Praktisk og delikat på barnerommet

Praktisk og delikat på barnerommet

Med LADY Pure Nature White interiørbeis fikk barnerommet et nydelig uttrykk. Helt i stil med resten av leiligheten til Elisabeth Heier.

Elisabeth Heier gjesteblogger her på LADY bloggen – og denne gangen skriver hun om barnerommet hun har innredet til barna.

Smarte løsninger for lite rom

Det siste rommet jeg har gjort ferdig her hjemme er barnerommet. Da jeg renoverte leiligheten, flyttet jeg kjøkkenet ut av dette rommet, og over i det som da var spisestue. Sånn bortsett fra nylagt gulv og nymalte vegger, måtte resten vente en liten stund der inne. Rommet er nemlig ganske lite, bebos av to barn og krevde noen smarte og funksjonelle løsninger for å fungere optimalt.

Jeg er tilhenger av å tilpasse IKEA-moduler, det kan gjøres i det uendelige, men i akkurat dette tilfellet gikk det ikke opp. Så trår barnas morfar til da – og bygger det fineste seng- og oppbevaringsmøbelet, etter mine tegninger.

Siden gulvet allerede var lagt ønsket jeg meg et materiale som ville gå fint sammen med dette, og ikke minst være innenfor et begrenset budsjett. Furu er mykt, naturlig og enkelt å få tak i hvilken som helst trevarehandel. I tillegg kan den behandles med interiørbeis for ønsket uttrykk. Perfekt!

Etter sengen var på plass ga jeg det hele to strøk LADY Pure Nature White. Furuen vil ikke gulne, og den har fått det fine sløret av hvitt over seg, samtidig som trestrukturen kommer godt frem.

 LADY Pure Nature White

LADY Pure Nature White

 • Enkel å påføre og drypper ikke – perfekt til tak
 • Gir lyst og vakkert tre
 • Bevarer utseende over tid
 • Til ubehandlet tre

Med plass til alt!

Elisabeth Heier

Både sengen og skapene ble laget som moduler i snekkerverkstedet før transport og installasjon. Sengene er 80 x 200 cm og rommer vanlige madrasser, noe som er praktisk. Derav er også skap og skuffer 80 cm dype, og de rommer virkelig mye!

Koselig arbeidskrok

Barna trenger også en god arbeidsplass til lekser, lesing og tegning. Med fine hyller har barnerommet blitt både praktisk og lekkert!

Elisabeth Heier

Veggene er malt med LADY Pure Color 1928 Sommersne, og vindu med LADY Supreme Finish Matt 9918 Klassisk Hvit.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Elisabeth Heier

På motsatt side av rommet er det en smal nisje hvor jeg fikk plass til et avlangt bord med hyller over. Akkurat nok plass til å sitte, og krakkene fra IKEA er malt i samme farge som vegg, LADY Supreme Finish 1928 Sommersne.

Bord og hyller har også fått to strøk LADY Pure Nature White. Frosta krakk fra IKEA malt med LADY Supreme Finish 1928 Sommersne. Lampe fra Menu, krus fra Granit, notatbøker fra Notem Studio og Paper Collective/Sørensen Leather.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Rom for gode minner på barnerommet

Elisabeth Heier

Elisabeth Heier

Den fine barneboken heter Fantastiske fakta om dyr og er skrevet av Maja Säfström.

Elisabeth Heier

Hylleplater og knekter i furu fra byggevarehandel, skåret til. Dyrehoder fra Houz Oslo.

Gjenbruk av møbler og tilbehør er supert om mulig. Hesten og elefanten på veggen er kjære minner fra barna var små og måtte lages plass til på dette rommet også. Hyllene ble derfor skåret til slik at dyrehodene fikk plass.

De ønsket seg også en tavlevegg, og de gjenstående 90 cm av veggen, ble malt med LADY Pure Color 9938 Dempet Sort. Erfaringsmessig fungerer LADY Pure Color vel så bra som tavlemaling, enkel å vaske av innimellom de forskjellige kunstverkene lages.

Elisabeth Heier

Bordplate laget av furu, notatbøker fra Notem Studio og Sørensen Leather.

Foto: Elisabeth Heier

Avatar

Elisabeth – Interiørdesigner og stylist

Elisabeth Heier er gjesteblogger hos oss. Hun arbeider som interiørdesigner og stylist, og er alltid på jakt etter gode løsninger og noe vakkert å hvile øynene på. Bloggen hennes er blant Norges største inspirasjonsblogger innen interiør.

Magisk stemning og 17. mai-feiring i hagen!

Hipp hipp hurra – snart er det 17. mai! Få tips til hvordan du kan skape en flott ramme rundt…

Deilig kake til 17. mai feiringen!

Hipp hurra for 17. mai! Vi feirer dagen med en lekker, rød fløyelskake – eller Red Velvet kake, som er…

Lidenskaplig opptatt av estetikk!

Marianne Haga Kinder, for mange kjent gjennom Instagram-profilen @inspirasjonsguidennorge, bor i et vakkert funkishus på Ullern. Bli med på visning…

Drømmehytta i sommerparadiset!

Panelveggene på Hvaler-hytta ble malt med LADY Supreme Finish Matt 0394 Varmgrå. Hytte for en aktiv familie Da Turid og…

Inspirasjon til hjemmekontoret

LADY 20145 Wisdom er magisk, beroligende, og oppfordrer til klare tanker  – i en elegant atmosfære på hjemmekontoret. Ny jobbhverdag Det kreves tilpasninger…

IKEA-hacks for et personlig interiør

Frodig og naturlig med 8546 Local Green. IKEA skapet fikk nytt liv med LADY Supreme Finish. Vi vil stadig fornye oss, men…

Go to top