Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty Shadow som har en liten rød undertone. Med denne fargen og friske detaljer i blant annet blått og grønt har hun skapt en stue fylt med hyggelig atmosfære.

Bildet over: Veggene har fått den behagelige fargen 10578 Misty Shadow. Lekker som kulisse! Dørene er kjøpt brukt på Finn.no, vasket og deretter beiset med LADY Pure Nature White.

Lun innramming med gråbeige farge

Kristin Lindhjem forteller at interiørstilen er lun og skal innby til hygge. Sofaen har de valgt å plassere midt i rommet for å skape et romslig og fleksibelt uttrykk.

– Her samles vi gjerne på kvelden og ungene leker ofte på området bak og rundt sofaen. Ved å plassere sofaen slik er vi voksne i midten av det som skjer slik at barna alltid er i nærheten, der de trives best. Det har også alltid vært en drøm å ha en stue med sofa som man kan bevege seg rundt.

LADY 10578 Misty Shadow

Sofaen er bevisst ikke plassert inntil veggen. Det gir en mer spennende innredning med andre muligheter. Sofa, gulvteppe, bord, puter, plante, konsollbord og stol er alt fra Studiolindhjem.no. Både veggen og taket er malt med LADY Pure Color i fargen 10578 Misty Shadow. Dørlister er malt i samme farge, men med LADY Supreme Finish med glansgrad 80.

Ved å velge en annen glansgrad på listverk enn på veggen får du en spennende kontrast selv om fargen er den samme! Hør hva vår fargesjef Birgit Torkildsby har å si om ulike glansgrader på maling:

Gjennomtenkt farge og interiør

Kristin foreller videre at ved å velge gardiner i samme fargetone som veggen får du en lun og behagelig atmosfære.

– Det er godt for både akustikk og atmosfæren å tilføre gardiner til de blanke kalde flatene som vinduene har. Spesielt om kvelden er det fint å skjerme for innsyn og ta bort de sorte store speilbildene man får i vinduene.

Lady 10578 Misty Shadow

Lunt og behagelig med gjennomtenkt innredning. Det frister å sette seg til rette her med en god bok og noe godt i glasset. Gardinene er fra gardinmaker.no

Blått for kontrast og blikkfang

Kristin har valgt å tilføre et koboltblått bilde på den ene veggen. Dette er en flott kontrast til det dempede rommet, og bildet får virkelig skinne i disse omgivelsene.

Lady 10578 Misty Shadow

Med en rolig veggfarge og detaljer som popper får du et spennende uttrykk. Det koboltblå bildet er malt av Jorunn Tharaldsen, og er et solid blikkfang.

Takk for herlig inspirasjon, Kristin!

Se flere saker på vår blogg her.

Ønsker du inspirasjon på mail, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev her.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…