Slik overrasker du din kjære til Valentinsdagen!

Slik overrasker du din kjære til Valentinsdagen!

Den 14. februar feires Valentinsdagen. Denne dagen vil vi gjerne vil vise vår kjærligheten til vår elskede. Du kan gjøre dette på flere forskjellige måter – et kjærlighetskort, sjokolade, smykker, eller hvorfor ikke et nymalt rom i  en kjærlighetsfarge?

Bilde: Lag en varm og oppkvikkende sone på soverommet med 20144 Grounded Red. Veggen er malt med den supematte veggmalingen LADY Pure Color.

Valentinsdag

Vi har blitt påvirket av USA, og i dag har Valentinsdagen blitt en dag full av kjærlighet også her til lands. Men hvert år oppstår spørsmålet, hvordan kan jeg vise min kjærlighet? Få tipset her av oss!

Den vakre gyllenrøde fargen LADY Pure Color 20167 Welcoming Red er en behagelig tone med rosa elementer i seg. Legg også merke til at taket er malt rosa med LADY Perfection 12120 Desert Pink.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Kjærlighetens farge

Fargen rødt symboliserer ild, blod – og selvfølgelig kjærlighet. Valentinsdag-gaver har som regel ulike nyanser av rødt, som et symbol på kjærlighet. – De tradisjonelle gavene som en bukett med røde roser, hjerteformet sjokolade, smykker og restaurantbesøk, kjenner vi alle. Vi vil gjerne tilføye enda en kjærlighetserklæring på listen, nemlig et nymalt rom i en nyanse av kjærlighetsfargen. En langvarig og fin gave, etter vår mening! Her får du tips til farger fulle av kjærlighet.

Den lekre 20143 Lively Red er en lidenskapelig og energifull farge; i en blanding av rød, rosa og oransje. Den er fin å kombinere med hvite toner, blå nyanser – eller ton-i-ton med andre nyanser av rødt!

Jotun_LADY-20143-Lively-Red_20144-Grounded-Red--web

Her kombineres 20143 Lively Red med 20144 Grounded Red på døren og listene. Vakkert, ikke sant? – Veggen er malt med LADY Pure Color, og dører og lister med LADY Supreme Finish.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Effekten av røde farger

Farger har en stor effekt på oss, og de røde tonene påvirker humøret vårt og gjør oss lykkelige, våkne og kreative. Røde toner gjør oss også mer sosiale, energiske og lidenskapelige.

LADY Pure Color 20144 Grounded Red. Stolen er fra Mattiazzi/Kollekted by.

Overraskelse til din kjære!

Hva med å male arbeidsrommet til kjæresten? Eller gi et gavekort på ferdigmalt soverom – eller kanskje stuen? Det er en perfekt Valentinsgave – og den varer lenger enn rosene….!

Våre beste røde nyanser

Med den herlige rødoransje fargen LADY 2994 Heat får du helt klart ny energi. Den er ganske fargekraftig, og vil kunne fungere som et friskt innslag mot mer dempede farger og «greige» nyanser.

Se flere av våre vakreste røde nyanser her!

Rosa kjærlighet. Litt mer dempede nyanser til veggene med LADY Pure Color 12120 Desert Pink, benk: LADY Supreme Finish 20167 Welcoming Red. I front: LADY 12118 Hummus

Kjærlighetens fargepalett

LADY Spring and summer 2018

LADY 2859 Whispering Red er en beroligende, brent rød tone som gjør seg godt i kombinasjon med en rekke farger, for eksempel grå- og beigenyanser.

God valentinsdag!

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Bort med gulnet panel – en gang for alle

Gulnet panel er det mye av i  både hytter og hjem, og mange går med en drøm om å fornye…

En avslappet lounge til hytta

Vi drømmer om en deilig lounge til hytta, med en ny fargepalett og myke sofaer. Se hvor stor forskjell fargene…

Nytt kjøkken i tradisjonsrik villa

Tid for hjem laget nytt kjøkken og spisestue i hundre år gammel villa. Med vakre fargenyanser ble resultatet helt magisk!…

Nytt drømmehus med fokus på varige materialer

Flunkende nytt drømmehus med dempede farger og fokus på varige materialvalg. Veggfargen er LADY Pure Color 12077 Sheer Grey. Kjærlighet…

Grønt kjøkken og sommer hele året!

For en start på dagen i dette vakre kjøkkenet! Rikke Bye-Andersen anbefaler alle et grønt kjøkken, fordi det gir en…

Ny vår på badet

Vi gleder oss over vårlyset! Kanskje tiden er inne for å slippe våren inn på badet?  Mal badet i en…