Stum av beundring i Milano!

Stum av beundring i Milano!

WATCH, LISTEN, LEARN WITH YOUR EYES. Disse «visdomsordene» møtte meg på en vegg i TORTONA, Milano i dag. Jeg likte det umiddelbart.  Selv har jeg ingen problem med å bli stum av beundring over spennende, vakre og humoristiske objekter. Selvfølgelig er det en fordel at fargene stemmer……da er det som regel ingen vei tilbake.

Jeg elsker simpelthen å entre Spazio Rossana Orlandi i Matteo Bandello.  En oase av grønne vekster ønsker deg velkommen i det lystene stiger……Rossana Orlandi er Milanos livsstil/designdronning, og det å bli invitert til å vise sine produkter her – er ganske enkelt en stor ære.

Den første jeg besøker er den prisbelønte designeren Daniel Rybakken, en spennende installasjon hvor lek med lys er hovedtema.  Må innrømme jeg ble rimelig stolt da han fortalte at lampene i installasjonen var malt med LADY PURE COLOR! Og som han selv sa: «Jeg bruker jo kun det beste»! Klok er han og…… 

Daniel Rybakken

Jeg innrømmer gjerne at jeg er hekta på keramikk og porselen om dagen. Derfor bråstoppet jeg når jeg så «Colour Porcelain» designet av de nederlanske designerne Scholten & Baijing i samarbeid med  Teruhiro Yanagihara, Japan. Synd det er lenge til jul.

Hadde fått et nyss om at designeren Antonio Marras skulle presentere sin første interiørkolleksjon hos nettopp Rossana Orlandi.  Og selvfølgelig satt damen i Marras interiøret med sine legendariske hvite briller.

Rossana Orlandi

Nytelse og frodighet hos Spazio Rossana Orlandi

Såkalte «pop up stores»  opp den ene dagen – ned den andre – popper selvfølgelig opp i Milano under designuken. Jeg har besøkt noen:

Merci er en av de ledende conseptstores i Europa og under Milan Design Week har de en «pop up store i Via Tortona. Selvfølgelig i samarbeid med Paola Navone…..

H&M konseptet COS skal åpne sin første butikk i Milano og benyttet anledning til å vise seg frem i sin pop up store i Lambrate

Drømmedesigneren Antonio Marras har jo i utganspunktet en vakker butikk i Milano, men også han hadde en pop up store i Tortona. Utrolig vanskelig å finne…….men den som ikke gir opp – finner.

Er svak for humor – så når jeg fant følgende interiørelementer kunne jeg ikke annet enn å bli fasinert gitt…..

 

 Humor og felles glede….gyngevippebord designet av Marleen Jansen 

Franske Chimère mener at også kjæledyrene har godt av god design…..og kanskje kvitrer undulaten klarere i gyngeburet sitt.  Om det er mus eller kanin som får designbolig i stuen er jeg usikker på. Men nytt – og flott er det jo!

Det er helt klart mindre hvite vegger å se…… mye grått og sort……men også brent orange og grønne nyanser.  På møbelsiden er også fargene klart til stede…

Deilig orange hos Benjamin Hubert

 Orange sofa fra MOOI…..med lampen jeg elsker!

Linterloo med mye deilige farger….

Grå lekker vegg – Lady Grå Skifer – hos Cappellini

Diesel kolleksjon – deilig varm gul stol med LADY Dempet Sort på veggen

Da er det helt klart på tide å avslutte dagens rapport fra Milano Design Week.  Lykkelig sliten og en tanke sulten gjør at jeg velger et bilde av Successful Living kolleksjonen til Diesel.  Det måtte jo bli et kjøkken!

Successful Living by Diesel

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…

Slik overrasker du din kjære til Valentinsdagen!

Den 14. februar feires Valentinsdagen. Denne dagen vil vi gjerne vil vise vår kjærligheten til vår elskede. Du kan gjøre…

Ny spisestue i klassisk byleilighet

Den klassiske, eldre byleiligheten , fikk en helt ny spisestue, og Tid for hjem tok nennsomt vare på sjelen i…

Våre vakreste farger – din unike fargeguide!

Fargekartet «Våre vakreste farger» fra LADY, er din unike fargeguide. Her finner du mange tips og trygge, gode interiørfarger. Bilde…