Velkommen Nina Holst – Stylizimo

Velkommen Nina Holst – Stylizimo

I dag ønsker vi nok en dyktig dame velkommen som gjesteblogger her på bloggen. Nina Holst er utrolig dyktig og inspirerer andre daglig gjennom sin blogg «Stylizimo Blog» samt nettportal for interiør www.Stylizimo.com. Hun er kjent for sin rene stil med gjennomtenkte detaljer og spennende kontraster, noe som har ført til både priser og nominasjoner både i Norge og i utlandet. Hun er heller ikke fremmed for å ta i et tak for å lage noe unikt, så malerkosten blir blant annet flittig brukt for å skape et nytt uttrykk på både møbler og rom.

 

Nina-Holst_Stylizimo_portrett

Nina og samboer har nettopp kjøpt seg et spennende, stort hus, med stort potensiale. Huset skal pusses opp fra topp til tå, både innvendig og utvendig. Og så flink som Nina er, så gleder vi oss enormt til å se hvordan huset blir forvandlet. Følg med her på LADY bloggen hvor Nina kommer til å dele bilder underveis og når de ulike delprosjektene er ferdige.

Vi har stilt Nina noen spørsmål slik at du kan bli litt bedre kjent med henne.

Hvem er Nina? :)

Jeg er 35 år gammel og bor sammen med min samboer og hund i Drammen. Her har jeg bodd i 3 år og flyttet nå nylig fra et rekkehus til en enebolig, og gleder meg veldig til å pusse opp dette huset og skape det til noe eget. Jeg har hatt interiør som min lidenskap siden jeg var liten jente så det er derfor veldig gøy at jeg nå jobber med dette til daglig. Foruten om interiør, er jeg glad i å reise og lader gjerne batteriene samtidig som å bli inspirert på storbyferier rundt omkring i Europa.

Hvis du har en søndag uten noen planer, hva ville du brukt den til?

Da ville jeg ha tatt på meg turklær og kommet meg ut i skogen. Det er noe spesielt med roen man får i naturen og noe jeg setter veldig pris på. Vel hjemme igjen hadde jeg kost meg med en god kopp kaffe og et interiørblad.

Jotun-Lady-Stylizimo-sort-hvitt

Nevn 3 av dine LADY-favorittfarger

Stylizimo-favorittfarge-1434-Dempet Sort

LADY 9938 Dempet sort – denne har vært en favoritt lenge, og jeg har hatt den i både stuen, soverommet og på kontoret, malt med den vakre matte LADY Pure Color.

 

Jotun-Lady-Stylizimo-dempet-sort-soverom

 

Stylizimo-favorittfarge-1434-Elegant

LADY 1434 Elegant – denne synes jeg ser utrolig lekker ut, og kunne tenke meg å teste den ut på soverommet for et ”Elegant” og lunt uttrykk.

Stylizimo-favorittfarge-7163-Minty-Breeze

LADY 7163 Minty Breeze – med denne fargen var det rett og slett kjærlighet ved første blikk!

 

Hvor henter du inspirasjon fra?

Siden interiør surrer i hodet mitt stort sett hele tiden så henter jeg inspirasjon fra utallige steder, men for å komme med noen konkrete eksempler så er det gjerne fra magasiner, Instagram og fra medlemmene som deler hjemmene sine på Stylizimo.com. Når jeg drar på storby feriene jeg nevnte tidligere velger jeg gjerne også å bo på hoteller som våger å skille seg ut designmessig, og får gjerne gode ideer herfra.

Her ser du noen bilder fra det forrige huset til Nina – lekkert ikke sant?! Skal bli utrolig gøy å følge med på forvandlingen av det nye huset deres her på bloggen.

 

Nina Holst - Stylizimo

Stuen var malt med den klassiske og rene hvitfargen LADY 7236 Chi. Vår hviteste tone.

Jotun-Lady-Stylizimo-stue

 

 

Jotun-Lady-Stylizimo-spisestue

Her er spisestuen. Veggen her er malt i fargen LADY 9911 Nøytral.

 

Jotun-Lady-Stylizimo-Omkledningsrom

I det gamle huset hadde Nina dette lekre omkledningsrommet.

Vi ønsker Nina hjertelig velkommen! Følg med – om ikke så lenge kommer det første blogginnlegget hennes!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…