Vårens farger – en real fargefest!

Vårens farger – en real fargefest!

I disse dager kommer LADYs vår- og sommerkolleksjon ut i en malingsbutikk nær deg. Jeg synes det er en fest av en fargekolleksjon, kanskje ikke så rart at en av fargene har fått navnet Punch? Vårens farger fra LADY beveger seg fra en dus rosanyanse over i deilige koralltoner som får følge av mørk bordeaux, og blågrønne nyanser. Til akkompagnement velger du duse gråtoner eller en beroligende og lett hvitnyanse. Dette er farger det er mye av i trendbildet akkurat nå. Jeg håper du vil la deg inspirere av vårens farger!

JOTUN_LADY_SS14_2456_PUNCH_4

LADY Pure Color 2456 Punch er en nydelig korallaktig rosafarge som er glødende vakker.

Stolen på bildet er malt i LADY Supreme Finish Matt 2846 Bordeaux.

 

Jotun_LADY_Carpe_vase_Bolia

Carpe-vasen fra Bolia følger også opp koralltrenden. Perfekt som blikkfang på et bord eller en skjenk!

 

Jotun-LADY-Boen-Oak-Tobacco

Mange er litt engstelige for hvordan bruke farger, noe jeg virkelig ikke synes du bør være! Hvorfor ikke begynne med å male et møbel, eller kjøpe en mindre gjenstand i en sterk farge? Jeg liker godt den røffe litt industrielle og urbane stilen på det tregulvet Oak Tobacco fra Boen Parkett, i møte med et glanset sidebord i knall korall.

JOTUN_LADY_SS14_2374_BLISS_

Den elegante nyansen LADY Pure Color 2374 Bliss beviser at rosa er en nyanse som er blitt ”voksen” og med fordel kan brukes også andre steder enn på jenterommet. Fargen kler også godt møtet med korallnyansen i muggen på bildet.

Jotun-LADY-Sundays

Den norske utemøbelprodusenten Sundays har gjort stor suksess og vunnet flere priser med sine renlinjete og komfortable utemøbler. I år slår de til med deilige farger, pulverlakkert med Jotunmaling! Over ser du en nydelig rosafarge, i møte med bordeaux-fargede puffer.

Jotun-LADY-Bolia-Angie

LADY Bordeaux er en flott aksentfarge. Pute – Angie – i bomull og fløyel, fra Bolia.

Jotun-LADY--Anderssen-Voll-Muuto

Jeg nevnte sofaer ikke sant – over ser du Connect, design norske Anderssen Voll for danske Muuto. Dagens sofaer ligger enten lavt på gulvet som denne, og har store komfortable puter – eller de går helt i motsatt retning, og har slanke ben og smale elegante puter. Ved å tilføre andre dempede pastelltoner, samt en annen viktig farge for tiden, nemlig sennepsgul, blir uttrykket personlig og elegant.

 

JOTUN_LADY_SS14_5397_SCOOTER_1

Den blågrønne fargen LADY Pure Color 5397 Scooter er kanskje en av mine absolutte favorittfarger. Jeg har elsket blågrønne toner så lenge jeg kan huske, og er neppe alene om det. Dette er en beroligende farge, som også kler den litt urbane moderne stilen der elementer fra Scandinavian Design-epoken møter nyere design.

 

Jotun-LADY-Broste-Copehagen

Nydelige blågrønne nyanser også i Brostes kolleksjon for vår og sommer 2014.

 

JOTUN_LADY_SS14_10429_DISKRETE_3

Og hvis du er av det mer diskré slaget, så velger du nettopp LADY Pure Color 10429 Diskret og lar heller fargene skinne i detaljene.

Jotun-LADY-Imperfect-Design

Slik kan det også gjøres. Nederlandske Imperfect Design lager nydelig porselen i duse farger med innslag av vakker korall. Se alle bildene fra LADY Spring & Summer Collection 2014 her.

Avatar
Avatar

Helle – Trendrådgiver

Helle er for tiden gjesteblogger hos oss. Hun har nesten 20 års redaksjonell erfaring fra interiør- og designjournalistikk og var i mange år redaktør i ELLE Decoration. Hun jobber nå som frilansskribent og trendrådgiver. Helle er fantastisk flink til å formidle design og interiør.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….