Supermatt finish for en unik fargeopplevelse

Supermatt finish for en unik fargeopplevelse

Fargene og tingene du velger å omgi deg med, former hverdagen, og etterhvert historien som sitter i veggene. Denne veggen er malt med LADY Pure Color i fargen LADY 1876 Hvit Te, lister er malt med LADY Supreme Finish 1875 Sans.

Veggmaling med en unik fargeopplevelse

Med den supermatte finishen i LADY Pure Color, kommer hver fargenyanse til sin rett og gir en unik fargeopplevelse. Rommet får en helt spesiell atmosfære, og veggene får et mykt og eksklusivt utseende.

LADY 1909 Kalkoker_LADY 1876 Hvit Te_LADY_11130 Shade

Veggen er malt med LADY Pure Color 1909 Kalkoker. Veggen i forkant er malt med LADY Pure Color i fargen 11130 Shade. Taket er malt i LADY Perfection 1876 Hvit Te.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Farger som er vakre og teknisk optimale

Dersom man velger kulørsterke farger, blir disse enda vakrere når man maler med en supermatt maling. Med supermatte vegger, får ikke veggen refleksjoner fra lyset, derfor egner denne malingen seg svært godt for eksempel i rom med store vinduer og mye sidelys. Veggen blir helt matt i alle vinkler, og fargeopplevelse blir like vakker fra morgen til kveld!

JOTUN_LADY_5516-Iron-Blue

Dette vakre soverommet er malt med LADY Pure Color, i fargen 5516 Iron Blue.

Fargene vi omgir oss med, er faktisk med på å forme hverdagen vår, uten at vi alltid er like bevisste på det.

Unik fargeopplevelse og gode påføringsegenskaper

Når først fargevalget er gjort, er det godt å jobbe med en maling som har gode påføringsegenskaper. Dette er avgjørende for at man skal lykkes med et pent resultat.

JOTUN_LADY_20184-Thoughtful_Friendly-Pink_

Tips: Et nøytralt interiør berikes med ulike glansgrader! Listverket fungerer som en spennende kontrast til de supermatte veggene. Veggen er malt med LADY Pure Color 20184 Thoughtful, og hyllen har fått halvblank glansgrad med LADY Supreme Finish. Vegg i front: LADY Pure Color 20185 Friendly Pink og lister i samme farge, malt med LADY Supreme Finish i matt glansgrad.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Jotun benytter fargepigmenter av høyeste kvalitet, noe som gir meget god dekkevne, klar og stabil fargegjengivelse, og langvarig opprettholdelse av farge og glans. Vi er selvfølgelig opptatt av at veggene skal holde seg pene over tid. – LADY Pure Color har en slitesterk overflate, noe som betyr at du kan leve godt i rommet. Kombinasjonen av en slitesterk overflate, gode påføringsegenskaper og det vakre utseendet, gjør LADY Pure Color til en unik veggmaling.

Se vårt siste fargekart TOGETHER her.

JOTUN_LADY_8281-Pale-Linden

LADY Pure Color sin supermatte overflate har nesten et stofflig uttrykk som virkelig lar ektheten i fargene komme til sin rett. Dette gir en eksklusiv opplevelse av fargen!  Veggen her er malt med LADY Pure Color og listverk er malt med Supreme Finish, i matt glansgrad. LADY 8281 Pale Linden er en nydelig, grålig grønntone.

Les mer om glansgrader her.

Farger med unike resepter

Alle våre farger har unike fargeresepter som er spesielt tilpasset våre ulike malinger. Å utvikle farger av høyeste kvalitet, krever de beste ingrediensene og ikke minst et godt øye for estetikk. Jotun har et eget fargeteknisk laboratorium, som gjør våre kreative fargekonsepter om til unike fargeresepter.

Merk gjerne at riktig fargegjengivelse og kvalitet, bare garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Les mer om kunsten å utvikle farger. 

LADY 0125 Palmetto

LADY Pure Color 0125 Palmetto, for et gyllent og frodig interiør.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Husk at dine fargevalg legger til rette for at du kan skape akkurat den stemningen du ønsker for deg og dine. Lykke til!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Se Emily Slotte sitt nye hjem

Vi besøker Emily Slotte i hennes nye hjem! Se bildene og fargene fra hennes vakre univers. – Veggen er malt…

Julestemning med blomster og varme farger

Ikke noe skaper julestemning som blomster! Bli med oss inn til Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord.  Jul hos Ruby Elise…

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Vakker fornyelse av hjemmet med maling

Maling med én farge, for harmonisk og sømløs fornyelse: LADY 0280 Caravan er en gulbrun okertone. Trappen er malt med…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…