Rustikt og tøft til hytta

Rustikt og tøft til hytta

Få den rustikke hyttestilen

Flere og flere faller for den mer rustikke og rå hyttestilen. Her finner vi fortsatt klare innslag av naturmaterialer i form av treverk, men også råere innslag som betong, stål og kjøligere fargetoner. Dette er ikke en stil som kun er forbeholdt de med nybygde, moderne hytter. Dette er farger som du fint også kan implantere i eldre hytter hvor du ønsker en spennende forandring. Det viktige er å fokusere på helheten, – skape en rød tråd gjennom hytten.

Om fargene

Her ser vi at dype farger som sort og mørkt grått finner sin naturlige plass, uten at den virker verken dyster eller for moderne. De kjøligere naturelementene som betong og stål er også utrolig lekkert til blått, – en farge i stor medvind de siste årene.

Les også om: Lune, vakre hyttefarger

En røff og grå palett:

LADY Pure Nature 9044 Kullsort 2 strøk + 9044 Kullsort 1 strøk + 1462 Grå Skifer + 1032 Grå Harmoni + 1024 Tidløs + 1624 Letthet. 

Dype sorte og grå toner skaper en røffere atmosfære; her ser dere LADY Pure Nature 9044 Kullsort til venstre, og en av våre mest populære gråtoner til venstre, LADY 1462 Grå Skifer malt med LADY Balance.

Naturlig med interiørbeis

LADY Pure Nature er en interiørbeis som fargesetter, forskjønner og bevarer det naturlig vakre treverket. En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære. Den vil gi deg dybde, spill i treverket og passer perfekt på hytta. LADY Pure Nature interiørbeis egner seg godt på nye panelvegger. Gulnet panel må vaskes godt med Jotun Spesialrens Gulnet Panel først. 

Kombiner gjerne LADY Pure Nature interiørbeis med vakre malte flater for et vakkert og helhetlig resultat. Da kan du skape lekre kontraster mellom dekkende farger og lune beisede strukturer. Mange ønsker bl.a å male kjøkkenfronter, vinduer, dører eller gamle møbler i en kulørt farge for å sette mer farge på interiøret. Da anbefaler vi deg å bruke LADY Supreme Finish. Den er enkel å stryke ut og gir et holdbart og pent resultat.

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

 • Forskjønner treverket
 • Motvirker gulning
 • Enkelt å få et vakkert og jevnt resultat

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Ekstremt slitesterk
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
 • Suveren flyt
 • Suveren finish –selv på dører og lister

En kjøligere grå beis med moderne blåtoner:

LADY 9099 Patinagrå 2 strøk + 9099 Patinagrå 1 strøk + 4477 Deco Blue + 4618 Kveldshimmel + 1877 Valmuefrø + 1973 Antikkgrå.

Vår kalkmaling LADY Minerals 1877 Valmuefrø som gir deg betongfølelsen. Blå favoritt; LADY Pure Color 4477 Deco Blue.

Husk at dersom du ikke har betongvegger på hytten, kan du fint skape deg en ved hjelp av vår kalkmaling LADY Minerals. Påfører du denne malingen på en slettvegg (ikke panel), vil du få en klar opplevelse av betong og stein i interiøret. LADY Minerals kommer i utvalgte farger.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt overflate
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

En dempet grå beis med lune greige toner:

LADY Pure Nature 9036 Hvitkalket / 9099 Patinagrå (kombinasjonsfarge) + 9038 Dempet Sort + 10835 Velvet + 0394 Varmgrå + 10679 Washed Linen + 1024 Tidløs.

Sort og røft med LADY Balance 9938 Dempet Sort. Gjerne i kontrast til lunere lyse grå toner som LADY Wonderwall 1024 Tidløs som sees til venstre.

Mer hytteinspirasjon finner du her.

Avatar

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Varm velkomst på gjesterommet

I annekset på hytta, har det ene gjesterommet fått fargen 20167 Welcoming Red. – Bli med på besøk til Annette…

Koselig og lunt soverom på hytta

Soverom på hytta i ny, lun farge. – Annette Nordstrøm valgte LADY Supreme Finish 12125 Impression da hun pusset opp…

Ny og barnevennlig stue

Tid for hjem laget en barnevennlig stue, med nye farger og gjenbruk av materialer. Tak og vegger er malt med…

Ett bad- tre stiler!

Se hvordan ett bad får tre helt ulike stiler ved å velge forskjellige farger! – Her er det malt med…

Fra furuhytte til solrikt sommerparadis

Se den enorme forandringen fra gammel furuhytte til sommerparadis! Tak og vegger ble sommerlige og lyse, med den dempede gulfargen…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…