Slik får du perfekte panelvegger

Slik får du perfekte panelvegger

Vi blir ikke lei av matte vegger!
Matte vegger er vakre på en egen måte. Lyset som faller på en slik vegg faller mykt og får deg til å tenke på råsilke, sanddyner og ferskenskall – et særpreg vi liker. Mange har fått øynene opp for den matte LADY Pure Color til slette vegger og ønsker også matte panelvegger. Med LADY Supreme Finish Matt er det mulig å få matte panelvegger.

Helt matt?

Flere av oss er også blitt begeistret for måten du kan bruke samme farge for å skape en helhetlig stil. Du kan nemlig trygt male både vinduskarm og dørkarm i samme farge – og med samme glansgrad som på veggen. Med samme farge og glansgrad på lister og treverk som på veggene, får du en harmonisk og dempet stil. LADY Supreme Finish for tre og panel gir suverent resultat selv på dører og lister.

Ønsker du å beise panelen istedenfor? Se disse tøffe og rustikke palettene.

Vegg malt med LADY 8302 Laurbær

Her har vi malt veggen med den nye vakre LADY Pure Color i fargen 8302 Laurbær og panelen bak sengen er malt i samme farge med LADY Supreme Finish.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Ekstremt slitesterk
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
  • Suveren flyt
  • Suveren finish –selv på dører og lister

Se de nye fargene fra LADY

Panel malt med LADY 2727 Red Maple

Her er panelet malt med LADY 2727 Red Maple.

Her har vi malt veggen i fargen LADY 2727 Red Maple fra det nye fargekartet. En farge som gjør sitt til å gi hjemmet en eksklusiv og raffinert stil.

Les mer om LADY Pure Color – enda mattere

Panel malt med LADY 10580 Soft Skin

Her er panel malt med LADY 10580 Soft Skin.

LADY 10580 Soft Skin

Har du gulnet panel? Se hvordan du går frem:

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Våre vakreste røde nyanser

Rødt skjerper apetitten! Dette deilige kjøkkenet har fått den smakfulle, rødrosa fargen LADY 20120 Organic Red. Rødt er lidenskap Rødt…

Ekte og naturlig med kalkmaling

LADY Minerals 0394 Varmgrå – kalkmalingen er perfekt til den industrielle stilen! Nå får du LADY Minerals Kalkmaling i hele…

Våre vakreste grønnfarger

LADY 8302 Laurbær er en utmerket grønnfarge å omgi seg med på soverommet. Sofistikert og lekkert med panel malt i…

Lite soverom ble blå hule

Karina valgte LADY 4618 Kveldshimmel til soverommet. Verdens minste soverom? I følge interiørdesigner Karina Lilleeng Holmen, har hun kanskje verdens…

Gode farger til soverommet

Hotellfølelse på soverommet! Dette nydelige, varmblå soverommet har fått fargen LADY Pure Colour 4143 Hule. Designet er gjort av Karina L. Holmen….

Elegante og tøffe panelvegger

Lekkert med superblank glansgrad i LADY Supreme Finish! Fargen er 12078 Comfort Grey. Ved å ta treverk inn i interiøret, skapes…

Go to top