En sniktitt på LADY Spring and Summer 2014

En sniktitt på LADY Spring and Summer 2014

Rosa fremtid 
Hva hadde livet vært uten en aldri så liten mulighet til å glede seg til noe? Til noe umiddelbart eller til noe litt lenger frem ….. Jeg sier ikke dermed at man ikke skal glede seg over «nuet» – det er jo selvfølgelig det aller viktigste :)

LADY-teamet har i disse dager tilbakelagt mye tid i fotostudio og på location – og det har handlet om sommer, sol, friskhet, glede og ROSA nyanser. Jeg skynder meg raskt å si blant annet ROSA nyanser….. andre vakre farger ligger nemlig også klare for våren 2014. De får vi vente litt med…. For det er som sagt viktig å glede seg!
Under varme, men sylskarpe stylingøyne har paret Kråkvik&d`Orazio iscenesatt en atmosfære som vi i LADY mener er akkurat hva vi trenger når det gjelder våren og sommeren 2014. Bildene er tatt av flinkeste Siren Lauvdal. Og jeg lover – de er nydelige :)

LADY Spring and Summer 2014 vil bli en vidunderlig fargepalett – det vil være noen helt uimotståelige nykommere til LADY’s fargerepertoar. Blant annet fargen du ser på dette bildet.

 

Fargetrender-LADY-Spring-and-Summer-2014

 

Rosa nyanser er ikke de letteste å få gjenskapt til GODE VEGGFARGER, men etter mye testing har vi kommet frem til noen vakre varianter av arten. De rosa nyansene som er valgt ut til LADY Spring and Summer 2014 er perfekte, også til store veggflater. Og fargene er tilgjengelig hos Jotuns forhandlere tidlig våren 2014. Følg med!

 

Rosa-farge-LADY-2845-Bevegelse

 LADY 2845 Bevegelse

En litt mer dempet rosa farge finner du i New Comforting temaet i fargekartet vårt LADY Pure Color 2013/2014. Dette temaet handler om harmonisk balanse og dempet enkelhet. Her finner du den lyse rosafargen LADY 2845 Bevegelse. Sammen med LADY 3323 Tanke får du en uslåelig kombinasjon. I den pudrede, vakre paletten, finner du også blågrønne skjønnheter. Se alle fargene her.

Lisbeth
Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

Jul i varme nyanser hos Vibeke

Med den dempede, vakre fargen LADY 20120 Organic Red, skapes lun julestemning i en fei! Se det fine julerommet til…

Kalkmaling – nå i flere nyanser

Ny farge tilgjengelig i LADY Minerals (på den buede veggen): 11174 Curious Mind. – Livet er fullt av muligheter; utforsk dem…

Fargesetting med nyanselike farger

Til venstre: LADY 11173 Humble Yellow er lys og dempet, men med en tydelig tilstedeværelse. Høyre bilde: Veggene har fått Supermatt…

Hvordan fargesette med ton-i-ton farger!

Fargesetting med ulike nyanser av samme farge er lekkert! Her er veggene er malt med LADY Pure Color 20143 Lively Red, og…

Jotun designer farger

Det ligger mye jobb bak utvikling av nye farger og lansering av et nytt fargekart! – Når vi skal designe en…

Rom for ungdomstid

Med Jotun SENS får du ikke bare vakre farger, men du kan også være helt trygg på at det er…

Go to top