Nye farger og tidløse kombinasjoner

Nye farger og tidløse kombinasjoner

I det nye fargekartet fra LADY, får de 12 nye fargene fortjent mye oppmerksomhet! I tillegg inneholder fargekartet en rekke vakre, tidløse LADY-farger. Disse skal fungere som et supplement til årets trendfarger. På bildet over er veggene malt med nyheten LADY Wonderwall i den nye LADY 8546 Local Green, i kombinasjon med LADY 1024 Tidløs

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

Åtte tidløse farger

Noen kaster seg over nye farger så fort de slippes, mens andre har en roligere tilnærming. Til alle dere som foretrekker en tidløs base av farger i hjemmet, men likevel ønsker innslag av mer kulørte trendfarger, har vi avstemt med 8 tidløse nyanser i det nye fargekartet. Til hver nye LADY-farge, får du altså i fargekartet tips til matchende tidløse kombinasjoner!

Tre tidløse paletter til inspirasjon

La oss se nærmere på LADY 1024 Tidløs, som er en klassiker! Dette er en grålig hvittone som fungerer godt sammen med en rekke andre farger, både blant de kulørte, så vel som nøytralene. Her er mine beste tips til ulike uttrykk du kan oppnå med LADY 1024 Tidløs som base.

Frodig og grønt

Tilfør LADY 8546 Local Green for å skape en frodig og livlig atmosfære! Denne grønntonen fungerer godt i rom hvor man ønsker litt liv. Mal den gjerne i stuen eller på kjøkkenet. Eller hva med entreen; dersom du ønsker å starte med et lite innslag av farge – og ikke minst om du ønsker en frodig velkomst hver dag!

For å gjøre det enda mer spennende, kan man supplere med fargen LADY 20142 Daydream, vår nye rødbrune/lillaaktige tone. Den er nydelig i stuen, så vel som på et soverom. LADY 20142 Daydream gjør rommene både lune og elegante. Denne fargen tilfører en roligere energi, samtidig som den skaper varme.

LADY collage - tidløse farger

Øverst til venstre: LADY Pure Color 1024 Tidløs; øverst til høyre: LADY Wonderwall 8546 Local Green og 1024 Tidløs. Nederst t.v.: LADY Pure Color 20142 Daydream – og t.h.: LADY Supreme Finish Silkematt 20142 Daydream.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Gyllent og elegant

LADY 1024 Tidløs er også en farge du enkelt kan kombinere med årets gule og gylne farger. I møte med den elegante og grågule tonen LADY 11174 Curious Mind, er den utrolig vakker. De deler denne behagelige dempede tonen, som både føles moderne og tidløs på en og samme gang.

Legger man til en blå farge, som LADY 5490 Serene Blue, ser man at paletten med ett blir mer interessant. Det oppstår en spenning mellom den gule og den blå fargen. Blått og gult er komplementære farger, farger som står rett overfor hverandre i fargesirkelen. – Og komplementære farger forsterker hverandre. Les mer om komplementær fargesetting her.

Ønsker man å legge til ytterligere en farge, anbefales den mørkere grå, LADY 1462 Grå Skifer. Den er en elegant kontrast i møte med LADY 11174 Curious Mind, i tillegg til at den føyer seg inn som en god nøytral i møte med både LADY 1024 Tidløs og LADY 5490 Serene Blue.

LADY collage - tidløse farger

Øverst t.v: LADY Pure Color 1024 Tidløs. Øverst t.h: LADY Supreme Finish Matt 5490 Serene Blue. Nederst t.v: LADY Wonderwall 1462 Grå skifer. Nederst t.h: øverste felt LADY Wonderwall 11174 Curious Mind, smal stripe med 1434 Elegant, nederste felt LADY 1462 Grå Skifer.

Luftig, lunt og rustikt

LADY 1024 Tidløs står godt  i møte med lunere farger, som fersken og oransje. Den føyer seg inn i denne varme og lune atmosfæren, som disse brente tonene skaper. Ferskenfargen LADY 12083 Devine og den terrakotta-aktige oransje LADY 11175 Adventure, er to perfekte eksempler på dette. Sammen skaper de magi! Disse fargene er både som en frisk vår eller en lun høst, – og det betyr vel i bunn og grunn at de er overraskende anvendelige til flere anledninger.

Det å utforske disse fargene sammen med grønt, er en sterk anbefaling. – For med ett du putter en grønntone som LADY 8546 Local Green inn i paletten, skjer det noe. Det frodige våkner til liv, og man merker at stemningen blir mer livlig og leken. Anbefales på sterkeste!

LADY collage - tidløse farger

Øverst t.v. LADY Supreme Finish Matt 1024 Tidløs; Øverst t.h. LADY Pure Color 12083 Devine. Nederst t.v. LADY Wonderwall 11175 Adventure; nederst t.h. LADY 8546 Local Green.

Vi håper du har lyst til å utforske disse tidløse kombinasjonene nærmere. Lykke til!

Les mer om våre 12 nye LADY-farger

Nina
Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…