Slik fornyer Emma sine møbler

Slik fornyer Emma sine møbler

Vi blir inspirert av Emma Elwins engasjement rundt interiør og gjenvinning! Hun fornyer sine møbler med LADY Supreme Finish. Se resultatet og bli litt bedre kjent med Emma her.

Med bærekraft som livsstil

Emma Elwin fornyer ikke bare møbler, hun har en stor interesse for bærekraft og er en av medgründerne av bærekraftsplattformen Make it Last. Plattformen spesialiserer seg på bærekraftig mote, samt konsultasjon og content innenfor fagområdet. Emma jobber også som AD med fokus på bærekraftspørsmål.

Flotte Emma Elwin!

Mal gamle skatter

Emmas interiørstil er helt i tråd med hennes fokus – den er tidløs og slitesterk. Hun tar vare på og fornyer det hun har, som dere ser eksempler på under.

Emma fornyer og gjør en total forvandling av møblene! Ved å male om møbler, forlenger du levetiden. Her maler hun med LADY Supreme Finish Pure Matt i fargen LADY 1376 Frostrøyk.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Innredningsstil

– Jeg har vært veldig konsekvent mot interiørstilen min siden jeg var tenåring. Jeg falt tidlig for ufargede beige linstoffer i kontrast til matte sorte og brune farger, og jeg henter ofte inspirasjon fra tidløs design, former og farger som aldri går ut på dato. Jeg har alltid vært glad i former og vakre ting – og det å kunne skape et rom som gir ro, men også energi. Jeg elsker å blande japanske elementer med nedstrippet skandinavisk. Jeg er veldig glad i det som kalles Ma på japansk, at hvert rom rundt er like viktig som selve objektet, forklarer Emma.

Emmas interiørstil er helt i tråd med hennes fokus – den er tidløs og holdbar!

Panelet ble også malt på nytt!

Lekkert resultat! Panel og møbel er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 1376 Frostrøyk.

Voilá! Alt er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 1376 Frostrøyk.

Slik fornyer du møbler i treverk!

Fargevalget

Da det var tid for fargevalget, startet Emma fra bunnen av.

– Dette høres kanskje ikke så gøy ut, men jeg har valgt de nyansene som jeg alltid kommer tilbake til og som jeg vet jeg liker. Disse fargene passer også til møblene mine som jeg allerede har. 1376 Frostrøyk kan være den beste varme, off-white beige nyansen! Jeg malte alt av treverk, lister og dører med det. Jeg lot 1376 Froströk møte en kjølig-hvit vegg og treelementer i røykfylt eik.

Jeg liker farger som naturlig finnes i den skandinaviske naturen. En hvit tone som går til snøklokkebladene, brente toner av brunt og svart som får meg til å tenke på tjærede båter i sommersolen, forklarer Emma.

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, 1376 Frostrøyk ble så fin at jeg til og med malte den plassbygde sengen til min sønn med den. LADY Supreme Finish har en perfekt matt finish som føles slitesterk.

Stolene fikk nytt liv

Emma benyttet også anledningen til å male om stolene sine med LADY Supreme Finish Pure Matt i 1259 Rusty. Den brente terrakottatonen er superlekker på stolene!

Stolen er malt med LADY Supreme Finish i den brente, rødoransje LADY 1259 Rusty.

Les mer om hvordan stylistduoen Jannicke Kråkvik og Alessandro D’Orazio har pusset opp leiligheten med de matteste, sobre overflatene her.

Make it Last

– Vi startet Make it Last i 2014 fordi vi så et gap i rapporteringen om bærekraftig mote. Vi følte at vi måtte finne en ny vinkel hvis vi skulle fortsette å jobbe i motebransjen. Å utnytte det du allerede har i dag føles mer som en selvfølge, men da vi startet var det svært få som investerte tid og penger for å bli mer sirkulære i forretningsmodellene sine. Jeg elsker å løse problemer og finne nye måter å bruke det du allerede har, og å male om møbler er et perfekt eksempel på hvordan du kan gjøre det og gi det et nytt liv, forklarer Emma.

Vi gleder oss til å følge deg videre, Emma!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Årets fineste pakkekalender

La årets pakkekalender bli til en hyggelig samlingsstund for familien. Fargen øverst på veggen er LADY Minerals kalkmaling 12126 Silhouette….