Stum av beundring i Milano!

Stum av beundring i Milano!

WATCH, LISTEN, LEARN WITH YOUR EYES. Disse «visdomsordene» møtte meg på en vegg i TORTONA, Milano i dag. Jeg likte det umiddelbart.  Selv har jeg ingen problem med å bli stum av beundring over spennende, vakre og humoristiske objekter. Selvfølgelig er det en fordel at fargene stemmer……da er det som regel ingen vei tilbake.

Jeg elsker simpelthen å entre Spazio Rossana Orlandi i Matteo Bandello.  En oase av grønne vekster ønsker deg velkommen i det lystene stiger……Rossana Orlandi er Milanos livsstil/designdronning, og det å bli invitert til å vise sine produkter her – er ganske enkelt en stor ære.

Den første jeg besøker er den prisbelønte designeren Daniel Rybakken, en spennende installasjon hvor lek med lys er hovedtema.  Må innrømme jeg ble rimelig stolt da han fortalte at lampene i installasjonen var malt med LADY PURE COLOR! Og som han selv sa: «Jeg bruker jo kun det beste»! Klok er han og…… 

Daniel Rybakken

Jeg innrømmer gjerne at jeg er hekta på keramikk og porselen om dagen. Derfor bråstoppet jeg når jeg så «Colour Porcelain» designet av de nederlanske designerne Scholten & Baijing i samarbeid med  Teruhiro Yanagihara, Japan. Synd det er lenge til jul.

Hadde fått et nyss om at designeren Antonio Marras skulle presentere sin første interiørkolleksjon hos nettopp Rossana Orlandi.  Og selvfølgelig satt damen i Marras interiøret med sine legendariske hvite briller.

Rossana Orlandi

Nytelse og frodighet hos Spazio Rossana Orlandi

Såkalte «pop up stores»  opp den ene dagen – ned den andre – popper selvfølgelig opp i Milano under designuken. Jeg har besøkt noen:

Merci er en av de ledende conseptstores i Europa og under Milan Design Week har de en «pop up store i Via Tortona. Selvfølgelig i samarbeid med Paola Navone…..

H&M konseptet COS skal åpne sin første butikk i Milano og benyttet anledning til å vise seg frem i sin pop up store i Lambrate

Drømmedesigneren Antonio Marras har jo i utganspunktet en vakker butikk i Milano, men også han hadde en pop up store i Tortona. Utrolig vanskelig å finne…….men den som ikke gir opp – finner.

Er svak for humor – så når jeg fant følgende interiørelementer kunne jeg ikke annet enn å bli fasinert gitt…..

 

 Humor og felles glede….gyngevippebord designet av Marleen Jansen 

Franske Chimère mener at også kjæledyrene har godt av god design…..og kanskje kvitrer undulaten klarere i gyngeburet sitt.  Om det er mus eller kanin som får designbolig i stuen er jeg usikker på. Men nytt – og flott er det jo!

Det er helt klart mindre hvite vegger å se…… mye grått og sort……men også brent orange og grønne nyanser.  På møbelsiden er også fargene klart til stede…

Deilig orange hos Benjamin Hubert

 Orange sofa fra MOOI…..med lampen jeg elsker!

Linterloo med mye deilige farger….

Grå lekker vegg – Lady Grå Skifer – hos Cappellini

Diesel kolleksjon – deilig varm gul stol med LADY Dempet Sort på veggen

Da er det helt klart på tide å avslutte dagens rapport fra Milano Design Week.  Lykkelig sliten og en tanke sulten gjør at jeg velger et bilde av Successful Living kolleksjonen til Diesel.  Det måtte jo bli et kjøkken!

Successful Living by Diesel

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisbeth
Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…