Er du en fargeekspert?

Er du en fargeekspert?

Vinn nytt rom

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Vinner av hovedpremien ble Marianne Endresen fra Fetsund!!! Gratulerer!

Vinnere av gavekort på LADY maling er:

Ingvei Andersen, Synnøve Haaland, Kristian Meier, Kristin Jenson, Anne Marie Ommundsen, Anne Elisabeth Naustvik, Einav Andreassen, Birgit Hobæk, Ingvill Ulsness, Øyvind Humberset.

Gratulerer! Alle vinnerne vil få en mail i begynnelsen av denne uken:)

Tuuuuusen takk til alle som deltok!!!

– Vi har gjort om fargekartet vårt til et memo-spill!:). Hver palett fra fargekartet utgjør et brett. Nå kan du se hvor raskt du klarer å finne matchende farge. Ta testen og se om du er fargeglad eller fargeekspert. Jo, flere ganger du spiller, desto flere lodd får du. Og premien, ja det er at du kan velge hvilket rom i huset ditt vi skal male i en av fargene fra det nye fargekartet vårt. Da kommer det en malermester og maler i den fargen du ønsker (verdi 25000 kr). Hadde ikke det vært fantastisk?!!

Delta her: https://apps.facebook.com/449530038499584/

Ønsker du fargeråd, vil du selvfølgelig få det fra Nina, vår fargeekspert :)

Og ikke nok med det, som vinner får du også et gavekort fra Home & Cottage. Du kan hente varer for 5000 kr som du kan pynte det nye rommet ditt med! Lykke til!!

 

LADY_spill-og-vinn-nytt-rom

PS. Vi trekker forresten også 10 deltagerne som hver vinner et gavekort a’ 500 kr på LADY Maling

 

Home-and-cottage_vinn-nytt-rom_2PS. Home & Cottage lanserer for første gang en møbelkatalog. Den kommer ut 16.oktober og vil være å finne hos alle H&C sine 15 butikker.

På bildet over: Professorstol i vintage cigarfarget hud. B: 66,5xD: 72xH: 73,5CM Pris kr.7695,- og Sire krakk Mangotre og jern. 33x33xH46/73 kr.999,-

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.