Vårens farger – en real fargefest!

Vårens farger – en real fargefest!

I disse dager kommer LADYs vår- og sommerkolleksjon ut i en malingsbutikk nær deg. Jeg synes det er en fest av en fargekolleksjon, kanskje ikke så rart at en av fargene har fått navnet Punch? Vårens farger fra LADY beveger seg fra en dus rosanyanse over i deilige koralltoner som får følge av mørk bordeaux, og blågrønne nyanser. Til akkompagnement velger du duse gråtoner eller en beroligende og lett hvitnyanse. Dette er farger det er mye av i trendbildet akkurat nå. Jeg håper du vil la deg inspirere av vårens farger!

JOTUN_LADY_SS14_2456_PUNCH_4

LADY Pure Color 2456 Punch er en nydelig korallaktig rosafarge som er glødende vakker.

Stolen på bildet er malt i LADY Supreme Finish Matt 2846 Bordeaux.

 

Jotun_LADY_Carpe_vase_Bolia

Carpe-vasen fra Bolia følger også opp koralltrenden. Perfekt som blikkfang på et bord eller en skjenk!

 

Jotun-LADY-Boen-Oak-Tobacco

Mange er litt engstelige for hvordan bruke farger, noe jeg virkelig ikke synes du bør være! Hvorfor ikke begynne med å male et møbel, eller kjøpe en mindre gjenstand i en sterk farge? Jeg liker godt den røffe litt industrielle og urbane stilen på det tregulvet Oak Tobacco fra Boen Parkett, i møte med et glanset sidebord i knall korall.

JOTUN_LADY_SS14_2374_BLISS_

Den elegante nyansen LADY Pure Color 2374 Bliss beviser at rosa er en nyanse som er blitt ”voksen” og med fordel kan brukes også andre steder enn på jenterommet. Fargen kler også godt møtet med korallnyansen i muggen på bildet.

Jotun-LADY-Sundays

Den norske utemøbelprodusenten Sundays har gjort stor suksess og vunnet flere priser med sine renlinjete og komfortable utemøbler. I år slår de til med deilige farger, pulverlakkert med Jotunmaling! Over ser du en nydelig rosafarge, i møte med bordeaux-fargede puffer.

Jotun-LADY-Bolia-Angie

LADY Bordeaux er en flott aksentfarge. Pute – Angie – i bomull og fløyel, fra Bolia.

Jotun-LADY--Anderssen-Voll-Muuto

Jeg nevnte sofaer ikke sant – over ser du Connect, design norske Anderssen Voll for danske Muuto. Dagens sofaer ligger enten lavt på gulvet som denne, og har store komfortable puter – eller de går helt i motsatt retning, og har slanke ben og smale elegante puter. Ved å tilføre andre dempede pastelltoner, samt en annen viktig farge for tiden, nemlig sennepsgul, blir uttrykket personlig og elegant.

 

JOTUN_LADY_SS14_5397_SCOOTER_1

Den blågrønne fargen LADY Pure Color 5397 Scooter er kanskje en av mine absolutte favorittfarger. Jeg har elsket blågrønne toner så lenge jeg kan huske, og er neppe alene om det. Dette er en beroligende farge, som også kler den litt urbane moderne stilen der elementer fra Scandinavian Design-epoken møter nyere design.

 

Jotun-LADY-Broste-Copehagen

Nydelige blågrønne nyanser også i Brostes kolleksjon for vår og sommer 2014.

 

JOTUN_LADY_SS14_10429_DISKRETE_3

Og hvis du er av det mer diskré slaget, så velger du nettopp LADY Pure Color 10429 Diskret og lar heller fargene skinne i detaljene.

Jotun-LADY-Imperfect-Design

Slik kan det også gjøres. Nederlandske Imperfect Design lager nydelig porselen i duse farger med innslag av vakker korall. Se alle bildene fra LADY Spring & Summer Collection 2014 her.

Avatar
Avatar

Helle – Trendrådgiver

Helle er for tiden gjesteblogger hos oss. Hun har nesten 20 års redaksjonell erfaring fra interiør- og designjournalistikk og var i mange år redaktør i ELLE Decoration. Hun jobber nå som frilansskribent og trendrådgiver. Helle er fantastisk flink til å formidle design og interiør.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…