Våre vakreste farger – nytt fargekart!

Våre vakreste farger – nytt fargekart!

Dyp blå og lekker! LADY 5455 Industrial Blue har fått plass i vårt nye fargekart.

Vi vet at mange av dere elsker fargekartet «Våre vakreste farger» – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen. Her kan du la deg inspirere – og virkelig dykke ned i alle detaljene og tipsene du finner i fargekartet!Våre vakreste farger

Suveren guide til riktig veggfarge

Det kan være overveldende å skulle velge bare én farge blant tusenvis av farger…og hvordan skal de kombineres? De aller fleste av oss har nok følt behovet for tips og gode råd! Dette fargekartet består av et stort utvalg av gode, trygge farger som vi garanterer blir vakre på store veggflater. Fargekartet er et unikt verktøy, som er utviklet både for den proffe fargeeksperten – og for den som ønsker mer hjelp! La oss hjelpe deg til å finne en god farge som fungerer perfekt hjemme hos DEG!

Våre vakreste farger

En av våre aller vakreste rosatoner – som du nå finner i fargekartet – er LADY Pure Color 2782 Deco Pink. Øverste del av veggen har fått hvitnyansen 1624 Letthet.

Mange nye farger!

Fargekartet «Våre vakreste farger» skal alltid gjenspeile de aller beste og mest tidsriktige LADY-fargene. Det betyr at fargekartet oppgraderes jevnlig med nye farger, og at vi gir plass til noen nye nyanser hvert år.  Denne sesongen har vi gjort en stor oppgradering der hele 23 nye farger er tatt med; og disse er nøye utvalgt av Jotuns fargeksperter. De nye fargene har vært i markedet gjennom våre trendfargekart, og har etablert seg som store fargefavoritter!

Våre vakreste farger

Blå-grønne favoritter

Grønt er en av de virkelig store favorittene for tiden – og denne gangen har vi fått med hele ni nye nyanser i fargekartet! Dette er virkelig gode interiørfarger som har blitt svært populære. Fargene fungerer ypperlig på vegg – og vi nordmenn simpelthen elsker de blå-grønne nyansene…

Våre vakreste farger!
En av våre blå-grønne bestselgere er LADY Pure Color 6352 Evening Green.

Frisk grønn

Flere av de nye grønne fargene «vipper» i en gyllen grønn retning. Fra den duse pastellen 8281 Pale Linden – til den dype, deilige 8494 Organic Green – eller hva med den friske 8493 Green Tea? Valget er ditt….!

Våre vakreste farger!

8472 Pale Green – behagelig, frisk og frodig!

Merking av farger

Både bruk av mer farger i taket og maling med kalkmaling er store tendenser i tiden! Jotun utvider derfor kontinuerlig sortimentet av farger som kan blandes i LADY Perfection og LADY Minerals. Totalt har vi nesten 80 farger tilgjengelig i LADY Minerals! I fargekartet «Våre vakreste farger» er over 40 disse representert – og markert med en liten stjerne. På denne måten er det lett å se hvilke farger i dette kartet som også finnes i vår kalkmaling.

Alle fargene som er merket med en liten sirkel, kan blandes i takmalingen LADY Perfection. Totalt har Jotun over 100 farger som kan blandes i takmalingen! Tenk utenfor boksen – og sett farge på taket!Våre vakreste farger

Alle disse fire fargene er merket med sirkel og kan blandes i takmalingen LADY Perfection.  Blåis, Dusky Blue og Nordic Breeze er merket med stjerne og derfor kan blandes i LADY Minerals kalkmaling.

 LADY Perfection

LADY Perfection

  • Dekkgaranti
  • Stort fargeutvalg
  • Vakkert og skjoldfritt resultat
  • Enkel å påføre – uten drypp og søl

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt overflate
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

Rosa nyanser – også til taket!

Hvorfor ikke velge den samme fargen både på vegg og i taket? Se hvor lunt og fint rommet blir!Våre vakreste farger

LADY 20047 Blushing Peach er en av de over 100 fargene du kan få blandet i LADY Perfection til taket!

Det er tre nye rosanyanser i fargekartet – og de fungerer utmerket både på veggene – eller i taket for den vågale. Legger også til 10580 Soft Skin, som er en av våre bestselgende, trygge rosanyanser!

Gylne og brune nyanser

Vi har tatt med fem nye, gylne og brune nyanser i fargekartet – som alle har ulike egenskaper! Fra den myke, gylne kamelhårsfargen 10961 Raw Canvas – til den fargesterke 10001 Dijon Yellow som popper ut og skaper orientalsk stemning. Hvilken stemning vil du ha?Våre vakreste farger

To vakre farger som har fått innpass blant Våre vakreste farger er LADY 10965 Hipster Brown (fremst) og 10961 Raw Canvas (på kjøkkenvegg). Se flere bilder av de siste brune og gylne nyansene her.LADY 10961 Raw Canvas.LADY 10963 Golden Bronze.LADY 10965 Hipster Brown.LADY 10001 Dijon Yellow.LADY 10428 Masala.

Delikate fargekombinasjoner

Fargene i fargekartet er nøye utvalgt og gruppert slik at du enkelt kan finne passende kombinasjoner. Kartet gir deg en god oversikt over nyanser; fra de hvite og lyse nyansene til mørkere og kulørte fargene. Hele tiden har fargeekspertene fokus på at fargen skal være vakker på en stor vegg og at fargen skal gjøre hjemmet ditt behagelig å være i.
Før du velger farge, er det smart å vurdere lysforhold og andre elementer i interiøret som kan ha stor påvirkning på fargene. Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve eller ved å male et oppstrøk på en vegg med Jotun Fargeprøve Interiør i det rommet som du skal male.Test fargene!

Et godt tips er å male opp fargeprøver på veggen hjemme! Da vil du se hvordan fargen ser ut i de riktige omgivelsene hjemme hos deg.

Finn fargeprøver i Jotun Fargesenter

Samtlige av fargene i fargekartet «Våre vakreste farger» finnes i større fargeprøver hos de aller fleste av Jotuns forhandlere! Og hele 62 av disse presenteres i tillegg på ekstra store fargeprøver i A3-format. Dette gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.

Tips! Bak på alle fargeprøvene finner du også anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere.Våre vakreste farger

Se jotun.no for å finne din nærmeste forhandler.

Store fargeprøver gjør det enkelt å velge
Jotuns Fargesenter Inne, inneholder i tillegg en egen trendseksjon med de aller nyeste fargene! Disse er hentet fra det siste LADY fargekartet som du også kan finne i butikkene nå.

Finn riktig maling

Når du endelig har valgt den perfekte fargenyansen, er det på tide å finne det beste produktet til din malejobb! Uansett om du skal i gang med et stort eller lite prosjekt, er det noen egenskaper som er viktig for interiørmaling. Den skal være lett å påføre, gi jevn og god dekk, ha lite sprut – og produktet må gi den fargen du har valgt. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. I fargekartet finner du mange tips til hvilken maling som dekker dine behov. Her finner du flere nyttige filmer som gir gode tips om påføring.

Kunsten å lage farger

Fargetrygghet er et nøkkelord for alle Jotuns malinger. Bruker du Jotun sine produkter blandet over Jotuns blandemaskiner, kan du være helt sikker på at malingsfargen du velger er den samme som den du finner i fargekartet.

Vil du vite mer om hvordan vi utvikler våre farger? Ta en titt på denne filmen!

Fargekartet finner du hos din nærmeste Jotun-forhandler, eller du kan bestille det her.

Lykke til med fargevalget!

Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Nye, vakre farger i LADY kalkmaling

 – Nå er det mange nye farger tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! Fargen på bildet er…

Supermatte vegger gjør hele forskjellen!

Supermatte og vakre vegger: Dette fantastiske soverommet er malt i gyllenbrune LADY Pure Color 10963 Golden Bronze. Taket er malt…

Slik skapte Emilia et vakkert og godt hjem

Litt utenfor Helsingborg bor Emilia Olsson i et vakkert hus med familien. Her pryder avdempede harmoniske farger veggene, noe som…

Nøytral base med varme fargeinnslag

Mange trives godt med en nøytral base av farger i hjemmet, men ønsker allikevel å tilsette noen kulørte toner. Få…

Nye, elegante kombinasjoner med DECO BLUE

Trenger du hjelp til nye, elegante kombinasjoner med LADY 4477 Deco Blue? Se for eksempel hvor fantastisk flott fargen er…

Favorittfargen Minty Breeze i nye kombinasjoner

Er du en av dem som har favorittfargen Minty Breeze på veggen hjemme? – Fargesjefen gir deg de beste tipsene…

Go to top