Vårens farger og trender 2013

Vårens farger og trender 2013

Vårens farger: LADY SPRING & SUMMER 2013

Jeg har aldri hatt problemer med å gjøre to ting på en gang. I hvert fall kan jeg med sikkerhet si at jeg ofte tenker på flere ting samtidig. Snøfylte gater, adventslys og syv slag hindrer meg ikke i å tenke på våren. Tvert i mot – jeg tenker faktisk mye på neste vår. Og da er det kanskje ikke overraskende at jeg tenker farger. LADY Spring & Summer 2013! En herlig kollasj av optimisme og tilfredshet. Årets første trender byr på KONTRASTER i form at farger og glansgrader.

9918 KLASSISK HVIT og 9938 DEMPET SORT , bakveggen er malt i 10341 KALK

En sniktitt på vårens farger fra LADY

Med utgangspunkt i en basis bestående av sort og hvitt (9938 Dempet Sort og 9918 Klassisk Hvit) beveger vi oss lynrask over til den nye herligheten – korallfargen som har fått navnet LADY 2607 Sorbet. Som et friskt touch – en krakk eller en hylle. En etterlengtet KONTRAST!

 

Vegg: LADY 10341 Kalk   Hvit plate: LADY 9918 Klassisk Hvit   Sort stripe: LADY 9938 Dempet Sort   Detaljer i korall:  LADY 2607 Sorbet jotun.no/lady

Trender 2013

Matte og blanke overflater. Gjerne samme farge i forskjellige glansgrader – slik skapes perfekte fargekombinasjoner i interiøret. Nå er det TID FOR KONTRASTER også når det gjelder farger…..og blåfargen LADY 4072 Blåtind danner et stilsikkert grunnlag for året vi snart går i møte.

 

Samtlige bilder: Styling: Kråkevik&d`Orazio / Foto: Siren Lauvdal

Farger, fra venstre: 4072 BLÅTIND, 5262 SVAL SJØ,  10432 SPONTAN, 9918 KLASSISK HVIT , 10429 DISKRET, 10341 KALK 6084

 

Jeg lover dere…… det er MYE å glede seg til!

God jul til dere alle!

 

PS. Hvis du har ledig tid i romjulen og ikke klarer å vente;),  finnes alle fargene (utenom Sorbet) hos din nærmeste fargehandel allerede nå. Bestill vårt siste fargekart her.

 

Lisbeth
Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

Gult er vårens farge!

I 2021 vil vi se gult i alle varianter. – Vi ønsker god påske, med gul optimisme og tre deilige…

Nytt drømmehus med fokus på varige materialer

Flunkende nytt drømmehus med dempede farger og fokus på varige materialvalg. Veggfargen er LADY Pure Color 12077 Sheer Grey. Kjærlighet…

Nytt kjøkken i historisk leilighet

Det ble både nytt kjøkken og ny stue, da Tid for hjem pusset opp en 170 år gammel leilighet. –…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss over lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…