En sniktitt på LADY Spring and Summer 2014

En sniktitt på LADY Spring and Summer 2014

Rosa fremtid 
Hva hadde livet vært uten en aldri så liten mulighet til å glede seg til noe? Til noe umiddelbart eller til noe litt lenger frem ….. Jeg sier ikke dermed at man ikke skal glede seg over «nuet» – det er jo selvfølgelig det aller viktigste :)

LADY-teamet har i disse dager tilbakelagt mye tid i fotostudio og på location – og det har handlet om sommer, sol, friskhet, glede og ROSA nyanser. Jeg skynder meg raskt å si blant annet ROSA nyanser….. andre vakre farger ligger nemlig også klare for våren 2014. De får vi vente litt med…. For det er som sagt viktig å glede seg!
Under varme, men sylskarpe stylingøyne har paret Kråkvik&d`Orazio iscenesatt en atmosfære som vi i LADY mener er akkurat hva vi trenger når det gjelder våren og sommeren 2014. Bildene er tatt av flinkeste Siren Lauvdal. Og jeg lover – de er nydelige :)

LADY Spring and Summer 2014 vil bli en vidunderlig fargepalett – det vil være noen helt uimotståelige nykommere til LADY’s fargerepertoar. Blant annet fargen du ser på dette bildet.

 

Fargetrender-LADY-Spring-and-Summer-2014

 

Rosa nyanser er ikke de letteste å få gjenskapt til GODE VEGGFARGER, men etter mye testing har vi kommet frem til noen vakre varianter av arten. De rosa nyansene som er valgt ut til LADY Spring and Summer 2014 er perfekte, også til store veggflater. Og fargene er tilgjengelig hos Jotuns forhandlere tidlig våren 2014. Følg med!

 

Rosa-farge-LADY-2845-Bevegelse

 LADY 2845 Bevegelse

En litt mer dempet rosa farge finner du i New Comforting temaet i fargekartet vårt LADY Pure Color 2013/2014. Dette temaet handler om harmonisk balanse og dempet enkelhet. Her finner du den lyse rosafargen LADY 2845 Bevegelse. Sammen med LADY 3323 Tanke får du en uslåelig kombinasjon. I den pudrede, vakre paletten, finner du også blågrønne skjønnheter. Se alle fargene her.

Lisbeth
Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

Bli inspirert av Ninas bevisste fargevalg

Nina Lunde er interiørjournalist og bor i Villa Floris, en flott klassisk villa på Nordstrand, som hun og mannen har…

Den perfekte gråfargen!

Det tar tid å finne den rette fargen; men når man endelig lander på en farge som fungerer, er det…

Rå struktur gir harmonisk soverom

Therese Sennerholt, Art Director, grafisk formgiver og stylist, viser oss sitt vakre soverom. Hun har malt med LADY Minerals Kalkmaling,…

Gjør rommet større med farger og lys

Du kan enkelt få rom til å virke større ved hjelp av gode farger og lys. Visste du at farger…

Festbord til herlige mai

Mai er tid for konfirmasjon, nasjonaldag og andre hyggelige sammenkomster. Interiørdesigner og stylist Elisabeth Heier har invitert oss hjem, for…

Fra ungkarsleilighet til koselig bosted for familien

Tid for hjem brukte LADY Minerals Revive 8469 Green Leaf og 10965 Hipster Brown for å få taktile overflater i leiligheten. Tid for…

Go to top