Uttrykk deg med farger

Uttrykk deg med farger

Med supermatte vegger i LADY Pure Color – malt i fargen 12083 Devine, blir omgivelsene gode å være i!

Personlige fargevalg for hjemmet

Det nye fargekartet LADY IDENTITY gjenspeiler tre tendenser innen moderne og urbane livsstiler. Fargekartet er designet slik at du enkelt kan skape din personlige fargepalett. En palett av vakre og tidsriktige farger som uttrykker hvem du er, og viser din identitet.

Uttrykk deg med farger

I det nye fargekartet finner du blant annet noen helt nye og moderne nøytraler. En av disse er LADY 12078 Comfort Grey – en lun gråtone.

Personlige fargevalg

Kombinasjon av nyanser i en og samme fargefamilie skaper en delikat, monokrom fargeopplevelse. Her er LADY 2024 Senses kombinert med LADY 20120 Organic Red – en dempet rødrosa tone.

Nye nøytraler

Nøytrale nyanser gir en avslappende atmosfære, som her med LADY 12076 Modern Beige.

Det handler om livsstil

Jotun har identifisert tre distinkte temaer med globale referanser. Hvert tema uttrykker individuelle tankesett og livsstiler – tre historier om personligheter, fortalt med farger.

LADY Identity

IDENTITY – nytt fargekart fra LADY! – Og den nydelige fargen på forsiden er LADY Pure Color 12083 Devine

Calm

I CALM-paletten finner du myke, nøytrale nyanser og varme, subtile kontraster. Hver farge og hvert objekt vitner om kvalitet, håndverk og personlighet. Et fokus på det vakre og enkle, skaper tidløse rom preget av klarhet og frihet.

Finn roen i lyse omgivelser

Finn roen i lyse og luftige omgivelser. Veggen er malt i den svake ferskentonen LADY 10290 Soft Touch. Supermatte LADY Pure Color gir en helt unik fargeopplevelse.

Slik får du stilen. Se mer av CALM her.

Refined

Refined er en livlig og moderne palett, bestående av gule og grønne nyanser, vakre nøytraler og kontrastrike aksenter. Omgi deg med farger og skap stemningsfulle omgivelser som uttrykker din identitet.

Refined er en livlig og moderne palett,

Når veggene males i en ny, vakker farge, forvandles både stil og romfølelse. Stuen er malt med LADY Pure Color i fargen LADY 7628 Treasure – en dempet grønn tone.

Slik får du stilen. Se mer av REFINED her.

Raw

I RAW-paletten finner du varme jordfarger, nøytrale, grå nyanser og brente rødrosa toner. Sammen danner de bakteppet for en raffinert stil, og en rustikk og avslappende atmosfære.

Rustikk og avslappende atmosfære

Varme jordfarger, som LADY 20120 Organic Red, styrker forbindelsen til det jordnære og ekte.

Slik får du stilen. Se mer av RAW her.

28 tidsriktige farger

Det nye fargekartet presenterer 28 farger. De vises samlet på ett oppslag, og gir deg frihet til å skape en personlig fargepalett. Utforsk nye fargekombinasjoner og skap en personlig stil med supermatte vegger og nymalte detaljer.

LADY fargekart 2019

På øverste rad finner du fire tidsriktige aksentfarger som tilfører interiøret spennende kontraster. På rad to og tre ser du våre moderne nøytraler, og på rad 4, 5, 6 og 7 følger vakre kulørte fargefamilier.

Utforsk fargene i vårt digitale fargekart

Våre vakreste malinger

Fargekartet gir konkrete tips til hvordan du med LADY farger og produkter kan skape harmoniske fargekombinasjoner og et personlig interiør.

LADY sikrer et vakkert resultat

Med LADY Pure Color og LADY Supreme Finish er du sikret et vakkert, helhetlig resultat. De nye grønnfargene er nydelig avstemt. Her ser du LADY 7629 Antique Green i kombinasjon med aksentfargen LADY 7613 Northern Mystic.

Din personlige stil

Uansett om du ønsker en ton-i-ton eller en kontrastrik palett, vil fargekartet hjelpe deg frem til et vakkert resultat. Velg farger som uttrykker hvem du er, og viser din sanne identitet. Slik skaper du et vakkert interiør med din personlige stil.

Jotuns Globale Fargesjef

Global fargesjef i Jotun, Lisbeth Larsen, har sammen med sitt team, omsatt sin innsikt om trender og tendenser til en vakker fargepalett med 28 nyanser som utgjør LADY fargekolleksjonen IDENTITY.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Malingen som tryller bort ujevn strietapet!

Er du en av dem som drømmer om slette, betongaktige vegger? Med nyheten LADY Minerals Revive kan du endelig bli kvitt…

Nytt fargekart for slette, betongaktige vegger!

Se alle fargene i de nye fargekartet! LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony.  Slette vegger med betonglook Noen ganger kan…

Nytt hus med personlige farger

Andrea valgte dus rosa til stuen. Fargen heter LADY 10580 Soft Skin Selv om det nye huset – eller leiligheten…

Våre vakreste farger – nytt fargekart!

Dyp blå og lekker! LADY 5455 Industrial Blue har fått plass i vårt nye fargekart. Vi vet at mange av dere elsker…

Her er fargetrendene for våren 2019!

LADY 12074 Peachy er en leken ferskenfarget aksent. Den kan spille grønnfarger som LADY 7628 Treasure og LADY 7629 Antique…

Unik utstilling med norsk design

Veggarbeid Folded Porcelain fra Christina Peel. Linde Sofa fra Tonning & Stryn. Design Andreas Engesvik. Veggfargen er LADY Pure Color 12076…

Go to top