Søvnløs i Milano

Søvnløs i Milano

Jeg sover ALDRI lenge når jeg er på inspirasjonstur. Klarer ganske enkelt ikke. Ligger alltid noen cm over puten og tenker på alt der ute som jeg ennå ikke har sett. Og i Milano er det MYE.  Spesielt under Milan Design Week. Har kun noen timer til rådighet og ruten var klar i går kveld.  Ivrig? Tja……… Jo!

Første stopp er Poltrona Frau. Alltid mye spennende å se her. Jeg lister meg forsiktig omkring – det er tidlig – jeg er den eneste i butikken, og i et øyeblikks drømmeboble tenke jeg faktisk å kaste meg ned i sengen. Tror det var den grønne bakgrunnen som fristet mest.

Grønt hos Poltrona Frau. Ikke fullt så enkelt å så gress på veggen – hva med en lekker Lady grønnfarge?

Litt lenger ned i veien entres B&B Italia. Så lekkert! Så flotte farger…….også her grønt – og gult.

Nydelige farger hos B&B Italia

«green is balance……..»  mye grønt og gyldene toner hos B&B. Akkurat som i Ladys spring/summer collection…….

B&B Italia viser også hvordan man enkelt kan skape klare og grafiske uttrykk med en sterk farge. Ta en titt på følgende tre bilder. Colour block i bokhylle – og et fargefint felt på veggen. Mitt forslag er Lady Bambus….. som jeg elsker!

Italia har våknet når jeg ankommer showrommet til Cassina, vakre mennesker med høye hæler og solbriller…..  SOLEN har nå kommet til Milano. Nydelig atmosfære, lounge musikk – og frokostchampagne…… sukk! Men altså : det var det farger og møbler jeg skulle titte på – og jeg fant denne stolen som jeg svært gjerne sitter i

 Gulgrønne møbler også hos Cassina

En annen fargegruppe som gikk igjen hos Cassina var brune og grå toner i kombinasjon med brent orange.  Litt kolonistil……litt simplicity……og veldig lekkert.

 

Vanvittige fargekombinasjoner hos Cassina

På tide å avslutte både Milano bloggen og min tur…..må rekke innom Peck.  Matoase uten sidestykke. Ikke en tur til Italia uten vesken full av skinke…..ost…..oljer….. mmmmmmmmm

God helg!

I Milano er et besøk hos Peck et must!

 

 

 

Lisbeth
Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

Våre vakreste blåfarger

Ulike blåfarger og blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet! I denne artikkelen presenterer vi noen av våre vakreste…

Soveromtips med designeren bak sengetøyet MYYK

Det er en ny sengetøy-aktør i byen, og du skal ha levd rimelig langt under en stein for ikke å…