Ny og raffinert stue hos Ellen

Ny og raffinert stue hos Ellen

Ny stil og raffinert stue hjemme hos Ellen. Se hvor fin og lun stuen ble med den dempede gulfargen LADY Pure Color 12082 Refined Yellow.

Nytt og dempet uttrykk

Ellen Harbo bor i et hus i Sandefjord sammen med mannen Samuel og barna Oliver, René og Liam. Ellen er en kreativ sjel som jobber med grafisk design, markedsføring og driver sin egen interiørkonto @hjemtilellen.

Den rødrosa stuen hennes har vært populær på Instagram, og vært avbildet i flere interiørmagasin. Men med tiden ønsket Ellen et litt roligere uttrykk, og fikk hjelp av interiørdesigneren Kristin Lindhjem til å lande en ny helhet.

Den interiørinteresserte Ellen Harbo gjør ofte om hjemme. Nå har hun endelig landet! – Foto: Yvonne Wilhelmsen

Slik så det ut før

Den nydelige rødrosa fargen 2856 Warm Blush fra LADY, ga et friskt inntrykk og energi til stuen. Men Ellen var klar for forandringer!

Bildene er hentet fra Ellen sin instagramkonto @hjemtilellen, hvor hun deler av sin interiørlidenskap.

Ønske om forandring

I en tid hvor man er mye hjemme, blir det ekstra tid til å tenke over hvordan man vil ha det rundt seg, og hvilke farger man vil omgi seg med. – Ved å male begge veggene fikk stuen en større helhet og fremstår mer romslig, mener interiørdesigner Kristin Lindhjem, som har hjulpet til i prosessen med å skape en «ny, dempet stue».

Veggene ble malt med LADY Pure Color 12082 Refined  Yellow. Bilde fra By The Dybdahl, teppe fra Bohus, mens sofaen er gammel.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Dempet gul

LADY 12082 Refined Yellow er en dempet gul tone. Fargen er behagelig og avslappet i uttrykket. Den fremstår mer gul og mindre rødlig enn f.eks. 10683 Cashmere som mange kjenner. 12082 Refined Yellow fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

LADY Pure Color 12082 Refined Yellow.
Det store bildet spiller på lag med veggfargen, og fargene Ellen har på interiør og tekstiler. Bildet er 112 x 158 cm stort, og blir et samlende blikkfang i rommet.

Lampe fra Louise P, krakk fra Skagerak, bilde fra Desenio.no, diverse dekor fra Mitt Hjem AS, teppe fra Bohus

Med den supermatte finishen i LADY Pure Color, blir uttrykket mykt og eksklusivt – og perfekt til Ellens raffinerte stue.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Harmonisk hjørne med leselampe og vakker dekor, som står seg godt til den lune gulfargen.

Den gule vasen gir veggfargen et enda mer dempet uttrykk. Vase og lysholder fra Mitt Hjem AS, puter fra Home and Cottage

LADY Pure Color 12082 Refined Yellow.

Alle interiørfoto: Kristin Lindhjem

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Se Emily Slotte sitt nye hjem

Vi besøker Emily Slotte i hennes nye hjem! Se bildene og fargene fra hennes vakre univers. – Veggen er malt…

Julestemning med blomster og varme farger

Ikke noe skaper julestemning som blomster! Bli med oss inn til Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord.  Jul hos Ruby Elise…

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Vakker fornyelse av hjemmet med maling

Maling med én farge, for harmonisk og sømløs fornyelse: LADY 0280 Caravan er en gulbrun okertone. Trappen er malt med…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…