26.03.2015

Ton i ton bildehylle

Ton i ton bildehylle

Vi fortsetter oppussingen i det nye huset vårt og i dette innlegget ønsker jeg å vise noe av det vi har gjort i stua. Siden stua er så stor (ca 70 kvm) har vi valgt å dele den opp i soner for å gjøre den mer intim og praktisk.

Stylizimo tips

 

Det å velge en annen farge på veggene skaper et naturlig skille og gir en illusjon av at det er en egen sone, og med dette i tankene har vi valgt å male det ene hjørnet i stua i en mørkere farge enn resten av stua.

Ton i ton bokhylle

Det første vi gjorde var å male lesekroken i LADY Pure Color 9913 Matrix med vinduer i LADY Supreme Finish 9938 Dempet sort, matt. Jeg likte grå fargen veldig godt, men merket etterhvert at den ikke passet så bra med resten av interiøret da det ikke var noe som gjentok fargen ellers i stua. Valget falt derfor etterhvert på LADY Pure Color 9938 Dempet sort på veggen også, slik at det ble et helsort hjørne. En så mørk farge kan høres dristig ut, men du verden for en forskjell det gjorde! Møblene står nå mer frem, og på kveldstid når det er mørkt ute glir vindu og utsikt mer over i hverandre.

Stylizimo tips

I det samme hjørnet har jeg også laget en ton i ton bokhylle ved hjelp av bildelister som jeg har malt i samme farge som på veggen. Dette for å få et renere uttrykk, men også for å la bøkene få all oppmerksomheten. Nå er det som dere kan se på bildene som at de nesten svever på veggen.

 

Jotun anbefaler å bruke LADY Supreme Finish på slike lister med tanke på slitasje og varighet.

Hva synes dere opp forandringen? Dere kan se før bilder av stuen her.


Nina Holst

Nina Holst » Nina Holst| Interiørblogger

Nina Holst inspirerer daglig mange gjennom sin blogg «Stylizimo Blog». Hun er kjent for sin rene stil med gjennomtenkte detaljer og spennende kontraster, noe som har ført til priser og nominasjoner både i Norge og i utlandet.

Relaterte poster