TED SPACE – Vårt fremtidige hjem?

TED SPACE – Vårt fremtidige hjem?

I utstillingen Ted Space, under Stockholm Design Week, viste Hanna Nova hvordan hun tror vi kommer til å leve og bo i fremtiden. Objektene i utstillingen ble innrammet av vakre vegger malt med LADY Minerals Revive; her vist i fargen 20142 Daydream.

Færre, men velvalgte gjenstander

Under Stockholm Design Week, som fant sted tidligere i februar, kunne du besøke en spennende utstilling kalt «Ted Space» der en rekke skandinaviske designere, produsenter og noen spesielt utvalgte kunstnere stilte ut. Utstillingen ble komponert av Hanna Nova, Creative direktor og designskribent – og tidligere sjefredaktør for en rekke interiørdesignmagasiner som Plaza, Form og Residence etc.

– Tanken med utstillingen var å prøve å vise hvordan vi tror vi vil leve i fremtiden, med færre, men vel utvalgte objekter, sier Hanna. – Og hvis vi lever med færre gjenstander rundt oss, vil forholdet til disse endre seg. Alt blir valgt med større omhu.

Ted Space - LADY Minerals Revive 11173 Humble Yellow

Veggene er malt med LADY Minerals Revive 11173 Humble Yellow. Belysning – Ann Demeulemeester, sidebord Hommage – Matti Carlson, Tre Sekel – lenestol i tre samt krakk, Frama.

Slitte overflater og strukturtapet

Utstillingen «Ted Space» ble holdt i en privat leilighet i nærheten av Stureplan i Stockholm. – Fra begynnelsen var gulvet ganske nedslitt med slitte overflater og malt strukturelt tapet og vi måtte jobbe hardt for å endre følelsen med enkle midler og på kort tid, sier Hanna.

Stylistduoen Kråkvik & D’Orazio valgte farger og tekstiler som ville matche det som skulle vises fram. Fordi veggene var dekket med strukturert tapet og de raskt trengte å få et godt resultat, var det utmerket å male veggene med den betonglignende malingen LADY Minerals Revive. Resultatet var vakre, mineralske vegger med unikt, taktilt uttrykk.

Les mer om smarte veggfornyeren LADY Minerals Revive her!

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

LADY MInerals Revive 11173 Humble Yellow

Vegger malt med LADY Minerals Revive 10679 Washed Linen. Rosa vase, et verk av kunstneren Anton Alvarez, gul skulptur av Åsa Stenerhag, liten vase fra Apart, tekstil fra Astrid.

LADYMinerals Revive och LADY Pure Color 11173 Humble Yellow

Vegger malt med LADY Minerals Revive 11173 Humble Yellow, plater malt med LADY Pure Color 11173 Humble Yellow. tekstil fra Astrid, stol og bord fra Apart, skål fra Lotta Agaton.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Mykt og lyst med vakre farger

De tre rommene ble malt i LADY Minerals Revive 11173 Humble Yellow, 10679 Washed Linen og 20142 Daydream. Resultatet var en leilighet som føltes myk og lys med nydelige farger som fremhevet og løftet de vakre gjenstandene som man ønsket å vise. De vakre veggene bidro også til følelsen av en behagelig ro og litt pusterom midt i den ellers så hektiske Stockholm Design Week.

Hanna mener at fargene skapte en omsluttende og varm følelse, og at de forskjellige fargene har sine egne karakterer. – Ett rom var enkelt og sobert uten å være upersonlig og stivt, et annet var helt omsluttende, nesten som en klem, fortsetter hun.

LADY MInerals Revive 10679 Washed Linen

Vegger malt med LADY Minerals Revive 10679 Washed Linen. Spisebord Homage av Matti Carlson, Tre Sekel, trebolle av Lotta Agaton, Hylle fra Apart.

Hvilke farger er tilgjengelig i LADY Minerals Revive?

I fargekartet «Våre vakreste farger» har vi markert en liten firkant med fargene som er tilgjengelige i LADY Minerals Revive. Her kan du også se hvilke av de nyeste fargene våre som er tilgjengelige i dette produktet!

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

LADY Minerals Revive 20142 Daydream

Vegger malt med LADY Minerals Revive 20142 Daydream. Skulptur av Åsa Stenerhag, øvrige gjenstander inkludert hylle, Frama.

– Takk Hanna, for at du laget denne vakre og interessante utstillingen, Ted Space, om hvordan vi skal leve og leve i fremtiden. Vi ser frem til neste prosjekt!

@novabeatrice

Avatar

Annika Lindskog

Annika jobber med fargesetting og hjelper andre å ta helhetlige og harmoniske fargevalg. Hun elsker å gjøre andre fornøyd og forstår harmonien rette fargevalg kan skape. Annika brenner for farge og form, og prater og skriver gjerne om dette.

Varm og eksklusiv farge til soverommet

Marlene fant den perfekte lune fargen til sitt soverom i den nye LADY Wonderwall 11175 Adventure. Jeg ønsket meg et…

Et landlig og lunt hjem med personlighet!

Aina Næss (50) og hennes mann nyter livet på landet. I omgivelser som gir ro i sjelen, har de bygget…

Tidløst bad hos Frida Fahrman

Frida Fahrman nyter for tiden sitt deilige bad, som har blitt et herlig og harmonisk rom i huset. Det føles…

Et barnerom som vokser med barnet

Med LADY Wonderwall får veggene en holdbar overflate på barnerommet. Få tips til hvordan du kan oppdatere rommet med enkle…

Magisk stemning og 17. mai-feiring i hagen!

Hipp hipp hurra – snart er det 17. mai! Få tips til hvordan du kan skape en flott ramme rundt…

Deilig kake til 17. mai feiringen!

Hipp hurra for 17. mai! Vi feirer dagen med en lekker, rød fløyelskake – eller Red Velvet kake, som er…

Go to top