REFORM & JOTUN

REFORM & JOTUN

Reform har valgt å male sine lekre showroom i både København og Århus med maling fra Jotun. 

Veggene er malt med fargen LADY 8094 Dunkel, som er en kjølig, grå nyanse. Kjøkken fra Reform.

Kjølig og skandinavisk

I forbindelse med at den danske kjøkkenleverandøren Reform skulle oppgradere sine showrom, tok de kontakt med Jotun for å finne den perfekte passende fargen.

Valget falt på den grå fargen 8094 Dunkel, som er både stemningsfull, dyp og tidløs, og komplementerer mange forskjellige stilarter og hjem. Fargen er lett å kombinere med andre farger og materialer, og passer perfekt til den skandinaviske stilen, som har en forkjærlighet til kjølige og dempede farger. Denne grå nyansen er derfor et tidsløst valg, som du kan ha i mange år uten å bli lei av den. I tillegg er fargen med på å gi et rått – men rolig – uttrykk på steder hvor det daglig ellers skjer mye.

Dunkel gråtone

8094 Dunkel er en svakt kjølig gråtone med undertoner i grønt, den bør settes sammen med helt hvite detaljer i 9918 Klassisk Hvit for å ikke miste sin friskhet. Dunkel er ikke så mørk at den blir tung – og ikke så lys at den blir kjedelig. Lekker å kombinere med alt fra blonde treslag til de mørkere, røkte variantene. Tøff som kontrast til gylne metaller som messing og kobber.

Matchende fargekombinasjoner: 8282 Hvit Pepper, 8470 Smooth White og 7354 Sort Pepper.

Dunkel er også lekker å kombinere med grønt, blått og brente rødtoner. Noen av våre favoritter er 5249 Linblå, 5030 St. Pauls Blue og 4744 Sophisticated Blue, de dempede gråblå med svake undertoner i grønt er tøffe til Dunkel og den blå-sorte Sophisticated Blue er også lekker til grått.

Dunkel er også nydelig sammen med 7613 Northern Mystic – og den er super tøff til varme kontraster som 2993 Kilim.

Les mer om våre beste grånyanser her.

Lekre nymalte lokaler

I Reform showroom er veggene er malt med LADY Pure Color, som gir et flott, eksklusivt og supermatt utseende. Utover det vakre utseende, har LADY Pure Color også en rengjøringsvennlig overflate med høy slitestyrke, så det vakre utseende bevares, og kan derfor også benyttes til veggene i et kjøkken.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Tidløst kjøkkendesign

Det sies at kjøkkenet er hjertet i et hjem. Med dette som utgangspunkt, har Reform – i samarbeid med de beste danske og internasjonalt anerkjente arkitekter – hatt som ambisjon å reformere kjøkkenet med høy kvalitet og god design.

Grunnelementet er IKEA sine moduler, og ved hjelp av fronter og benkeplater som er designet av arkitekter, skapes en estetisk og personlig stil i et funksjonelt og tidløs design.

Se hvor effektfult det er når både vinduer og de vakre panelene er malt med samme farge! LADY Supreme Finish Matt 8094 Dunkel. 

Foto: Reform   

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Ekstremt slitesterk
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
  • Suveren flyt
  • Suveren finish –selv på dører og lister

Alt panel og treverk er malt med LADY Supreme Finish, som gir lister, møbler, dører og vinduskarmer en ensartet og vakker overflate. Resultatet fremstår med en suveren finish. Den unike teknologien gir en hard, vaskbar og robust overflate, som vil holde seg vakker i lang tid. LADY Supreme Finish finnes i fire forskellige glansgrader: matt, silkematt, halvblank og superblank.

Barbro
Barbro

Barbro – Prosjektleder

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Små grep gir store forandringer!

Gjenoppdag noe av det fine du allerede har ved å sette det sammen på en annen måte! Veggen har fargen…

Våre vakreste røde nyanser

Rødt skjerper apetitten! Dette deilige kjøkkenet har fått den smakfulle, rødrosa fargen LADY 20120 Organic Red. Rødt er lidenskap Rødt…

Ekte og naturlig med kalkmaling

LADY Minerals 0394 Varmgrå – kalkmalingen er perfekt til den industrielle stilen! Nå får du LADY Minerals Kalkmaling i hele…

Våre vakreste grønnfarger

LADY 8302 Laurbær er en utmerket grønnfarge å omgi seg med på soverommet. Sofistikert og lekkert med panel malt i…

Lite soverom ble blå hule

Karina valgte LADY 4618 Kveldshimmel til soverommet. Verdens minste soverom? I følge interiørdesigner Karina Lilleeng Holmen, har hun kanskje verdens…

Gode farger til soverommet

Hotellfølelse på soverommet! Dette nydelige, varmblå soverommet har fått fargen LADY Pure Colour 4143 Hule. Designet er gjort av Karina L. Holmen….

Go to top