Slik skapte Emilia et vakkert og godt hjem

Slik skapte Emilia et vakkert og godt hjem

Litt utenfor Helsingborg bor Emilia Olsson i et vakkert hus med familien. Her pryder avdempede harmoniske farger veggene, noe som gir hjemmet en behagelig ro som berører sansene. Veggen er malt med LADY Pure Color 1288 Granskygge.

Velkommen til Ramlösa og hjem til Emilia Olsson. Emilia bor i dette vakre og hyggelige huset med sin mann, datter og hund. Emilia jobber som resepsjonist, men hennes øye og interesse for interiørdesign og detaljer er tydelig i hjemmet hennes.

Veggene er malt i 8252 Green Harmony med LADY Minerals kalkmaling. Se hvordan du maler med kalkmaling her.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

EFFEKTIV FORNYELSE AV HJEMMET MED FARGE

Familien flyttet til huset sitt sommeren 2016. Emilia var overbevist om at det var akkurat der de ville bo. – Her skal vi bo. Punktum, sier Emilia.

Mye har skjedd siden 2016. Gulvene er pusset og behandlet med hardvoksolje, og alle veggene har gått fra hvitt til ulike farger. På samme måte ble bokhyllen og kjøkkendørene forvandlet, og nå pryder LADY 10679 Washed Linen bokhyllen deres, og kjøkkendørene har fått nytt liv med LADY Supreme Finish 7613 Northern Mystic.

Bokhyllen er malt med LADY Supreme Finish 10679 Washed Linen

Skapdørene på kjøkkenet har gått fra å være helt hvite til å bli grønne, med fargen LADY Supreme Finish i fargen 7613 Northern Mystic. – Ble det ikke fint?! 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

FINN RIKTIG FARGE

For en stund siden var det på tide å male trappegangen og stuen ovenpå.  Da de skulle velge farge, trengte de å huske på den mørkere nyansen av grønt nede, og samtidig ta hensyn til lyset i andre etasje. Fargen de lette etter skulle være ton-i-ton og bli en vakker kombinasjon. Avgjørelsen falt til slutt på 1288 Granskygge, som ga et mer luksuriøst inntrykk.

Veggen er malt i 1288 Granskygge med LADY Pure Color.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

LADY 1288 Granskygge er en dempet, grønnaktig beige farge. Dette er en farge som vil oppleves som en blanding mellom beige, gul og grønn. Den kan beskrives som en litt grønnere variant av 11174 Curious Mind. Det er behagelig og rolig i uttrykk.

Se flere bilder med fargen fra vårt nye fargekart REDISCOVER.

ET HJEM Å LEVE I

– Vi er så fornøyde med resultatet og fargen harmonerer så fint med de andre rommene. Dette har blitt et av favorittrommene mine i huset!

– Det beste med huset vårt er at det føles som et ekte hjem. Vi har skapt dette for familien vår og livene våre, sier Emilia.

Sjekk ut Emilias hjem her: @emiliaolssons
Foto: Emilia Olsson

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Tid for ny og romslig stue!

I sesongens første program av Tid for hjem, følger vi forvandlingen av denne stuen. Familien mente det var på høy…

Daniella Wittes nye hjemmekontor

Velkommen hjem til kreatøren Daniella Witte. Med sin lidenskap for vakre steder og miljøer som utstråler trivsel, har Daniella nylig…

Slik maler du om kjøkkenet!

Har du gått lei av kjøkkenet ditt? Å kjøpe et helt nytt kjøkken kan være en kostbar investering, og det…

Ny og raffinert stue hos Ellen

Ny stil og raffinert stue hjemme hos Ellen. Se hvor fin og lun stuen ble med den dempede gulfargen LADY…

Stilfull eleganse hjemme hos Elisabeth

Hjemme hos Elisabeth er det både stilfullt og minimalistisk – og hyggelig og gjestfritt. Fargen på kjøkkenet er LADY Wonderwall…

Dette er årets farger i 2021!

Årets farger i 2021 vil uten tvil preges av året vi har lagt bak oss. Jotuns skandinaviske fargesjef, Nina Klæboe…