Vakre påskeegg av malingsrester

Vakre påskeegg av malingsrester

Malingsrester kan brukes til så mangt, og i år har jeg brukt rester av den nydelige LADY Pure Color 7163 Minty Breeze til å dekorere påskepynten. Jeg elsker denne fargen, og synes den passer vel så godt til påskepynten som den gjør på veggen.
Litt før påske har jeg som tradisjon å så karse, og da gjerne i tomme egg. Ikke bare lukter karse helt fantastisk, men det er så gøy å se hvor fort det gror fra dag til dag. Morsomt for både voksne og barn! En eggekartong er suveren å bruke som «stativ» til eggene og denne ble da malt i LADY 7163 Minty Breeze, sammen med noen egg jeg har som pynt i kartongen. Eggene jeg sådde karsen i valgte jeg å beholde naturlig brune for å få en kontrast. Jeg har også pyntet kartongen med litt fjær og små pynteegg for ekstra påskestemning.
Vakre påskeegg
Til årets påsketre kjøpte jeg isoporegg på hobbybutikken, slik at jeg slipper å bekymre meg for at de ryker. Disse eggene ble også malt i LADY 7163 Minty Breeze, men jeg laget også noen marmor-egg ved bruk av marmorservietter og decoaupage lim. På toppen av hvert egg festet jeg en trekule med en perleknappenål for å pynte de litt ekstra.
Vakre påskeegg
Malte egg i boller eller på fat er også en enkel og dekorativ måte å pynte litt til påske på. Her har jeg blandet de med noen vaktelegg for å få det hele til å se mer naturlig ut, og for å harmonere det hele mot «gåsungene» i vasen ved siden av.
Vakre påskeegg
Avatar
Avatar

Nina Holst – Interiørstylist og fotograf

Nina Holst inspirerer daglig mange gjennom sin blogg «Stylizimo Blog». Hun er kjent for sin rene stil med gjennomtenkte detaljer og spennende kontraster, noe som har ført til priser og nominasjoner både i Norge og i utlandet.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…