Vårlige pasteller i hjemmet til Annette Nordstrøm

Vårlige pasteller i hjemmet til Annette Nordstrøm

Småbruket til Annette er et personlig hjem, med et interiør som er lekent og inspirerende. Velkommen inn for en sanselig opplevelse av vårlige pasteller!

Nye vegger og ny energi med vårlige pasteller

Nordre Tomb gård ligger i Garder, et landlig område i Vestby kommune. Her bor fotograf og interiørdesigner Annette Nordstrøm, på et småbruk med mye historie og sjel. Gårdshuset fra 1800-talet har gjennomgått flere transformasjoner, men det var etter at Annette kom hit at fargene flyttet inn; og denne gangen i form av vårlige pasteller.

Jotun LADY 8281 Pale Linden

Spisestuen er innredet med både nytt og gammelt interiør. Det vakre massive treskapet har Annette kjøpt på auksjon og de store messinglyktene på hver side av rommet har hun med seg fra hjemmet hun hadde tidligere i Marrakech.

I tillegg til nye farger ønsket Annette å gjøre noe med den gamle strietapeten i spisestuen og stuen. Her brukte hun LADY Minerals Revive, som fornyer ujevne underlag og gir slette, moderne vegger. Annette synes produktet var så greit å påføre, at hun kunne gjennomføre oppussingen selv. LADY Minerals Revive finnes i en mengde LADY-farger som gjør det enkelt å finne sin favoritt og kombinere med andre LADY-farger. Les mer om veggfornyeren og se fargene her.

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

Annette Nordstrøm påfører LADY Minerals Revive

Vakkert med vårlige pasteller! Annette påfører veggen med veggfornyeren LADY Minerals Revive i fargen LADY 8281 Pale Linden. Den gamle brystningspanelen ble bevart og fikk et par strøk med LADY Supreme Finish i fargen LADY 9918 Klassisk Hvit, silkematt glansgrad.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

I spisestuen har det lenge vært strietapet på veggene og nå var tiden inne for glatte vegger uten for mye tekstur!

Lekent inngangsparti

Allerede når man kommer inn i gangen, blir man møtt av en mønster- og fargefest. Her er både gulvene og taket, samt listverk i hvite valører, mens resten er fargerikt. I gangen er det plassbyggede møbler som Annette har tegnet og fått produsert på mål av snekker. Begge modulene er malt med LADY Supreme Finish fargen LADY 7163 Minty Breeze. Fra dette rommet ser man inn i stuen, der veggene har fargen LADY 10961 Raw Canvas. De 2 valørene komplementerer hverandre elegant.

Inngangspartiet er ryddig og inviterende og står i flott kontrast til stuen som er rommet bak gangen. Skapene i gangen er malt i LADY Supreme Finish 7163 Minty Breeze og veggene i stuen er behandlet med LADY Minerals Revive i fargen 10961 Raw Canvas. Alle de hvite overflatene er malt i LADY Supreme Finish i fargen LADY 9918 Klassisk Hvit.

Inngangspartiet er introduksjonen til ditt hjem, jeg er veldig opptatt av et godt førsteinntrykk og gangen blir ofte glemt og nedprioritert. Her senker jeg skuldrene og blir glad når jeg kommer hjem med denne paletten av vårlige pasteller.

Fargeharmoni

Annette er opptatt av at farger, tekstiler og mønster er i harmoni; det gir henne energi og trivsel. I dette huset har hvert rom en egen unik farge, og ikke nok med det, de står i vakker kombinasjon til nøye utvalgte tekstiler med  mønster, noe som skaper et unikt utrykk.

I tilknytning til spisestuen er stuen som Annette pusset opp med LADY Minerals Revive for 2 år siden. I det rommet valgte hun fargen LADY 10961 Raw Canvas, en lys kamelfarget tone.

Siden det er åpent mellom rommene, falt fargevalget i spisestuen på LADY 8281 Pale Linden; denne fargen er med på å skape en kontrast til den gylne beigetonen i stuen.

Jeg liker lyse valører og blir glad av pastellfarger, det er farger som gir meg energi og glede. Hvert rom gir meg nå trivsel og den riktige stemningen for hver tid på døgnet. Ikke vær redd for å bruke farger i hjemmet, men vær nøye når du setter sammen en fargepalett til ditt hjem!

Soverom for hvile og ro

Soverommet i gårdshuset er også nymalt og her valgte Annette å male rommet i LADY Pure Color 12182 Gentle Whisper. Den lyse og greige tonen fremstår litt dusere enn de andre fargene i hjemmet, noe som passer godt i en sone som skal fremme god søvn og ro.

LADY 12182 Gentle Whisper

Annette har pusset opp soverommet med listverk som utsmykking på veggene. Det originale gamle paneltaket er malt med LADY Supreme Finish i fargen LADY 9918 Klassisk Hvit, og det står vakkert til og fremhever den duse, greige veggfargen.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

På soverommet står en deilig Ghost levestol i turkist lin fra Gervasoni fra @beyond_design_as . Nattbordene er funn fra bruktmarked, og den vakre vegglampen heter Molekyl og produsert av @scanlampsnorge. Puten i stolen er en del av de nøye utvalgte tekstilene i soverommet, alle tekstiler er fra kolleksjonen Modern Country 1&2 produsert av @mulberry_home. Det nye gulvteppet er fra @ikeanorge.

LADY 12182 Gentle Whisper

I dette rommet, som i flere av de andre sonene i huset, har Annette innredet med personlige og unike møbler. Veggen er malt i LADY Pure Color 12182 Gentle Whisper, en vakker lys greige tone. Veggen er utsmykket med dekorlistverk fra leverandøren @byggdekor.

– Jeg elsker å jakte på gamle skatter og møbler, en miks av nytt, vintage, antikk og arvet er hemmeligheten bak min interiørstil. Kunst er også viktig og hever ethvert rom. Jeg liker kunst som bryter litt med stilen, men samtidig tar opp en del av fargene i rommene rundt. Noen ganger maler jeg rommet inspirert av kunstverket som skal henge på veggen, forteller Annette.

Fem tips til Annettes interiørstil!

 • Lag en fargepalett som harmonerer slik at hvert rom med ulik farge fortsatt harmonerer med hverandre. Når du har en fargepalett, er det enkelt å benytte den som et utgangspunkt for valg av tekstiler.
 • Miks gammelt og nytt, arvet og nykjøpt. Et hjem med unike møbler, kunst og interiører er personlig!
 • Ikke vær redd for å mikse ting og mønster. Det skaper et overraskende uttrykk og et lekent hjem som gir energi.
 • Eksperimenter gjerne ved å gjøre ting selv. Alt kan gjøres om og ommøbler hvis det ikke blir helt som du har tenkt. Det er enkelt å male om til en ny farge og flytte rundt på møbler.
 • Dekorer med friske snittblomster som komplementerer fargen i rommet; det gir rommet en følelse av luksus.

Les mer om hvordan du påfører LADY Minerals Revive her!

Annette kaffepause

Tusen takk, Annette, for herlig, vårlig påfyll!

Foto & styling: Annette Nordstrøm

Følg Annette her.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…