Perfekt farge, også i taket!

Perfekt farge, også i taket!

Mange bruker god tid på å finne den perfekte veggfargen. Men det er nok ikke like mange som bruker like mye tid når de skal velge takfarge. «Taket skal jo bare være hvitt», er nok en uttalelse mange kjenner seg igjen i. Hvis du er en av de anbefaler vi deg å stoppe opp litt før du velger takfarge neste gang. Nå får du nemlig LADY-takfarger i mange lekre farger, ikke bare hvitfarger. Du kan velge mellom mange vakre lyse nyanser eller spennende mørke nyanser. Du kan skape en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge til taket. Benytt hvitnyanser som passer sammen med veggfargen, eller prøv en mørkere valør for et annerledes og spennende uttrykk.

Få tips til takfarger av vår Fargesjef

Ved å bruke LADY Perfection får man et perfekt helmatt tak. Har du den helmatte LADY Pure Color på veggen, så er det perfekt å bruke LADY Perfection i taket. Den er enkel å påføre og du slipper drypp, søl og skjolder i taket. I tillegg har den dekkgaranti. Det vil si at du er garantert dekk på to strøk!

04_lady-perfection-tak-8470-smooth-white-5249-linblaa-1024-tidlos

Her har vi malt taket i tre forskjellige farger. Fra venstre: Smooth White, Tidløs og siste bilde på høyre er malt i fargen Linblå.

Fargesett taket og få et lunt rom

Når Ola og Kari skulle male den nye leiligheten fikk de tips om å prøve en mørkere farge i taket. Det angrer de ikke på! Se hvor fint det ble hjemme hos Ola og Mari.

Einar Nilsson, maleren i Tid for hjem, synes også det er gøy å prøve farger i taket. Her har han malt kjøkkentaket i fargen LADY 9938 Dempet Sort. (PS. Her er det brukt LADY Pure Color veggmaling for å få denne fargen. Vi gjør oppmerksom på at det kan være vanskelig å få den pen på store flater. Det er en av årsakene til at vi nå tilbyr LADY Perfection).

Sosialt kjøkken med blått tak

Takfarge

Ble du fristet til å prøve en ny farge i taket? Spør gjerne våre fargeeksperter her på bloggen hvis du er usikker på hvilken farge som passer best i taket hos deg.

Tanja
Tanja

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Fjern strietapet på en smart måte

Tøffe, slette vegger med mineralsk overflate! Med LADY Minerals Revive er løsningen nærmere enn du tror! Her vist i fargen…

Nyoppusset hyttedrøm

I samarbeid med Hytteliv og interiørdesigner Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tatt del i et spennende oppussingsprosjekt i Kragerø,…

Et rent og naturlig hjem

Trappen er laget av kinesisk poppel, og det er kjæresten til Nadia som har tegnet og bygget den. – Egentlig…

Nytt hjemmekontor i brune toner

Jobber du hjemmefra og trenger tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt mer spennende? Følg med her … Niki…

Nytt soverom med rosa makeover

Hvem har vel ikke drømt om et stemningsfullt, varmt, luftig og rosa soverom? Følg med, så skal vi vise deg…

Downtown Camper – en urban oase

Skal du reise til Stockholm? Da kan vi gi deg et hot tips på et av Stockholms nyeste hoteller, Downtown…

Go to top