NYTT FARGEKART FRA LADY – en liten SNIKTITT!

NYTT FARGEKART FRA LADY – en liten SNIKTITT!

Nytt LADY Fargekart

Vi er superstolte over å enda en gang kunne lette litt på sløret og fortelle at LADY om få dager kommer med flunkende, nytt fargekart! Etter nesten ett år med pasjonert jobbing, er dette årets høydepunkt for alle oss som jobber med farger og trender til daglig hos Jotun. Vi tror du vil elske resultatet og alle de nye fargene som kommer!

Global lansering i millionopplag

Det er et stort team som står bak utviklingen av fargekartet – med vår evig, sprudlende globale fargesjef, Lisbeth Larsen i spissen! Og i år har Lisbeth virkelig pushet det hele et steg lenger! For Jotuns fargekart lanseres ikke bare her i Skandinavia, men i hele 38 land i Europa, Midt-Østen Sør-Øst Asia – for ikke å glemme Kina! Fargekartet produseres i hele 15 ulike språkversjoner – og det distribueres nesten en million eksemplarer rundt om i verden!

Fargesjefen legger ut på litt av en lanseringsturne! Hun farter fra land til land med sitt glødende engasjement – først ut er Sverige og Stockholm, deretter de øvrige Europeiske landene, før Midt-Østen og Sør-Øst Asia skal inntas med energisk fargeglede!

Se mer om turneen her:

Kontinentalt innslag

Denne gangen har også vår faste, dyktige stylistduo Kråkvik&d`Orazio og fotograf Siren Lauvdal, tatt turen til Istanbul for fotografering der. Dette har blitt et superspennede og nytt kontinentalt innslag i fargekartet. Ingen tvil om at Jotun i år presenterer et fullverdig, globalt fargekart for det internasjonale markedet.

Nytt fargekart fra Jotun LADY

Fra fotoopptaket i Istanbul

De nye fargene

Det nye fargekartet inneholder 24 farger, hvorav hovedvekten er nyheter! I tillegg har vi med noen kjente, kjære LADY-nyanser, som presenteres i nye kombinasjoner. LADY lanserer også et helt nytt produkt for taket – så det er mye å glede seg til!

LADY 8478 Pale GreenEn liten smakebit fra det nye fargekartet. Her er det malt med den helt matte malingen LADY Pure Color i fargen LADY 8478 Pale Green.

I samarbeid med fargelaboratoriet hos Jotun, har Lisbeth Larsen og teamet utviklet alle de nye, fargene. Dette er et nitidig arbeid og hver nyanse er slett ikke tilfeldig valgt! Med stor lidenskap for detaljer, prøves og testes mange versjoner av de ulike fargene, før den endelige nyansen blir valgt.

Den enkelte farge utvikles spesielt til Jotun og LADY sine produkter. Fargetrygghet er et nøkkelord for alle Jotuns malinger. Bruker du Jotun sine produkter blandet over Jotuns blandemaskiner, kan du være helt sikker på at malingsfargen du velger er den samme som den du finner i fargekartet.

 Digitalt fargekart fra Jotun

Digitalt fargekart

Nytt til årets sesong er LADY digitale fargekart! Endelig får vi plass til å fortelle enda mer om fargene og produktene, enn det vi får mulighet til i det trykte fargekartet. Her kan du kikke på alle bildene og fargene, og virkelig gå i dybden med tips og råd om fargekombinasjoner og mye annen nyttig informasjon! Det digitale fargekartet finner du her.

Det tar enda et par uker før fargekartet er ute i landets malerbutikker, så følg med på bloggen og Instagram inntil videre – flere smakebiter i vente her!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Gjør som Tid for hjem: Mal panelveggen nå!

Fra brunt og trasig til elegant villa I denne episoden av Tid for hjem, besøkte teamet en familie med en gammel…

Einar Nilsson sine favorittfarger

Nå starter Tid for hjem 2017! Tirsdager kl 20 på TV 2 – Nå er det bare å bunkre seg…

NYTT fargekart fra LADY!

I slutten av august kunne vi endelig vise frem det nye fargekartet fra LADY til interiørpressen, og nå til dere! Det…

Designer for generasjoner

Den store, årlige møbel- og interiørmessen i Milano, arrangeres i disse dager, og for andre gang samarbeider Norwegian Crafts, Klubben…

Ung designsuksess til Milano

Maskinstyrt og naturlig kunst Den store, årlige møbel- og interiørmessen i Milano, går av stabelen i april, og for andre…

Norsk design til Milano

Verdensmetropolen Milano byr på mer enn mote! Hvert år samles designinteresserte folk fra hele verden for å delta på den…

Go to top