Ny vår på badet

Ny vår på badet

Mal badet i en herlig farge som LADY Aqua 2024 Senses, og få en ny og frisk start på dagen. La deg inspirere av det nydelige badet til Kristin Lindhjem. 

Enkel fornyelse av badet

Med malte flater på badet, kan man skifte farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk til en langt mindre kostnad enn med for eksempel fliser når man ønsker en forandring. Da kan man også tørre å være litt modigere i fargevalgene og skape akkurat den stemningen man trives med!

Jotun LADY Aqua 2024 Senses

Vegg og tak er malt med LADY Aqua i fargen LADY 2024 Senses.

Baderommet, som er på ca 6 m2, er inndelt etter våt- og tørrsone. Flisene i tørrsonen er 30×60 og glir flott over til fiskebeinsmosaikken i samme marmorerte toner. Fiskebeinsmosaikken er plassert i våtsonen for å skape et spennende uttrykk, både på badekar og i dusjen. Resten av veggene har fått den pudderrosa fargen Lady Aqua Senses 2024.

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Vakre, silkematte våtromsvegger
  • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

Silkematte og vakre vegger med LADY Aqua

Fargen LADY 2024 Senses fungerer som en herlig fargekontrast til de vakre flisene fra Modena. Mange våtromsmalinger har høy glansgrad, men LADY Aqua har et unikt utseende med sin vakre og silkematte finish. En finish som harmonerer vegger godt med øvrig materialvalg på badet – både matte og blanke fliser, blanke og børstede metalldetaljer, blanke glass og ulike tresorter gir vakre uttrykk i rommet

Jotun LADY Aqua 2024 Senses

LADY Aqua kan brukes på vegger og tak på badet ditt. Malingen inneholder filmkonservering som hemmer vekst av sopp på overflaten, som gjør at resultatet holder seg flott i rom med mye fukt. LADY Aqua inngår som en del av Jotuns godkjente våtromssystem og er det eneste SINTEF-godkjente våtromsystemet på markedet. Systemet er  vanntett og det er også godkjent for bruk i dusjsonen.

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Vakre, silkematte våtromsvegger
  • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

Jotun LADY Aqua 2024 Senses

Under et besøk på den store flismessen Cersaie, i Italia, oppdaget Kristin den flotte baderomsinnredningen. Siden ingen forhandlere i Norge leverer fra merket, bestilte hun den på messen. Vasken og benkeplaten kunne bestilles i ønsket farge og fikk derfor fargekoden til LADY 12083 Devine som passer perfekt med veggfargen Lady Aqua Senses 2024.

Jotun LADY Aqua 2024 Senses
Små detaljer kan gjøre den store forskjellen! Noen nye håndklær og en grønn plante gir en deilig fornyelse! 

Jotun LADY Aqua 2024 Senses

Vakre fliser i en nydelig kombinasjon. Les mer om flisene fra Modena her. 

Hvem fikk ikke lyst til å skrubbe av seg vinteren og fornye seg på dette deilige badet?
Takk for titten, Kristin!

Foto: Modena, Jorunn Tharaldsen.

Styling: @studiolindhjem

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Se Emily Slotte sitt nye hjem

Vi besøker Emily Slotte i hennes nye hjem! Se bildene og fargene fra hennes vakre univers. – Veggen er malt…

Julestemning med blomster og varme farger

Ikke noe skaper julestemning som blomster! Bli med oss inn til Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord.  Jul hos Ruby Elise…

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Vakker fornyelse av hjemmet med maling

Maling med én farge, for harmonisk og sømløs fornyelse: LADY 0280 Caravan er en gulbrun okertone. Trappen er malt med…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…