lage ditt eget «tekoppbord»? Finn en gammel pidestall, bruk maskeringstape for å definere feltet du skal male, mal med LADY Supreme Finish Superblank. Maler du med en av de nyeste fargene våre, som feks. LADY 10432 Spontan, LADY 10431 Vital eller LADY 8431 Studio, kan du ta sterke fargene inn i hjemmet ditt, på en litt mer diskre måte. Se forslag til flere småprosjekter her i samme stil.

Men jeg må nok allikevel innrømme at det er langt hyggeligere å dele tegleden med en god venn. High Tea – og Tea for Two……ikke et Londonbesøk uten!

I min neste lille rapport fra London messen vil jeg vise litt av dagens «must have» materialer…… både skinnende lekkert …..og sofistikert naturlig:) Nyt de spennende høstdagene så lenge.

 

Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.