Unike farger i LADY Minerals Revive

Unike farger i LADY Minerals Revive

– Nye, unike farger er nå tilgjengelig i LADY Minerals Revive. – Farge på bildet: LADY Minerals Revive 1288 Granskygge. Foto: Annette Nordstrøm.

LADY Minerals Revive er nå tilgjengelig i rundt 70 LADY-farger!

Unike farger – og mange nyheter!

Hver gang vi lanserer nye fargekart, utvikles det samtidig unike, vakre farger som er helt spesielt tilpasset de forskjellige LADY-produktene. Du kan nå få hele 23 av fargene fra det nyeste fargekartet i LADY Minerals Revive, og totalt har vi over 70 farger tilgjengelig i dette produktet!

LADY-Minerals-Revive-Serene-Blue-soverom

Vegg: LADY Minerals Revive 5490 Serene Blue, en blågrønn og nydelig farge. – Den nyeste blåfargen 5516 Iron Blue, som er mer grålig blå, er også tilgjengelig i LADY Minerals Revive. 

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

Veggfornyer til ujevne underlag

LADY Minerals Revive er en veggfornyer som forvandler vegger med glassfiberstrie og andre ujevne underlag, til slette vegger med et mineralsk, rustikt utseende. En super løsning for deg som vil fjerne gammel tapet på en smart måte!

Du trenger ikke rive av den gamle strien, eller fjerne lister! Med LADY Minerals Revive kan du skape et personlig og røft uttrykk!

Er LADY Minerals Revive et nytt produkt for deg? Les også denne saken med tips for nybegynnere (- og alle andre :))

LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive 1876 Hvit Te, er en av fargene i det nyeste LADY fargekartet, TOGETHER. – Foto: Margaret M. de Lange.

Mange nye farger i LADY Minerals Revive

Hele 23 av fargene i LADY TOGETHER-fargekartet kan blandes i LADY Minerals Revive. (Unntakene er hvitnyansene; 1875 Sans, 7236 Chi, 1376 Frostrøyk, samt de to gule, 1775 Fresh Pasta og 10235 Sommersol).

Nedenfor ser du fargene i temaet «EMBRACE» som kan blandes i LADY Minerals Revive. Disse rustikke og gylne nyansene blir nydelige med det mineralske og levende utseendet til LADY Minerals Revive.

Med LADY Minerals Revive vil LADY-fargene fremstå i ulike sjatteringer av den LADY-fargen du ser på fargeprøvene. Vi har foreløpig ikke bilder av alle fargene i LADY Minerals Revive, men håper bildene og fargene er til inspirasjon til ditt prosjekt!

Lady Minerals Revive 20046 Savanna Sunset

Middelhavsstemning med gylne rosatoner i LADY Minerals Revive! Fargen på bildet er 20046 Savanna Sunset. Flere bilder fra dette rommet kan du se her. Foto: Dag Nordsveen.

Fra fargetemaet «CHERISH» er det 8 nye farger som kan blandes i LADY Minerals Revive.

Du finner den komplette oversikten over alle de ca. 70 fargene i LADY Minerals Revive på våre nettsider.

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

I fargetemaet «PLAYFUL» er det 7 av fargene som kan blandes i LADY Minerals Revive. Her kan du boltre deg i glade grønne, turkise og vakre lavendeltoner!

JOTUN_LADY_20186-Lavender-Touch_Hope

Fargene 20186 Lavendel Touch og 8565 Hope på bildet over kan blandes i LADY Minerals Revive – samt kalkmalingen LADY Minerals og takmalingen LADY Perfection! På dette bildet er veggene malt med den supermatte veggmalingen LADY Pure Color.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Tøft resultat

LADY Minerals Revive påføres med rull og jevnes ut med en sparkelspade. Resultatet blir vakre, mineralske vegger med unikt fargeuttrykk og taktilitet. – Her er svar på ofte stilte spørsmål om LADY Minerals Revive.

Tips! Det viktigste i første strøk er at du dekker underlaget godt. Det betyr at du må legge godt på med produktet. Ikke strev for mye med at resultatet skal bli helt perfekt i første omgang. I det andre strøket vil du jevne ut dette.

Slik gjør du det

Hele prosessen kan utføres på et par dager! Dersom dette er nytt produkt for deg, anbefaler vi at du leser deg opp før du går i gang. – Flere tips og råd finner du her på våre nettsider.

Vakkert med kalkede vegger!

Dersom du allerede har slette vegger, vil du få et lignende uttrykk med LADY Minerals kalkmaling. Dette er et produkt som ikke vil jevne ut overflaten på samme måte som LADY Minerals Revive.

Hver enkelt farge får et særegent og levende utseende med kalkmaling, og LADY Minerals skaper rom med et helt unike fargeuttrykk. Resultatet blir både matt, mykt og varmt. Det litt rustikke og «uperfekte» utseendet gir særpreg til interiøret.

Les mer om de nyeste fargene i LADY Minerals kalkmaling her.

JOTUN_LADY-Minerals_11130-Shade_

Bilde: LADY Minerals kalkmaling i fargen 11130 Shade. – Se hele fargeutvalget for kalkmaling på våre hjemmesider.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti
Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Interiørdesigner med kjærlighet for maling!

Christina Pettersen Skjevik er en kreativ og aktiv interiørdesigner. Hun har tatt ut en vakker fargepalett fra LADY. Velkommen inn…

Et drømmekjøkken i dempede nyanser

Et drømmekjøkken i tidløs design. – Kristin og Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, og det lekre kjøkkenet…

Slik lykkes du med helsparkling av vegger

Nå kan alle få et slett og vakkert resultat på en enklere måte enn før! – Les om våre nye,…

Tid for hjem med lekker fargetrio fra LADY

I sesongen siste Tid for Hjem, er det en småbarnsfamilie som får fornyet interiøret, med blant annet en lekker fargetrio…

Fornyelse av både vegger og tak i stuen

Hjemme hos Emma har det vært fornyelse av både vegger og tak! Fra pudderfargen LADY 2024 Senses til LADY 0552…

Vårlig vakkert med rosa stue

Med en rosa stue får man virkelig en «boost» av vårlig energi! Endelig har dagene blitt lenger, og vi nyter…