Skap et inspirerende kontor

Skap et inspirerende kontor

Vi er ELLA på stell (@ellapastell), som består av Laila (38) og Anette (32). To kreative jenter som brenner for og jobber med interiørdesign og visual merchandising.

I august 2016 startet vi opp firmaet og trengte i den forbindelse et kontor. For oss holder det ikke bare med fire hvitmalte vegger og et skrivebord. Arbeidsplassen er et sted man tilbringer mye tid, så her er det viktig med inspirerende omgivelser og en god planløsning, som dekker alle behov.

Vi bruker mange av ukas arbeidstimer på kontoret, derfor må kontoret være både praktisk, et sted det er mulig å rote litt, men som lett kan organiseres til ny orden. Kontoret er hjemmet på jobben, og jobben er en viktig del av livet! Derfor er det ekstra
gøy å lage et kontor som både skal være et trivelig oppholdsrom for uformelle samtaler, og et sted man kan løse krevende oppgaver – samtidig som man skal føle seg hjemme. Et kontor har behov for ulike funksjoner og løsninger. Vi hadde lyst til å skape et kontor hvor man både kan være kreativ, produktiv og samtidig ha orden i sysakene.

Om kontoret

Kontoret er malt i LADY Pure Color 7163 Minty Breeze. Det var ingen tvil om hvilken farge vi skulle velge. Minty Breeze har fra starten vært en klar favoritt. Det har rett og slett blitt vår signaturfarge! Vi hadde lyst til å bruke flere av fargene fra ”Nordic Living”, ett av temaene i det nye fargekartet. Dette er en fargepalett som treffer oss midt i hjertet. Med Minty Breeze som utgangspunkt, passet det perfekt å legge til flere av de vakre fargene som Jotun har satt sammen i dette temaet.

Tips til oppussing av kontor

For oss er det viktig med et funksjonelt kontor med orden og at alt har sin definerte plass- Kaoskontroll! Vi har delt opp kontoret i ulike soner med forskjellige funksjoner; én sone for inspirasjon og ideer, ett tavlefelt og en praktisk og estetisk oppbevaringssone.

Tips til oppussing av kontor

Inspirasjonsfeltet er malt med LADY Pure Color 5030 St. Pauls Blue. Fargen er en god kontrast til Minty Breeze og harmonerer med ulike fargetoner, noe som kom enda tydeligere frem da vi fikk opp bilder og inspirasjon. Tavlefeltet er malt rett på veggen med LADY Pure Color 9938 Dempet Sort. Her kan vi skrive ukens gjøremål og ting vi skal huske på. Kjekt med en “levende” huskeliste i en travel hverdag!

Tips til oppussing av kontor

Planter og potter fra Mester Grønn Fornebuporten.

På kort tid samlet det seg opp magasiner, fargekart og tegnesaker. Dette hadde vi lyst til å få orden på, både på en funksjonell, men også en estetisk måte. Vi hadde allerede et oppbevaringsmøbel, men ønsket å utnytte høyden på veggen. For at det skulle skje noe mer i denne sonen er veggen delt og malt i to farger. Her er LADY Pure Color 7163 Minty Breeze kombinert med LADY Pure Color 10679 Washed Linen. Bildelisten er malt med LADY Supreme Finish matt, i samme farge som øverste del av veggen, slik at den ikke tar for mye oppmerksomhet. For å understreke det nordiske uttrykket, har kontoret innslag av lyst treverk og grønne planter. Grønne planter er et must for oss begge, både hjemme og på arbeidsplassen. Det er vakkert å se på og skaper en hyggelig atmosfære. Denne delen av kontoret har blitt som vi ønsket, en levende sone med elementer som inspirerer oss akkurat nå.

Tips til oppussing av kontor

Platen er malt i fargen LADY 5249 Linblå.

Dette ble et morsomt ELLA-prosjekt. Vi har fått et kontor som dekker våre behov og som bidrar til skaperglede. Et behagelig rom å være i, med matte vegger i vakre farger og med detaljer som betyr mye for oss begge.

Foto og styling: ELLA på stell

Enkel fornyelse av kontoret

Avatar
Avatar

ELLA på stell

ELLA på stell (@ellapastell) består av Laila og Anette. To kreative jenter som brenner for og jobber med interiørdesign og visual merchandising.

Julestemning med blomster og varme farger

Ikke noe skaper julestemning som blomster! Bli med oss inn til Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord.  Jul hos Ruby Elise…

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Vakker fornyelse av hjemmet med maling

Maling med én farge, for harmonisk og sømløs fornyelse: LADY 0280 Caravan er en gulbrun okertone. Trappen er malt med…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…

Lyse farger hjemme hos Malin

Malin Glemme er grunnlegger av interiørmerket Layered, som produserer tepper og møbler med fokus på bærekraft. Sjekk ut grunnleggerens eget…