Slik lager du Halloween-pynt

Slik lager du Halloween-pynt

Årets skumleste dag er i anmarsj, og mange elsker «full pakke» med spooky Halloween-pynt. Det er selvsagt lov, men vi velger i stedet å omfavne høytiden og høsten med sine vakre farger. Sjekk ut Halloween-dekorasjonene våre. Fargene her er LADY 12124 Natural Clay,, 8469 Green Leaf, og 12127 Earthy Brown.

Tid for Halloween

Pynter du vanligvis til Halloween? Kanskje dekorerer du hvert år på samme måte? Vi forbinder Halloween sterkt med gresskar, og i år vil vi dekorere hjemmene våre med disse fargerike variantene. I år lar vi også latt dekorasjonen flytte inn og forsterke følelsen av høst og Halloween innendørs.

Leken Halloween-dekorasjon. Gresskarene er malt med LADY-fargene 8469 Green Leaf, 12118 Hummus, 12127 Earthy Brown og 20167 Welcoming Red. Fargene er fra vår nyeste fargekart LADY REDISCOVER. Les mer om fargene her.

Nymalt hjemme?

Har du nylig malt i huset ditt og har noe maling tilovers? Perfekt – så benytt anledningen til å bruke litt av det og lage en personlig Halloween-dekorasjon som passer perfekt inn i hjemmet ditt. Da vi malte disse gresskarene, hadde vi noen rester av LADY Pure Color maling. Det passet perfekt til dekorasjonen vår, da vi ønsket en supermatt overflate på gresskarene våre.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Hvis du ikke har noen malingsrester fra før, kan det også være en anledning til å teste ut noen nye farger til ditt hjem:)

Match gresskarene til ditt hjem. Gresskarene er malt i 8469 Green Leaf, 12124 Natural Clay, 12118 Hummus, og 20167 Welcoming Red.

Slik gjør du

I begynnelsen av oktober selges gresskar i de fleste dagligvarebutikker. Finn noen du liker, og bland gjerne store og små gresskar, slik at du kan lage spennende kombinasjoner hjemme hos deg.

Trinn for trinn

  1. Begynn å tørke av og fjerne smuss fra gresskarene.
  2. Mal gresskarene ønsket farge, og la dem tørke i omtrent to timer før du maler dem på nytt. Du trenger to strøk maling for at det skal dekke helt.
  3. La malingen tørke minst to til tre timer til før du dekorerer hjemmet ditt med gresskaret.

Snart vil gresskaret få ny stil!  Dette blir forvandlet med fargen LADY 8469 Green Leaf.

Dette er fargene vi brukte!

Se hvor lekkert det er å kombinere gresskar som passer perfekt med interiørdetaljene dine. Disse er malt i 12118 Hummus, og 20167 Welcoming Red. Les mer om fargene i dette temaet i fargekartet!

Gresskarene er like fine ute som inne. Dette er en perfekt dekorasjon både for deg som bor i et hus og en leilighet. Gresskarene er malt i 12118 Hummus, 12127 Earthy Brown og 8469 Green Leaf.

La høsten flytte inn. Gresskarene er malt i 12124 Natural Clay,, 8469 Green Leaf, og 12127 Earthy Brown.

Happy Halloween!

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Årets fineste pakkekalender

La årets pakkekalender bli til en hyggelig samlingsstund for familien. Fargen øverst på veggen er LADY Minerals kalkmaling 12126 Silhouette….