Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet.

Bildet over: Vakkert med gul brystning. Hele stylingen og interiører gir inntrykk av et landlig og lukseriøst boutique-hotell.

Luksuriøs følelse

Mange drømmer om et interiør i hjemmet som er personlig og unikt. Tendensene viser at vi er opptatt av den luksuriøse følelsen samtidig som vi ønsker å være bevisste konsumenter som vet at vi må ta hensyn til miljøet.

Soverom med tapet og brystning malt med LADY Supreme Finish i fargen 0288 Mexico

Både brystpanelet og krakken er malt i fargen 0288 Mexico med LADY Supreme Finish. Alt av møbler på dette soverommet er vintage, antikt og bruktskatter. Nattborder er kjøpt på Blomquist auksjonshus. Krakk vintage med stoffet Nina Campbell Plumier Aqua Beige malt i LADY 0288 Mexico. Krystall-karaffel, skål og vase på nattbord er vintage.

Vi har skapt dette rommet for å gi deg noen tips og ideer hvordan du kan gå frem når du skal pusse opp hjemme hos deg. Drøm deg bort i dette luksuriøse og fargerike soverommet som oser av personlighet.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Interiørtrendene er tydelige, hjemmene har mer utsmykking, farger, mønster og tekstiler, og vi blir inspirert av rause interiør.

Bord med bøker og blomster foran vegg malt med LADY Supreme Finish i fargen 0288 Mexico.

Blanding av nytt og gammelt. Vasen på nattbordet er vintage. Vannglasset er håndmalt fra Frankrike. Bilder på veggen er ekte pressede blomster med passepartout av vevet papir fra Japan, laget av Annette Nordstrøm. Tapeten er Nina Campbell Signature Plumier. Og veggen er malt i fargen 0288 Mexico, med LADY Supreme Finish.

Gjennomgående interiør

I dette sommerlige soverommet viser vi det siste innen tekstiler, farger, tapeter for å inspirere deg. I stylingen er det også list-utsmykning på vegg og de fleste møbler er vintage, gjenbruk og redesign.

LADY 0288 Mexico

Det er lekkert når stoff går igjen ulike steder i interiøret, her er et vintage sminkebordet redesignet med en gardin sydd i samme stoff som himlingen rundt sengen. Bordplaten er malt i liknende mønster som stoffet.

Vårt tips er å legge litt ekstra i eksklusive stoffer og målsøm som gir et varig og personlig preg på rommet. Ta gjerne også et miljøriktig valg ved å kjøp vintage og brukte skatter på finn.no, auksjonshus eller loppis. Hvis du ønsker å freshe opp en gammel stol, en dør, en krakk eller noe annet i tre, er LADY Supreme Finish perfekt! Da kan du skape nye møbler og nye uttrykk uten at det koster skjorta.

Stol og bord og brystpanel malt i fargen 0288 Mexico

Gjentakende mønster setter prikken over i-en på soverommet. Jordaktige naturfarger i gult, grønt og brunt er gjennomgående.

Frokost på sengen. Fat malt i fargen 0288 Mexico.

Hva med en sommerlig frokost på sengen? Kaffeserviset i turkis og gull er vintage. Vintage serveringsbrett er malt i fargen LADY 0288 Mexico.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Se video hvordan du får stilen:

Bilder, video og styling: Annette Nordstrøm

Se mer om 0288 Mexico og matchende farger her.

Les flere inspirerende saker på vår blogg.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…