Vårens og sommerens farger!

Vårens og sommerens farger!

Kombinasjonen av fargene 8302 Laurbær og 20047 Blushing Peach gir en herlig vårfølelse!

Fornyelse med våren og sommerens farger

Nå kommer vårens fargenyanser og et hint av sommer. Gjør et tidløst og sobert fargevalg. Glem trendene. Det er ditt valg!

– Vi mennesker har på en eller annen måte alltid lyst til å fornye oss. Men noen ting er «evergreens», ting som alltid vil være der, som bestemors bakst, musikkslagere og møbelikoner. Slik er det med farger også.
Det er et tydelig tegn for fargene vi liker å ha rundt oss akkurat nå, det trygge og tidløse, forklarer Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun. – Denne våren vil vi ha det litt grønnere, med innslag av sarte farger.

Har du prøvd den nye appen, Jotun ColourDesign? Den er tilgjengelig i AppStore og Google Play.

LADY Spring and summer 2018

Vegg: LADY Pure Color 10678 Space, bord: LADY Supreme Finish Matt 20047 Blushing Peach.

Vil ikke være så «himla trendy»

– Vi er inne i en tid der det tidløse er høyaktuelt. Vi vil ikke være så himla trendy. «Trender» er et ord vi helst ikke bruker. Folk har ikke lyst til å følge «trendene», men velge selv. Det er en sterk individualisme som påvirker måten vi tar valg på, for farger og interiør vi vil omgi oss med, forklarer Lisbeth Larsen. Hun er opptatt av de enkle forandringene: – Det er ikke så mye som skal til!

LADY Spring and summer 2018

Det er ikke så mye som skal til! Bare et par strøk med LADY Pure Color 20047 Blushing Peach gir garantert vår i stua!

LADY Spring and summer 2018

Den støvede gulfargen LADY Pure Color 10683 Cashmere er en «evergreen farge» fra Jotun!

Det er i samspillet fargene i vårens kolleksjon kommer virkelig til sin rett.

Ta egne valg!

Jotuns kolleksjon for våren og sommeren gir rom for å ta egne valg og kombinere det spreke med det trygge.

– Noen ting er rett og slett godt å se på, og trygt å ha i omgivelsene våre, slik som grønne farger, sier Lisbeth Larsen om tendensene for tida vi er inne i.

LADY Spring and summer 2018

Vegg: LADY Pure Color 8302 Laurbær, bord: LADY Supreme Finish Matt 20047 Blushing Peach. Skje og tallerken fra HAY, iskopp fra Bolina.

Go green!

LADY 8302 Laurbær har vært med Jotun i mange år, og er en spesielt god grønnfarge. Vi ser at grønt er mer i tiden igjen, og overtar for det blå.
– Heng på en 8281 Pale Linden, som er en lysere variant, og få en fin kombinasjon av grønne nyanser.

LADY Spring and summer 2018

LADY Pure Color 8281 Pale Linden – et perfekt valg blant våren og sommerens farger!

Sensuell rød + grønn = sant

Når våren kommer og snøen forhåpentligvis snart forsvinner, åpner det seg grønne enger. Da vises sensuelle rødtoner fra sin beste side.

Det gjelder særlig for LADY 2859 Whispering Red – et friskt fargevalg. Rødtoner er flott på veggen sammen med LADY 20047 Blushing Peach, en støvete rosafarge som har vært rundt oss til alle tider, og en populær farge i LADYs fargekart for 2018.

LADY Spring and summer 2018

Vegg: LADY Pure Color 2859 Whispering Red, bord: LADY Supreme Finish Matt i samme farge som veggen. Rund fjøl og metall boks fra HAY, boller fra Serax.

LADY Spring and summer 2018

LADY Pure Color 20047 Blushing Peach. Vase og mugge fra Norway designs. Så vakkert stylet som bare Kråkvik & D’Orazio kan!

Dempet gul

Gult er alltid godt. LADY 10683 Cashmere ble lansert for noen sesonger siden og er fortsatt aktuell. Det er en dempet, støvete gulfarge, som igjen passer godt sammen med det grønne. De som har likt det beige, vil like denne. Det er i samspillet fargene i vårens kolleksjon kommer virkelig til sin rett.

LADY Spring and summer 2018

LADY Pure Color 10683 Cashmere

Gi rom for Space

Nøytralene har en viktig plass i kombinasjoner med vårens trygge, men likevel så dristige, fargepalett. Her har fargesjefen en klar anbefaling:
– Jeg kan med hånden på hjerte si at LADY 10678 Space er den beste nøytralen som er lansert på lang tid. Hvis du har vært litt hvit i fargevalget, så er denne varme varianten trygg, sier Lisbeth, som legger vekt på at valget skal være individuelt.

LADY Spring and summer 2018

Vegg: LADY Pure Color 10678 Space og bord LADY Supreme Finish Matt 20047 Blushing Peach. Lampe fra Gubi/Oslo Deco, kopp fra Bolina.

Vi tar tendensene på alvor; det som er best for deg, er ikke nødvendigvis det som er best ifølge trendene.

LADY Spring and summer 2018

Med de beste produktene fra Jotun er du sikret et vakkert resultat! Les mer om LADY Pure Color og LADY Supreme Finish her. 

Våren og sommerens palett

 

Alle foto i denne saken er stylet av Kråkvik & D’Orazio og fotografert av Lasse Fløde/Pudder Agency.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Norske håndlagde designlamper

Utstillingen over viser de to vakre Arkivlampene 4014 400 mm i hvit sandblåst, med sort oppheng. Disse lampene ble designet i…

Fra slitt kjøkken til smart oppholdsrom

Den nye peisen gjør seg godt i rommet og skaper en lun følelse. Tid for hjem tar utfordringen! Utfordringen for…

Delikat stue i ny fargeprakt

ETTER: Tid for hjem har laget et rom med delikate farger og fine flater. Her blir det fint å leve…

Våre beste tips til fornyelse med maling!

Skap magi i interiøret ved bruk av farger! LADY Pure Color 5489 Free Spirit er en optimistisk farge – vakker i kombinasjon…

TED SPACE – Vårt fremtidige hjem?

I utstillingen Ted Space, under Stockholm Design Week, viste Hanna Nova hvordan hun tror vi kommer til å leve og…

Lun stue med blått paneltak!

Gjengen i Tid for hjem tar godt vare på stuen i den arkitekttegnede boligen! Se resultatet her! Arkitekttegnet bolig Den…

Go to top