Tidløst hos arkitekt Andreas Martin Löf

Tidløst hos arkitekt Andreas Martin Löf

Bli med og se den prisbelønte arkitekten Andreas Martin Löf sin nye leilighet malt med LADY 1024 Tidløs fra det nye LADY Fargekartet – IDENTITY.

Hjemme hos Andreas Martin Löf

I forbindelse med lanseringen av det nye LADY Fargekart – IDENTITY i Sverige, hadde vi gleden av å få se den prisbelønte arkitekten Andreas Martin Löf sitt nye kontor og leilighet ved Riddarfjärden i Stockholm. Lokalene er på ca. 400 kvadratmeter, rager høyt oppe i huset og har vinduer mot tre sider, noe som skaper en fantastisk flom av lys hele dagen. Når dagen går over i kveld speiler hele Stockholm opp som et lysskuespill uten like. Her kan man la seg inspirere og arbeide døgnet rundt.

Les om det nye fargekartet fra LADY her.

Arkitekt Andreas Martin Löf i leiligheten sin, som er malt med LADY Pure Color i fargen LADY 1024 Tidløs. Oppmalte fargeprøver bak Andreas, LADY 20118 Amber Red og LADY 20120 Organic Red.

Tidløst med varsom renovering

Huset er bygget i 1936 og Andreas forteller at man har gjort en varsom renovering og revet noen vegger for at lokalene skulle egne seg bedre som kontor. – Vi har i prinsippet gjort sømløse overganger med originalarkitekturen, så de fleste tror att det alltid har vært som det er nå, forteller Andreas. Han arbeider ofte på denne måten med restaureringer, og fører inn noe av sin egen tid på en sømløs måte. – Det blir morsommere sånn! – sier han.

Veggene i hele leiligheten er malt i LADY 1024 Tidløs. Detaljer i tre er malt i fargen LADY 8470 Smooth White.

Veggene er malt med LADY Pure Color i fargen 1024 Tidløs. Treverk er malt med LADY Supreme Finish, som finnes i fire ulike glansgrader, i fargen LADY 8470 Smooth White.

LADY 1024 Tidløs

En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Prøv den gjerne sammen med andre gråtoner som 1391 Lys Antikkgrå, 1926 Snedråpe, 1973 Antikkgrå, 1032 Grå Harmoni, 1877 Valmuefrø, 1462 Grå Skifer eller 1434 Elegant. Tidløs er også en god kombinasjon til grønne toner som Green Harmony og Green Leaf, 8302 Laurbær eller til de tøffe blågrå fargene 5031 St. Pauls Blue, 5055 Blåis eller 5200 Dusky Blue. 1024 Tidløs står også godt inntil de dempede gylne fargene 10961 Raw Canvas og 10962 Sandy. Fungerer til hvittoner som 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull.

Veggene er malt med LADY Pure Color i fargen 1024 Tidløs. Treverk er malt med LADY Supreme Finish i  8470 Smooth White.

Som en lys tåke…

– Jeg ville at veggene skulle føles som en lys tåke samtidig som treverket skulle markeres i forhold til veggene. Løsningen ble å male treverket i LADY 8470 Smooth White. – Den er så vakker mot vinduskarmene i grønn marmor – og det ble også en lett, men fortsatt synlig kontrast mot veggene, sier Andreas.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Ekstremt slitesterk
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
  • Suveren flyt
  • Suveren finish –selv på dører og lister

Oppmalte fargeprøver fra LADY fargekartet – IDENTITY – se alle fargene her. Veggene er malt med LADY Pure Color i fargen 1024 Tidløs. Treverk er malt med LADY Supreme Finish i  8470 Smooth White

Fra fargeprøve til resultat

– Og det ble som Andreas hadde forestilt seg, så klart. Han kan sine saker! – Det ble faktisk akkurat som jeg hadde forestilt meg og det er jo alltid fint å se det ferdige resultatet sammenlignet med en fargeprøve. – Det var også gøy å se at fargen fungerer så bra i alle rom, og i alle værforhold, forteller Andreas videre.

Det er jo først når fargen kommer opp på alle rommets fire vegger; at man får den virkelige følelsen av hva en fargenyanse kan gjøre med et rom.

Et vakkert dekket bord med en «tåkete» bakgrunn. Akkurat som arkitekten ønsket seg! Vegger malt med LADY 1024 Tidløs.

Andre kombinasjoner med 1024 Tidløs

LADY 1024 Tidløs er en svært anvendelig fare. Den kan fint kombineres med en mengde ulike farger. Den er for eksempel lekker i kombinasjonen 12077 Sheer Grey og 7628 Treasure, men også med 12075 Soothing Beige eller 12083 Devine.

Se flere vakre kombinasjoner og utforsk vårt digitale fargekart her! 

Så vakkert og tidløst!

Vegger malt med LADY Pure Color i fargen 1024 Tidløs. Treverk malt med LADY Supreme Finish i fargen LADY 8470 Smooth White.

Fargen ble virkelig superfin hos Andreas Martin Löf. Hele etasjen bader nå i en lys, stemningsfull og elegant tåke i form av LADY 1024 Tidløs som lar lyset speile gjennom rommene fra tidlig morgen til sen kveld. Vakkert og tidløst!

Takk, Andreas, for at vi fikk mulighet til å titte inn i din fantastiske bolig!

Arkitekt Andreas Martin Löf

Foto: Frida Möller

Styling: Kråkvik & D’Orazio

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Bærekraftig og vakker møbelproduksjon

Den norske møbleprodusenten Ask og Eng har som grunnfilosofi å bruke bærekraftige og vakre naturmaterialer, i kombinasjon med funksjonalitet og…

Unik fargeopplevelse med LADY Pure Color

LADY Pure Color 4863 Statement Blue, skaper et dristig og personlig interiør, som oser av sofitstikert selvtillit. Denne kraftfulle fargen er…

Den beste malingen for tre og panel

Vegg med rundpanel, malt med LADY Supreme Finish matt 5490 Serene Blue. Slett vegg LADY Pure Color 5490 Serene Blue….

Starten på en eventyrlig oppussingshøst

Endelig er høsten i gang, med nye episoder av Eventyrlig Oppussing på TV3! Jotun og LADY er stolt samarbeidspartner.  Oppussing…

Historien bak våre nye farger

Farger og følelser er tett knyttet sammen. Derfor kan fargene i ditt hjem være med på å skape balanse og…

Interiør- og designdager i Oslo

LADY Minerals Revive i den nye fargen 11175 Adventure – vist hos Kollekted by i Oslo under Designers’ Saturday. Foto:…

Go to top