TED SPACE – Vårt fremtidige hjem?

TED SPACE – Vårt fremtidige hjem?

I utstillingen Ted Space, under Stockholm Design Week, viste Hanna Nova hvordan hun tror vi kommer til å leve og bo i fremtiden. Objektene i utstillingen ble innrammet av vakre vegger malt med LADY Minerals Revive; her vist i fargen 20142 Daydream.

Færre, men velvalgte gjenstander

Under Stockholm Design Week, som fant sted tidligere i februar, kunne du besøke en spennende utstilling kalt «Ted Space» der en rekke skandinaviske designere, produsenter og noen spesielt utvalgte kunstnere stilte ut. Utstillingen ble komponert av Hanna Nova, Creative direktor og designskribent – og tidligere sjefredaktør for en rekke interiørdesignmagasiner som Plaza, Form og Residence etc.

– Tanken med utstillingen var å prøve å vise hvordan vi tror vi vil leve i fremtiden, med færre, men vel utvalgte objekter, sier Hanna. – Og hvis vi lever med færre gjenstander rundt oss, vil forholdet til disse endre seg. Alt blir valgt med større omhu.

Ted Space - LADY Minerals Revive 11173 Humble Yellow

Veggene er malt med LADY Minerals Revive 11173 Humble Yellow. Belysning – Ann Demeulemeester, sidebord Hommage – Matti Carlson, Tre Sekel – lenestol i tre samt krakk, Frama.

Slitte overflater og strukturtapet

Utstillingen «Ted Space» ble holdt i en privat leilighet i nærheten av Stureplan i Stockholm. – Fra begynnelsen var gulvet ganske nedslitt med slitte overflater og malt strukturelt tapet og vi måtte jobbe hardt for å endre følelsen med enkle midler og på kort tid, sier Hanna.

Stylistduoen Kråkvik & D’Orazio valgte farger og tekstiler som ville matche det som skulle vises fram. Fordi veggene var dekket med strukturert tapet og de raskt trengte å få et godt resultat, var det utmerket å male veggene med den betonglignende malingen LADY Minerals Revive. Resultatet var vakre, mineralske vegger med unikt, taktilt uttrykk.

Les mer om smarte veggfornyeren LADY Minerals Revive her!

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

LADY MInerals Revive 11173 Humble Yellow

Vegger malt med LADY Minerals Revive 10679 Washed Linen. Rosa vase, et verk av kunstneren Anton Alvarez, gul skulptur av Åsa Stenerhag, liten vase fra Apart, tekstil fra Astrid.

LADYMinerals Revive och LADY Pure Color 11173 Humble Yellow

Vegger malt med LADY Minerals Revive 11173 Humble Yellow, plater malt med LADY Pure Color 11173 Humble Yellow. tekstil fra Astrid, stol og bord fra Apart, skål fra Lotta Agaton.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Mykt og lyst med vakre farger

De tre rommene ble malt i LADY Minerals Revive 11173 Humble Yellow, 10679 Washed Linen og 20142 Daydream. Resultatet var en leilighet som føltes myk og lys med nydelige farger som fremhevet og løftet de vakre gjenstandene som man ønsket å vise. De vakre veggene bidro også til følelsen av en behagelig ro og litt pusterom midt i den ellers så hektiske Stockholm Design Week.

Hanna mener at fargene skapte en omsluttende og varm følelse, og at de forskjellige fargene har sine egne karakterer. – Ett rom var enkelt og sobert uten å være upersonlig og stivt, et annet var helt omsluttende, nesten som en klem, fortsetter hun.

LADY MInerals Revive 10679 Washed Linen

Vegger malt med LADY Minerals Revive 10679 Washed Linen. Spisebord Homage av Matti Carlson, Tre Sekel, trebolle av Lotta Agaton, Hylle fra Apart.

Hvilke farger er tilgjengelig i LADY Minerals Revive?

I fargekartet «Våre vakreste farger» har vi markert en liten firkant med fargene som er tilgjengelige i LADY Minerals Revive. Her kan du også se hvilke av de nyeste fargene våre som er tilgjengelige i dette produktet!

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

LADY Minerals Revive 20142 Daydream

Vegger malt med LADY Minerals Revive 20142 Daydream. Skulptur av Åsa Stenerhag, øvrige gjenstander inkludert hylle, Frama.

– Takk Hanna, for at du laget denne vakre og interessante utstillingen, Ted Space, om hvordan vi skal leve og leve i fremtiden. Vi ser frem til neste prosjekt!

@novabeatrice

Annika Lindskog
Annika Lindskog

Annika Lindskog

Annika jobber med fargesetting og hjelper andre å ta helhetlige og harmoniske fargevalg. Hun elsker å gjøre andre fornøyd og forstår harmonien rette fargevalg kan skape. Annika brenner for farge og form, og prater og skriver gjerne om dette.

Vårlig vakkert med rosa stue

Dagene har blitt lenger, og vi nyter lyset som er tilbake etter vinter og mørketid. Kanskje gir det deg den…

Norske håndlagde designlamper

Utstillingen over viser de to vakre Arkivlampene 4014 400 mm i hvit sandblåst, med sort oppheng. Disse lampene ble designet i…

Fra slitt kjøkken til smart oppholdsrom

Den nye peisen gjør seg godt i rommet og skaper en lun følelse. Tid for hjem tar utfordringen! Utfordringen for…

Delikat stue i ny fargeprakt

ETTER: Tid for hjem har laget et rom med delikate farger og fine flater. Her blir det fint å leve…

Moderne familiehytte i vakre farger!

De store vindusflatene kan skyves helt til side og skillet mellom ute- og inneområdet viskes ut. Ikke rart at familien ender…

Våre beste tips til fornyelse med maling!

Skap magi i interiøret ved bruk av farger! LADY Pure Color 5489 Free Spirit er en optimistisk farge – vakker i kombinasjon…

Go to top