7 vakre fargekombinasjoner til baderommet

7 vakre fargekombinasjoner til baderommet

Nydelig blågrønn nyanse til badet – LADY Aqua 6325 Balanse 

Ny, vakker og matt maling til baderommet

Endelig kan du få matte vakre vegger også på baderommet. Med LADY Aqua våtromsmaling får du vakre silkematte våtromsvegger og du kan skifte farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge fargetrender på en helt annen måte. LADY Aqua inngår som en del av Jotuns Våtromsgodkjente system. Les mer om LADY Aqua her.

Her får du forslag til 7 vakre fargekombinasjoner du kan velge mellom, avhengig av hvilken stil du ønsker på badet ditt:

Baderom nr 1

En behagelig palett med blågrønne minttoner og kjøligere gråtoner som skaper et fresht uttrykk på badet. Lekkert i kombinasjon med farger som ren hvit, mørkere gråtoner og dempede blåtoner. Inntil Minty Breeze og Hvit Poesi, bør man ha rene, nøytrale hvittoner på flis, detaljer og møbler, dersom hvitt er en aktuell farge i rommet – som f.eks. 9918 Klassisk Hvit. Unngå gylne hvite og beige toner her. Inntil 6325 Balanse vil både rene hvite, gylne hvite, grått, beige og brunt fungere flott.

7 vakre fargekombinasjoner til badereommetLADY Aqua Våtromsmaling i fargen LADY 7163 Minty Breeze

Lyst på et tidsriktig, men rimelig bad?

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Inngår i Jotuns våtromssystemer
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

Baderom nr 2

En turkisblå palett for den som ønsker et duggfriskt bad! Svale, friske farger skaper en lett atmosfære og de kan fint kombineres med hvitt, grått og dypere blåturkise fargetoner.

7 vakre fargekombinasjoner til badereommetEn vegg med LADY Aqua 4423 Kilden blir tøff med en malt krakk eller benk i LADY Supreme Finish 5159 Retroblå eller 5180 Oslo.  

Baderom nr 3

Her finner du to av våre mest populære gråtoner, 1032 Grå Harmoni og 1462 Grå Skifer i kombinasjon med den «myke» sorte 9938 Dempet Sort. Gråtonene er lune og gylne grå, og de vil fungere til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull. På grunn av sin lille lunhet i tonen er det mange som har disse to som sine grå favoritter. Inntil kalde gråtoner og såkalte nøytraler vil disse gråtonene kunne se gylne og litt «skitne» ut, så det bør unngås.

7 vakre fargekombinasjoner til badereommetLADY Aqua Våtromsmaling 9938 Dempet Sort

Baderom nr 4

En lys og lun palett med svake gråtoner. Her vil man oppleve at alle farger har en liten gyllen og lun tone over seg. Fargene er for øvrig utrolig lekre til gråtonene 1032 Grå Harmoni og 1462 Grå Skifer, som du kan lese om over. De lyse grå tonene er også populære i kombinasjon med en del av de populære dempede blåtonene som Kveldshimmel, Byge og Deco Blue; for den som ønsker seg et bad med blå innslag.

Elisabeth Heier Elisabeth Heier valgte LADY Aqua i fargen 1024 Tidløs, da hun pusset opp badet sitt. Foto: Elisabeth Heier.

5 vakre malte bad

Baderom nr 5

Paletten for deg som elsker lune gråtoner, og varme, dypere blåtoner. 0394 Varmgrå er en lun og varm gråtone som mange har lagt sin elsk på. Den er lekker til lysere varianter som 10679 Washed Linen eller en dypere, lun grå som 1352 Form. 4629 Skyggeblå er en blågrå farge med klar rød undertone og som derfor fremstår varm i tonen. For den som drister seg til et et helt mørkt, blått bad, er 4477 Deco Blue en fantastisk farge.

7 vakre fargekombinasjoner til badereommetLADY Aqua Våtromsmaling 4477 Deco Blue

Se dette eksotiske badet.

Baderom nr 6

Mange elsker disse beige og brune tonene og den varme stemningen de gir. Disse fargene skaper en god base for å tilsette mer kulørte farger som rustrødt, varmblå eller mørkt brunt. Rustrøde toner kan skape en lun og orientalsk stil, imens de blå kan dreie uttrykket mer klassisk. Farger som 1140 Sand og 1931 Kokos kan være fine beige kombinasjoner inntil. Lekkert til en mengde ulike tresorter og overflater med lune farger. Her har man altså mange muligheter for å skape ulike atmosfærer i rommet.

7 vakre fargekombinasjoner til badereommetLADY Aqua Våtromsmaling 10678 Space

Baderom nr 7

Den som søker etter et mer fargerikt og friskt bad, bør absolutt vurdere grønne og rosa farger! – Og det er jo uten tvil noe eget med grønntoner og den energien det gir! Grønt er frodig, svalt og behagelig på en og samme gang. I kombinasjon med lekre grønne planter fremstår rommet utrolig levende! Med malte vegger på badet kan man skifte farge uten spesielt mye innsats, det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge fargetrender på en helt annen måte. Rosa nyanser er uten tvil både lekkert og feminint på badet. I denne paletten finner du også vår helt nøytrale hvitfarge 9918 Klassisk Hvit. Det er hvittonen for dere som ønsker det helt hvitt og rent. Ingen gule, røde eller blå undertoner her. Kun hvitt. Men husk også å ta hensyn til ev hvittoner i baderomsinnredning, flis el.l.

7 vakre fargekombinasjoner til badereommetLADY Aqua Våtromsmaling 2782 Deco Pink

Les mer om LADY Aqua her.

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Inngår i Jotuns våtromssystemer
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti
Nina
Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…