Våre vakreste farger – Nytt fargekart!

Våre vakreste farger – Nytt fargekart!

I fargekartet «Våre vakreste farger» finner du mange tips og trygge, gode interiørfarger. Fargene på bildet er to av våre vakre bestselgere! Vegg: LADY Pure Color 5503 Natural Blue, og tak: LADY Perfection 1024 Tidløs.

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Din guide til riktig farge

Fargekartet Våre vakreste farger fra Jotun LADY er manges favorittverktøy for å finne riktig farge! Dette er din komplette guide til å finne riktig interiørfarge og -produkt.

Fargekartet har et design som vil gi både den drevne fargeeksperten og nybegynneren god hjelp! Du kan være helt trygg på at dette er gode, trygge farger som vi garanterer blir vakre på store veggflater.

La oss hjelpe deg å finne fargene og kombinasjonene, som passer til ditt hjem og din stil!

jotun-lady_6379-cityscape

Bordet er malt med LADY Supreme Finish i fargen 6379 Cityscape. 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Mange nye farger!

Fargekartet «Våre vakreste farger» skal alltid gjenspeile de aller beste og mest tidsriktige LADY-fargene. I denne utgaven for 2021-2022, har vi fått plass til hele 13 nyheter, som har vært i markedet gjennom LADYs trendfargekart.

Våre vakreste farger fra LADY

Slik ser fargekartet ut i butikken! Ny forside, men med gjenkjennelig innhold!  Fargen på forsiden er Jotun SENS 07 Vegg/Panel/List 12082 Refined Yellow

Lekre, gylne fargenyheter

Gult og gylne nyanser ser vi mye av for tiden! Klassikerne 1276 Soft og 1392 Gul Antikk, er gode farger som har vært med en stund, og som nå har kommet med igjen i dette fargekartet.

Jotun-lady_12125-Impression_1276-Soft

Lun og harmonisk kombinasjon. Veggene har den lyse gyllenbrune fargen LADY Pure Color 12125 Impression, men døren og listverket er malt med LADY Supreme Finish 1276 Soft.

Perfekte nøytrale og brune nyanser

Noe av det mest utfordrende ved fargesetting, kan være å finne de perfekte «nøytralene»! LADY 12076 Modern Beige er en av denne sorten, og er nå å finne i fargekartet igjen.

Den gyllenbrune 12125 Impression var en nyhet i fjor, som har blitt svært godt mottatt. 10385 Belgian Brown kan neppe kalles en nøytral, men er virkelig vakker brunfarge! Den passer nydelig til 12125 Impression og 1276 Soft, som er vist i bildet over.

Jotun-lady_10385-belgian-brown

LADY Supreme Finish  10385 Belgian Brown

Vi elsker blått og blågrønt!

Mange holder en knapp på de blå nyansene, og har dem som sine fargefavoritter. I forrige LADY-fargekart var det flere lekre varianter, og fem av dem er nå tatt inn i Våre vakreste farger for i år. – De tre blå nyansene, kan du lese mer om i saken om den luftige, tidløse fargepaletten.

De to blågrønne fargene 6378 Iconic og 6379 Cityscape, finner du igjen i det dempede pastelltemaet fra i fjor.

LADY Aqua

Dette lekre badet er malt med LADY Aqua i fargen 6378 Iconic. Veggen over badekaret har fargen LADY Aqua 6352 Evening Green.

 LADY Aqua

LADY Aqua

 • Vakre, silkematte våtromsvegger
 • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
 • Fuktbestandig
 • Dekkgaranti

Nyanser av oransje og rød-rosa

Det er tre nye farger i den rødlige kategorien, og disse skaper en lun og rustikk atmosfære. Les mer om denne fargepaletten her.

Jotun-lady_12124-natural-clay

LADY Pure Color 12124 Natural Clay.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Merking av farger

Både bruk av mer farger i taket og maling med kalkmaling er store tendenser i tiden! Jotun utvider derfor kontinuerlig sortimentet av farger som kan blandes i LADY Perfection takmaling og LADY Minerals.

 1. Totalt har vi over 100 farger tilgjengelig i LADY Minerals! I fargekartet «Våre vakreste farger» er 65 av disse fargene presentert – og markert med en liten stjerne. På denne måten er det lett å se hvilke farger i dette kartet som kan blandes i kalkmaling.
 2. Alle fargene som er merket med en liten sirkel med prikk, kan blandes i takmalingen LADY Perfection. Totalt har Jotun over 200 farger som kan blandes i takmalingen, og ca. halvparten av dem finner du i fargekartet.
 3. Fargene som er merket med firkant symboliserer veggfornyeren LADY Minerals Revive! Nå er det rundt 70 farger som kan blandes i dette nye produktet.

Merking av malingprodukter i fargekart

Alle disse fire fargene er merket med sirkel og kan blandes i takmalingen LADY Perfection . Fargene med stjerne betyr at de kan blandes i LADY Minerals kalkmaling. I tillegg kan de to fargene som er merket med firkant, blandes i LADY Minerals Revive!  

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Delikate fargekombinasjoner

Fargene i fargekartet er nøye utvalgt og gruppert slik at du enkelt kan finne passende kombinasjoner. Hele tiden har fargeekspertene fokus på at fargen skal være vakker på en stor vegg, og at fargen skal gjøre hjemmet ditt behagelig å være i.

Før du velger farge er det smart å vurdere lysforhold, og andre elementer i interiøret, som kan ha stor påvirkning på fargene. Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve, eller ved å male et oppstrøk med Jotun Fargeprøve Interiør.

Mal fargen opp på en plate som du kan flytte rundt i rommet. Da vil du se hvordan fargen ser ut i de riktige omgivelser og i ulikt lys.

 JOTUN Fargeprøve Interiør

JOTUN Fargeprøve Interiør

 • Mal opp på din vegg
 • Matt glans
 • Garantert lik fargegjengivelse fra Jotun fargechips

Finn fargeprøver i JOTUN FARGESENTER

Samtlige av fargene i fargekartet «Våre vakreste farger» finnes i større fargeprøver hos de aller fleste av Jotuns forhandlere! Og hele 62 av disse presenteres i tillegg på ekstra store fargeprøver i A3-format. Dette gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.

Tips! Bak på alle fargeprøvene finner du også anbefalte kombinasjons-farger fra våre fargedesignere.

Jotun Fargesenter Inne 2021

Store fargeprøver gjør det enkelt å velge

Jotuns Fargesenter Inne, inneholder i tillegg en egen seksjon med de aller nyeste fargene fra vårt siste fargekart LADY TOGETHER.

Her finner du flere nyttige filmer som gir gode maletips!

Finn riktig maling

Når du endelig har valgt den perfekte fargenyansen, er det på tide å finne det beste produktet til din malejobb!
Uansett størrelsen på ditt prosjekt, er det noen egenskaper som er viktig for en interiørmaling.

 • Den skal være lett å påføre, gi jevn og god dekkevne, ha lite sprut – og produktet må gi den fargen du har valgt.
 • Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene.
 • I fargekartet finner du mange tips til hvilken maling som dekker dine behov.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Fargekartet finner du hos din nærmeste Jotun-forhandler, eller du kan bestille det her.

Lykke til med fargevalget!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…

Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold. Fargepaletten «CHERISH» inspirerer til myke kombinasjoner. Bilde over: Vegg: LADY Wonderwall 12182…

Nye farger i LADY Minerals kalkmaling!

 – Nå er det mange nye farger tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! – Se alle fargene…

Besøk LADY pop-up utstilling i Oslo!

Besøk Jotun LADY pop-up utstilling i Oslo eller København og se de nye fargene! Adresse: OSLO: Operagata 34.  – København:…