Slik overrasker du din kjære til Valentinsdagen!

Slik overrasker du din kjære til Valentinsdagen!

Den 14. februar feires Valentinsdagen. Denne dagen vil vi gjerne vil vise vår kjærligheten til vår elskede. Du kan gjøre dette på flere forskjellige måter – et kjærlighetskort, sjokolade, smykker, eller hvorfor ikke et nymalt rom i  en kjærlighetsfarge?

Bilde: Lag en varm og oppkvikkende sone på soverommet med 20144 Grounded Red. Veggen er malt med den supematte veggmalingen LADY Pure Color.

Valentinsdag

Vi har blitt påvirket av USA, og i dag har Valentinsdagen blitt en dag full av kjærlighet også her til lands. Men hvert år oppstår spørsmålet, hvordan kan jeg vise min kjærlighet? Få tipset her av oss!

Den vakre gyllenrøde fargen LADY Pure Color 20167 Welcoming Red er en behagelig tone med rosa elementer i seg. Legg også merke til at taket er malt rosa med LADY Perfection 12120 Desert Pink.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Kjærlighetens farge

Fargen rødt symboliserer ild, blod – og selvfølgelig kjærlighet. Valentinsdag-gaver har som regel ulike nyanser av rødt, som et symbol på kjærlighet. – De tradisjonelle gavene som en bukett med røde roser, hjerteformet sjokolade, smykker og restaurantbesøk, kjenner vi alle. Vi vil gjerne tilføye enda en kjærlighetserklæring på listen, nemlig et nymalt rom i en nyanse av kjærlighetsfargen. En langvarig og fin gave, etter vår mening! Her får du tips til farger fulle av kjærlighet.

Den lekre 20143 Lively Red er en lidenskapelig og energifull farge; i en blanding av rød, rosa og oransje. Den er fin å kombinere med hvite toner, blå nyanser – eller ton-i-ton med andre nyanser av rødt!

Jotun_LADY-20143-Lively-Red_20144-Grounded-Red--web

Her kombineres 20143 Lively Red med 20144 Grounded Red på døren og listene. Vakkert, ikke sant? – Veggen er malt med LADY Pure Color, og dører og lister med LADY Supreme Finish.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Effekten av røde farger

Farger har en stor effekt på oss, og de røde tonene påvirker humøret vårt og gjør oss lykkelige, våkne og kreative. Røde toner gjør oss også mer sosiale, energiske og lidenskapelige.

LADY Pure Color 20144 Grounded Red. Stolen er fra Mattiazzi/Kollekted by.

Overraskelse til din kjære!

Hva med å male arbeidsrommet til kjæresten? Eller gi et gavekort på ferdigmalt soverom – eller kanskje stuen? Det er en perfekt Valentinsgave – og den varer lenger enn rosene….!

Våre beste røde nyanser

Med den herlige rødoransje fargen LADY 2994 Heat får du helt klart ny energi. Den er ganske fargekraftig, og vil kunne fungere som et friskt innslag mot mer dempede farger og «greige» nyanser.

Se flere av våre vakreste røde nyanser her!

Rosa kjærlighet. Litt mer dempede nyanser til veggene med LADY Pure Color 12120 Desert Pink, benk: LADY Supreme Finish 20167 Welcoming Red. I front: LADY 12118 Hummus

Kjærlighetens fargepalett

LADY Spring and summer 2018

LADY 2859 Whispering Red er en beroligende, brent rød tone som gjør seg godt i kombinasjon med en rekke farger, for eksempel grå- og beigenyanser.

God valentinsdag!

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Ny og barnevennlig stue

Tid for hjem laget en barnevennlig stue, med nye farger og gjenbruk av materialer. Tak og vegger er malt med…

Ett bad- tre stiler!

Se hvordan ett bad får tre helt ulike stiler ved å velge forskjellige farger! – Her er det malt med…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…