Nytt soverom i harmonisk fargepalett

Nytt soverom i harmonisk fargepalett

Med ny farge ble det et helt nytt soverom! Veggene er malt med LADY Minerals Revive 1288 Granskygge. – Se før-bilder nederst i saken.

Oppgradering av soverommet

Ungdomsrommet til familiens student sto tomt og fraflyttet, og det var på tide å gi rommet en modernisering. Det var ikke lenger behov for en stor skrivepult, og rommet kunne derfor få en ny funksjon som «ferierom» for ungdommen og gjesterom resten av året.

Ved å fjerne pulten og flytte sengen, ble det en helt annen romfølelse! Rommet oppleves nå som et innbydende hotellrom med myke, eksklusive tekstiler og rause puter.

LADY Minerals Revive 1288 Granskygge

Lag-på-lag med myke tekstiler i ulike kvaliteter gir spill og liv til en dempet fargepalett. Sengeteppe, tekanne og kopp fra Rått og Sanselig. Brett og pledd fra Tone Jensen design. Linsengetøy fra Høie. Sengegavlen er gjenbruk; trukket i lekkert fløyelstoff fra Baker Lifestyle/Poesi interiør. Lingardinene har også fått påsydd en høy kant nederst i det samme stoffet.

Farger og materialer

Den gamle miljøstrietapeten hadde merker både her og der, etter alt som var hengt opp på barnerommet i  årenes løp. I tillegg hadde strien litt struktur i overflaten. Valget falt derfor på å bruke veggfornyeren LADY Minerals Revive, for å få slette veggflater.

LADY Minerals Revive gir en mineralsk og litt røff overflate – og liv til veggene. Med fargen 1288 Granskygge ble rommet lunt og behagelig.

Et dempet soverom som er lunt og hyggelig – her vil gjestene trives!

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

 Les mer om malingen som tryller bort strietapeten!

Elegant blanding

Det nye rommet har fått elementer som gir en elegant miks mellom det eksklusive og eklektiske. Her er det elementer av vintage og gjenbruk som spiller en stor rolle. Bestefars gamle kjøkkenstol har fått ny og matchende farge, og mormors gamle tebord har fått en ny funksjon som nattbord. Et pust av historie; blandet med moderne komfort.

LADY Minerals Revive 1288 Granskygge

Det tykke, lekre gulvteppet er fra Tone Jensen design. Stolen er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 10963 Golden Bronze. Takpanelet er beiset med to strøk interiørbeis, LADY Pure Nature 9036 Hvitkalket.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

 • Forskjønner treverket
 • Motvirker gulning
 • Enkelt å få et vakkert og jevnt resultat
LADY Minerals Revive 1288 Granskygge

Vegg: LADY Minerals Revive 1288 Granskygge. Lampe, vase og grått brett: Haver Interiør. Kurv, lysestake og bord: privat. Bildet er fra Rått og Sanselig.

LADY Minerals Revive 1288 Granskygge

Den gamle stolen ble malt i fargen 10963 Golden Bronze, med Silkematt glansgrad i LADY Supreme Finish.

Velkommen inn!

Slik var det før

Rommet hadde tidligere en lys, blågrå farge og miljøstrie med struktur. (Foto: privat) 

Slik ble skrivebordet gjenbrukt på hjemmekontoret

Foto og styling: Annette Nordstrøm

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Frodige fargevalg i Villa Sole

Velkommen til flotte og herskapelige Villa Sole i Sandefjord! Her har kreative Kaia nettopp fornyet kjøkkenet og spisestuen med lune,…

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her….

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…

Natural Green – Rustikk tone til jordnære hjem

Nyheten 8575 Natural Green har blitt veldig populær etter at den ble lansert – og det er ikke uten grunn!…