Stylistenes kreative fargelek

Stylistenes kreative fargelek

Stylistene Per Olav Sølvberg og Christina Hannestad inspirerer! – Se glimt fra deres kreative fargelek og poetiske univers.  – Til venstre: Den populære greige fargen 20184 Thoughtful – Til høyre: den gylne 0280 Caravan.

Det kreative prosjektet skulle bli pent for øyet og utfordre form og farge.

Fargelek og kreativitet

Stylistene Per Olav Sølvberg og Christina Hannestad snakker ofte om hvordan de kan finne frem til sin egen kreativitet, den som var der som små barn, men som sakte forsvant i møte med skolegang og kultur. Derfor møtes de et par ganger i måneden for å utforske egen kreativitet og la intuisjonen ta dem inn i et univers av form, fargeglede og komposisjon.

Poetisk fargepalett

Fargepaletten som stylistene har benyttet, består av myke og behagelige fargenyanser fra LADY, som er gode å omgi seg med i hjemmet.

⁠Kunstneriske uttrykk

Kreativitet blir ofte sett på å sette sammen ting som ikke passer sammen for å lage et nytt uttrykk.  Her har stylistene tatt objekter, som alt finnes i hjemmet, og malt dem i ulike farger for å så å lage et poetisk uttrykk.

12181 Soft Comfort og 20184 Thoughtful (Foto: @perolavsolvberg og @c_hannestad)

Fantasi og farge

Disse bildene er laget ut ifra form, farge og fantasi. Det er ingen mening bak; utenom at det skulle bli pent for øyet, og utfordre form og farge, sier stylistene.

Alt er malt med den supermatte LADY Pure Color i ulike farger fra fargekartet LADY TOGETHER.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Kreative barn

Den mest sette TED forelesningen gjennom tidene handler om hvordan utdanning sakte tar bort kreativiteten hos barn, sier Per Olav Sølvberg. – Undervisning skal jo ta oss inn i fremtiden, og det er en skremmende tanke at utdanningen tar oss i motsatt retning av den kreative, hevder Sølvberg.

Vi lar oss inspirere – og utfordre til kreativitet og lek. – Kanskje setter bildene i sving flere kreative kunstnere og aktiviteter der ute..? :) 

Foto og ide: @perolavsolvberg og @c_hannestad

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…

CURATED LIVING – sofistikert nostalgi

Fargepaletten CURATED LIVING fra det nye globale fargekartet STORIES er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter. Utforsk…

NATURALLY GROUNDED – Frodig fargeharmoni

Rustikke og jordnære fargeharmonier utgjør fokuset i fargefortellingen NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye fargekart STORIES. Utforsk den naturlige fargepaletten her….