Uttrykk deg med farger

Uttrykk deg med farger

Med supermatte vegger i LADY Pure Color – malt i fargen 12083 Devine, blir omgivelsene gode å være i!

Personlige fargevalg for hjemmet

Det nye fargekartet LADY IDENTITY gjenspeiler tre tendenser innen moderne og urbane livsstiler. Fargekartet er designet slik at du enkelt kan skape din personlige fargepalett. En palett av vakre og tidsriktige farger som uttrykker hvem du er, og viser din identitet.

Uttrykk deg med farger

I det nye fargekartet finner du blant annet noen helt nye og moderne nøytraler. En av disse er LADY 12078 Comfort Grey – en lun gråtone.

Personlige fargevalg

Kombinasjon av nyanser i en og samme fargefamilie skaper en delikat, monokrom fargeopplevelse. Her er LADY 2024 Senses kombinert med LADY 20120 Organic Red – en dempet rødrosa tone.

Nye nøytraler

Nøytrale nyanser gir en avslappende atmosfære, som her med LADY 12076 Modern Beige.

Det handler om livsstil

Jotun har identifisert tre distinkte temaer med globale referanser. Hvert tema uttrykker individuelle tankesett og livsstiler – tre historier om personligheter, fortalt med farger.

LADY Identity

IDENTITY – nytt fargekart fra LADY! – Og den nydelige fargen på forsiden er LADY Pure Color 12083 Devine

Calm

I CALM-paletten finner du myke, nøytrale nyanser og varme, subtile kontraster. Hver farge og hvert objekt vitner om kvalitet, håndverk og personlighet. Et fokus på det vakre og enkle, skaper tidløse rom preget av klarhet og frihet.

Finn roen i lyse omgivelser

Finn roen i lyse og luftige omgivelser. Veggen er malt i den svake ferskentonen LADY 10290 Soft Touch. Supermatte LADY Pure Color gir en helt unik fargeopplevelse.

Slik får du stilen. Se mer av CALM her.

Refined

Refined er en livlig og moderne palett, bestående av gule og grønne nyanser, vakre nøytraler og kontrastrike aksenter. Omgi deg med farger og skap stemningsfulle omgivelser som uttrykker din identitet.

Refined er en livlig og moderne palett,

Når veggene males i en ny, vakker farge, forvandles både stil og romfølelse. Stuen er malt med LADY Pure Color i fargen LADY 7628 Treasure – en dempet grønn tone.

Slik får du stilen. Se mer av REFINED her.

Raw

I RAW-paletten finner du varme jordfarger, nøytrale, grå nyanser og brente rødrosa toner. Sammen danner de bakteppet for en raffinert stil, og en rustikk og avslappende atmosfære.

Rustikk og avslappende atmosfære

Varme jordfarger, som LADY 20120 Organic Red, styrker forbindelsen til det jordnære og ekte.

Slik får du stilen. Se mer av RAW her.

28 tidsriktige farger

Det nye fargekartet presenterer 28 farger. De vises samlet på ett oppslag, og gir deg frihet til å skape en personlig fargepalett. Utforsk nye fargekombinasjoner og skap en personlig stil med supermatte vegger og nymalte detaljer.

LADY fargekart 2019

På øverste rad finner du fire tidsriktige aksentfarger som tilfører interiøret spennende kontraster. På rad to og tre ser du våre moderne nøytraler, og på rad 4, 5, 6 og 7 følger vakre kulørte fargefamilier.

Utforsk fargene i vårt digitale fargekart

Våre vakreste malinger

Fargekartet gir konkrete tips til hvordan du med LADY farger og produkter kan skape harmoniske fargekombinasjoner og et personlig interiør.

LADY sikrer et vakkert resultat

Med LADY Pure Color og LADY Supreme Finish er du sikret et vakkert, helhetlig resultat. De nye grønnfargene er nydelig avstemt. Her ser du LADY 7629 Antique Green i kombinasjon med aksentfargen LADY 7613 Northern Mystic.

Din personlige stil

Uansett om du ønsker en ton-i-ton eller en kontrastrik palett, vil fargekartet hjelpe deg frem til et vakkert resultat. Velg farger som uttrykker hvem du er, og viser din sanne identitet. Slik skaper du et vakkert interiør med din personlige stil.

Jotuns Globale Fargesjef

Global fargesjef i Jotun, Lisbeth Larsen, har sammen med sitt team, omsatt sin innsikt om trender og tendenser til en vakker fargepalett med 28 nyanser som utgjør LADY fargekolleksjonen IDENTITY.

Barbro
Barbro

Barbro – Prosjektleder

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Små grep gir store forandringer!

Gjenoppdag noe av det fine du allerede har ved å sette det sammen på en annen måte! Veggen har fargen…

Våre vakreste røde nyanser

Rødt skjerper apetitten! Dette deilige kjøkkenet har fått den smakfulle, rødrosa fargen LADY 20120 Organic Red. Rødt er lidenskap Rødt…

Ekte og naturlig med kalkmaling

LADY Minerals 0394 Varmgrå – kalkmalingen er perfekt til den industrielle stilen! Nå får du LADY Minerals Kalkmaling i hele…

Våre vakreste grønnfarger

LADY 8302 Laurbær er en utmerket grønnfarge å omgi seg med på soverommet. Sofistikert og lekkert med panel malt i…

Lite soverom ble blå hule

Karina valgte LADY 4618 Kveldshimmel til soverommet. Verdens minste soverom? I følge interiørdesigner Karina Lilleeng Holmen, har hun kanskje verdens…

Gode farger til soverommet

Hotellfølelse på soverommet! Dette nydelige, varmblå soverommet har fått fargen LADY Pure Colour 4143 Hule. Designet er gjort av Karina L. Holmen….

Go to top