En sniktitt på LADY Spring and Summer 2014

En sniktitt på LADY Spring and Summer 2014

Rosa fremtid 
Hva hadde livet vært uten en aldri så liten mulighet til å glede seg til noe? Til noe umiddelbart eller til noe litt lenger frem ….. Jeg sier ikke dermed at man ikke skal glede seg over «nuet» – det er jo selvfølgelig det aller viktigste :)

LADY-teamet har i disse dager tilbakelagt mye tid i fotostudio og på location – og det har handlet om sommer, sol, friskhet, glede og ROSA nyanser. Jeg skynder meg raskt å si blant annet ROSA nyanser….. andre vakre farger ligger nemlig også klare for våren 2014. De får vi vente litt med…. For det er som sagt viktig å glede seg!
Under varme, men sylskarpe stylingøyne har paret Kråkvik&d`Orazio iscenesatt en atmosfære som vi i LADY mener er akkurat hva vi trenger når det gjelder våren og sommeren 2014. Bildene er tatt av flinkeste Siren Lauvdal. Og jeg lover – de er nydelige :)

LADY Spring and Summer 2014 vil bli en vidunderlig fargepalett – det vil være noen helt uimotståelige nykommere til LADY’s fargerepertoar. Blant annet fargen du ser på dette bildet.

 

Fargetrender-LADY-Spring-and-Summer-2014

 

Rosa nyanser er ikke de letteste å få gjenskapt til GODE VEGGFARGER, men etter mye testing har vi kommet frem til noen vakre varianter av arten. De rosa nyansene som er valgt ut til LADY Spring and Summer 2014 er perfekte, også til store veggflater. Og fargene er tilgjengelig hos Jotuns forhandlere tidlig våren 2014. Følg med!

 

Rosa-farge-LADY-2845-Bevegelse

 LADY 2845 Bevegelse

En litt mer dempet rosa farge finner du i New Comforting temaet i fargekartet vårt LADY Pure Color 2013/2014. Dette temaet handler om harmonisk balanse og dempet enkelhet. Her finner du den lyse rosafargen LADY 2845 Bevegelse. Sammen med LADY 3323 Tanke får du en uslåelig kombinasjon. I den pudrede, vakre paletten, finner du også blågrønne skjønnheter. Se alle fargene her.

Lisbeth
Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

Frodig og naturlig med ny grønnfarge!

Med fargen LADY Wonderwall 8546 Local Green kan du ta med deg en naturlig frodighet inn i hjemmet. Kortreist og grønn Stadig…

Diskret, gyllen og kalkaktig

Lekker i kalkmaling! LADY Minerals 11174 Curious Mind – og slett vegg er malt supermatt med LADY Pure Color.  …

Varmende og jordnært med Grounded Red

LADY 20144 Grounded Red skaper en lun og beskyttende atmosfære. Trygg forankring hjemme I en hektisk hverdag er det lett…

Herlig forfriskende med blågrønt!

LADY 5489 Free Spirit – en optimistisk og harmonisk farge! Se hvor fin den er i kombinasjon med detalj rundt…

En dempet plommefarge – skapt for harmoni

En vakker og luksuriøs farge som skaper en elegant, lun stue. LADY 20142 Daydream – en behagelig og dempet plommefarge. …

Statement Blue – en blåfarge full av energi!

LADY 4863 Statement Blue – en blå farge full av kraft og personlighet!  Et klart og personlig uttrykk LADY 4863…

Go to top