Tidløst bad hos Frida Fahrman

Tidløst bad hos Frida Fahrman

Frida Fahrman nyter for tiden sitt deilige bad, som har blitt et herlig og harmonisk rom i huset. Det føles som om vi har fått en helt ny etasje, sier Frida.

Vakker 60-talls villa

Frida Fahrman, influencer i Elle og Elle Decoration i Sverige, bor med sin familie i en stor 60-talls villa, litt nord for Stockholm. Frida er svært opptatt av interiør og design, og det bærer selvfølgelig den vakre villaen preg av.

LADY Pure Color 7163 Minty Breeze

Veggen bak den fine, lyse spiseplassen, er malt med LADY Pure Color 7163 Minty Breeze.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Moodboards

Før oppussingen, jobbet Frida med planlegging ved å lage et moodboard med en palett av både farger, materialer og teksturer. – Dette er den beste måten å finne ut av hva som fungerer og slik beholder man den røde tråden i byggeprosessen, forklarer Frida.

Moodboard_Jotun LADY

Moodboard til badet.

Varig vakkert fargevalg

Etter å ha testet en rekke farger, landet Frida til slutt på varme grå farger og materialer, og malte veggene på badet i LADY Aqua 1024 Tidløs. – Vi ville ha en lysere farge på badet, fordi det bare er kjellervinduer der. Denne fargen vil føles klassisk og vare over tid, og være nettopp tidløs.

LADY 1024 Tidløs

En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Tidløs fungerer til både Egghvit og Bomull. Prøv den gjerne sammen med andre gråtoner som 1391 Lys Antikkgrå, 1926 Snedråpe, 1973 Antikkgrå, 1032 Grå Harmoni, 1877 Valmuefrø, 1462 Grå Skifer eller 1434 Elegant.

Fin fargegjengivelse og matt uttrykk

Siden det er et bad som skulle males, var produktvalget enkelt. LADY Aqua våtromsmaling er fuktbestandig og gir deg vakre silkematte våtromsvegger. Vi ville ha samme uttrykk som i resten av huset, med fin fargegjengivelse og et matt uttrykk, og da var valget enkelt, forteller Frida.

LADY Aqua 1024 Tidløs

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Vakre, silkematte våtromsvegger
  • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

LADY Aqua 1024 Tidløs

Enda vakrere i virkeligheten

Resultatet ble akkurat som ønsket! – Hvis du ser på inspirasjonsbildene og sammenligner med hvordan det ble, så er det påfallende likt. Men virkeligheten er selvfølgelig mer fantastisk, avslutter en fornøyd Frida!

Foto og styling: Frida Fahrman

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Varm og eksklusiv farge til soverommet

Marlene fant den perfekte lune fargen til sitt soverom i den nye LADY Wonderwall 11175 Adventure. Jeg ønsket meg et…

Et landlig og lunt hjem med personlighet!

Aina Næss (50) og hennes mann nyter livet på landet. I omgivelser som gir ro i sjelen, har de bygget…

Et barnerom som vokser med barnet

Med LADY Wonderwall får veggene en holdbar overflate på barnerommet. Få tips til hvordan du kan oppdatere rommet med enkle…

Magisk stemning og 17. mai-feiring i hagen!

Hipp hipp hurra – snart er det 17. mai! Få tips til hvordan du kan skape en flott ramme rundt…

Deilig kake til 17. mai feiringen!

Hipp hurra for 17. mai! Vi feirer dagen med en lekker, rød fløyelskake – eller Red Velvet kake, som er…

Lidenskaplig opptatt av estetikk!

Marianne Haga Kinder, for mange kjent gjennom Instagram-profilen @inspirasjonsguidennorge, bor i et vakkert funkishus på Ullern. Bli med på visning…

Go to top