Ny start – Nye muligheter

Ny start – Nye muligheter

Sommeren er snart på hell, og en ny høst ligger foran mine føtter. Høsten hvor jeg skal jeg skal bli organisert, komme à jour….skrive flere og bedre, ja til og med penere notater. Hvert år kjøper jeg meg en ny og lekker notatblokk, alltid like sikker i min tro på at det er det som skal til for at jeg skal bli mer organisert. Første dag…ryddige notater, kolonner og kanskje til med en handleliste til butikken. Middag for hele uken. Innen torsdag neste uke kan jeg ikke lenger skimte hva jeg har notert, for rett under punktet Melk og Brød og en skakktegnet blomst, finner jeg et telefonnummer som jeg er ganske sikker på ikke er til Rema 1000… Men like herlig kan jeg glede meg over den entusiasmen en ny sesong bringer med seg. Alle de ubrukte dagene i kalenderen.

 

Kontor, arbeidsplass

 

Nå skal jeg rydde i skuffene og sortere interiørmagasinene i sirlige bunker… kanskje jeg til og med skal bla opp i magasinene og klippe ut alle de fine inspirerende bildene jeg gjennom hele året har laget esel-ører i, for å huske. Bare jeg kunne komme på hvor jeg la dem.

Vel, mange med meg har sikkert tanker om at en ny sesong byr på nye muligheter og drømmer om hva som skal bli annerledes, bedre eller rett og slett bare mer lystbetont. Og en god start på den drømmen, starter med en fin arbeidsplass. En ryddig, inspirerende og kanskje kreativ liten plass som bare er min…eller din…som gjør at du for lyst til å tilbringe tid her.  Denne gangen har jeg altså samlet et lite knippe deilig inspirasjonsbilder for alle oss som vil ha et lite hjemmekontor, lekseplass eller kanskje en sy- eller hobbyplass i heimen.

 

Kontor, arbeidsplass Hva med et kontor malt med Sens 9915 Morgendis? En nøytral og litt kjølig gråtone.

Bordet er malt med 9913 Matrix, en mørkere nøytral gråtone.  

 

Kontor, arbeidsplass

Ganske misunnelig på dette arbeidsrommet! Jeg vil også ha skyline på rommet mitt!! …drømme meg av gårde til New York… sukk… Dette maler du enkelt selv med hjelp av et vater, en god maskeringsteip og fine farger. Mål opp alle bygningene med vater og teip før du begynner å male. Viktig at du varierer høyden litt for å skape balanse i bilde. Vi har malt vårt rom med Sens 9915 Morgendis som basisfarge på vegg og Sens 9911 Nøytral på selve sky-linen. Krakkene er malt i Sens 9913 Matrix.      

 

Kontor, arbeidsplass

Deilige svale blåtoner for å skape et friskt uttrykk… her med Sens 4091 Støvblå.    

Kontor, arbeidsplass

Varme rødlige bruntoner skaper lune stemninger. Veggen er malt med 2201 Varm Lin, bordet malt med Lady Supreme Finish i fargen 1622 Refleksjon og skapet er malt Lady Supreme Finish i fargen 4594 Blå Harmoni, – en varm rødaktig blå tone.  

 Kontor, arbeidsplass

 

I løpet av høsten skal jeg sy opp gardinene mine som siden i fjor vinter har hengt ned til gulvet og vel så det…. Lover. Bare jeg får et syrom som dette.

 

Kontor, arbeidsplass

Veggene er malt med Lady i fargen 2201 Varm Lin, – en dempet varm og rødlig brun tone.    

 

Kanskje man skulle tørre å prøve seg på en røffere panelvegg bak  skrivebordet? Det kan jo være greit å få engasjert samboeren litt denne høsten og. Ganske enkelt å lage…lekte ut fra eksisterende vegg, slik at man slipper å slå panel inn i absolutt hele veggen…i tilfelle man skulle angre senere (nb; det påvirker lister i tak / gulv) for så å slå på nytt og litt røft panel, som man behandler med Lady Interiørbeis..    

 

Kontor, arbeidsplass

Vi har malt vårt i fargen Lady Interiørbeis 9044 Kullsort.

Her kan du variere styrken på fargen med 1 eller 2 strøk beis    

 

For de av dere som ikke har et eget rom til disposisjon, kan løsningen være å markere soner i interiøret ved hjelp av farger. Vi har her valgt å lage en liten arbeidsplass midt på en vegg, kun markert med en egen farge…..men ikke hvilken som helst farge, nemlig  energi-kick-røde Lady 2452 Salsa. Effektivt og tøft, ikke sant?

 

Kontor, arbeidsplass

 

Kontor, arbeidsplass

Knallrød vegg med Lady 2452 Salsa.    

Håper dere likte inspirasjonen…og at dere nå sirlig har notert fargenavn og gode ideer ned i den lekre, nye notatblokken deres….. Ny start – Nye muligheter!

Se her for mer inspirasjon og fargeråd.

 

Nina
Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.

Ingrid og Vidars nye funkishus er en fargefest!

Et nytt funkishus, fylt med fargeglede. Ingrid hadde en detaljert fargeplan til det nye huset. – Les om alle fargene…

Et eventyr av et baderom

Ingrid A. Westrum ønsket seg et praktisk baderom i det nye funkishuset. Se hvor fint det ble! Eventyrlig baderom I…

Årets farger 2022 – her er fargetrendene!

Hva blir årets farger i 2022? – Vi har spurt Jotuns Skandinaviske fargesjef, Nina Klæboe Mørkve om hennes beste tips…

En naturlig fargeskala hjemme hos Elleonore

En naturlig fargeskala var førstevalget hos interiørentusiasten Elleonore Fust. Hun studerer til å bli grunnskolelærer, men engasjerer seg mye i…

Nordisk estetikk i Catrines hjem 

Nordisk interiørstil og grå-beige farger hjemme hos @mydindofstyling. Catrine Svellingens hjem utenfor Bergen bærer preg av hennes rene, estetiske sans. …

Julestemning med blomster og varme farger

Ikke noe skaper julestemning som blomster! Bli med oss inn til Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord.  Jul hos Ruby Elise…