Rosa kjøkkendrøm hos Elaine og Dennis

Rosa kjøkkendrøm hos Elaine og Dennis

Mange av dagens kjøkken males ofte i lyse og ganske nøytrale pasteller eller andre lyse farger. Men hvorfor ikke prøve en litt sprekere farge? Hjemme hos Elaine og Dennis Murgas i Limhamn i Sverige er kjøkkenet malt med den mørkerosa fargen 20046 Savanna Sunset, en glad rosatone som setter et tydelig preg på interiøret.

Bildet over: Kjøkkendørene er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i fargen 20046 Savanna Sunset og veggene med LADY Pure Color i fargen 1140 Sand.

Vi visste vi ville ha et kjøkken som står litt ut, og dette kjøkkenet er fargerikt, men samtidig harmonisk. Et rosa kjøkken ble perfekt.

Rosa kjøkken malt med LADY Supreme Finish fra Jotun

Kjøkkenfrontene er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i fargen 20046 Savanna Sunset. Veggen er malt med LADY Pure Color i fargen 1140 Sand.

Fra oppussingskaos til husdrøm

Det kreative paret Elaine og Dennis Murgas har sammen renovert tre hus. Men det siste prosjektet er nok det råeste! På bare noen dager skulle familien totalrenovere huset og flytte inn. Alle spor fra tidligere 70-tallsinnredning og stil skulle bort, og det gamle husets historie skulle igjen titte fre, kombinert med parets følelse for farge og interiør.

Rosa kök elaine dennis husdrömmar. Färg Jotun LADY Supreme Finish, kulör 20046 savanna sunset

Kjøkkenfrontene er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i fargen 20046 Savanna Sunset, og veggene med LADY Pure Color i fargen 1140 Sand.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling – til slette vegger
  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Drømmen om et rosa kjøkken

Elaine forteller at hun søkte inspirasjon fra mange klassiske kjøkken før hun satte i gang. Men hun syns mange av de var for kjedelige.

– Mange shakerkjøkken er beige og grønne, men vi ønsket oss mer farge og følelse enn det. Rosa ble perfekt! Og jeg elsker at også Dennis tør å elske rosa, ler Elaine.

Rosa kök elaine dennis husdrömmar. Färg Jotun LADY Supreme Finish, kulör 20046 savanna sunset

Håndtakene i gull er veldig stilfulle til 20046 Savanna Sunset.

Savanna Sunset viste seg å være den perfekte rosafargen. Spesielt i kombinasjon med den brune marmorbenken.

Rosa kök elaine dennis husdrömmar. Färg Jotun LADY Supreme Finish, kulör 20046 savanna sunsetVakkert med brun marmorbenk til de rosa frontene.

Drømmer du også om et rosa kjøkken? Finn din favorittfarge på jotun.no. Har du spørsmål om farger og fargekombinasjoner kan du spørre om fargeråd her.

Flere rosafarger

Blant våre vakre farger finnes det mange ulike rosatoner. Her kan du la deg inspirere av noen av de.

LADU 20047 Blushing Peach

LADY 20047 Blushing Peach

En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både er hakket mørkere og mer gyllen enn rosafargen 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner 1877 Valmuefrø eller 1462 Grå Skifer for å nevne noen.

LADY 1058 Soft Skin

LADY 10580 Soft Skin

En gyllen rosatone, også ofte kalt både nude, pudder- eller hudtone. Fargen er feminin, innbydende og varm. Mange kjenner den som en lekker kontrast til farger som 2024 Senses eller 2856 Warm Blush, men den er også tøff til de mørkere gylne rosatonene som 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach. Sammen med årets bruntoner vil den fremstå som en ny og spennende farge, – sjekk f.eks ut bruntonen10964 Smoked Oak eller 10965 Hipster Brown. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull.

LADY 2782 Deco Pink

LADY 2782 Deco Pink

En usedvanlig lekker ny rosatone! Akkurat passe gylden og dempet i tonen til å fungere nydelig inn med gråtoner, grønntoner og duse rødtoner. Fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Kanskje du fikk en liten rosa-boost nå? Det er en farge med mye potensial, så lenge du tør å prøve! Har du spørsmål eller trenger råd kan du kontakte våre fargerådgivere.

Eller du kan se våre artikler på inspirasjonsbloggen med rosa-farger.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Opptatt av inneklima – Velg LADY Balance

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…

Bli med hjem til Iselin Guttormsen

Sammen med barna flyttet sexolog Iselin Guttormsen inn i et flunka nytt hus på Hurumlandet i Asker. Her ønsket hun…

Unik fargeopplevelse med LADY Pure Color

LADY Pure Color 4863 Statement Blue, skaper et dristig og personlig interiør, som oser av sofitstikert selvtillit. Denne kraftfulle fargen er…

Bli med hjem til Lina og Eldan fra Sommerhytta

Vi ble godt kjent med Lina og Eldan i fjorårets «Sommerhytta» på TV2. Siden den gang har paret flyttet fra…

Soveromtips med designeren bak sengetøyet MYYK

Det er en ny sengetøy-aktør i byen, og du skal ha levd rimelig langt under en stein for ikke å…

Dokumentert godt inneklima med LADY Balance

For deg som er opptatt av et spesielt godt inneklima er vår nye LADY Balance helt perfekt. Malingen har ingen…