Vinn lekker Wik og Walsøe mugge

Vinn lekker Wik og Walsøe mugge

Da er de heldige vinnerne trukket ut: Geir Christer Nygård, Berit Briseid, Anne Grete Langseth, Elise Utgaard, Hilde Kristin Vinne, Gunn Nilssen, Ida Hedvig Gjesvold, Bente Marie Larsen, Kirsti Tellefsen og Elin Brygmann. Det ligger en e-post og venter på dere :)

—-
Så du den lekre muggen som Lisbeth viste frem på God Morgen Norge på TV 2? Nå kan den bli din!

I samarbeid med Wik og Walsøe har vi fått laget flotte mugger i vår nye trendfarge for våren – LADY 2607 Sorbet fra LADY Spring & Summer Collection 2013. En energirik korallfarge, en nydelig kontrastfarge! Svar på to spørsmål og du er med i trekningen av 10 stk av disse eksklusive muggene.

 

Wik&Walsoe_Lady inspirasjonsblogg

 

LADY maling Spring summer tid for kontraster sorbet

Muggen finner du nå i den nye serien Rustikk

Rustikk, med sin naturlige og levende form markerer designduoens Wik og Walsøes evne og vilje til å være i stadig bevegelse.

Fordi det er håndmalt og håndglasert med en helt spesiell glasur, bestemmes servisets design av tilfeldighetene; hver del blir unik. Serviset er fremstilt i høybrent feltspatporselen som er tvers igjennom tett. Glasurfargene er lune og varme; de ulike nyansene kan settes sammen akkurat slik du selv ønsker. Intens korall, varm oliven eller dus beige – Rustikk er tidsriktig, ærlig og nyskapende.

 

Jotun Lady maling Wiik og Walsøe_3

 Serien Rustikk fra Wik og Walsøe

 

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.