Diskret, gyllen og kalkaktig

Diskret, gyllen og kalkaktig

Lekker i kalkmaling! LADY Minerals 11174 Curious Mind – og slett vegg er malt supermatt med LADY Pure Color.

 LADY Minerals

LADY Minerals

    • Levende kalkmatt overflate
    • Unikt fargeuttrykk
    • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

En svært allsidig farge!

LADY 11174 Curious Mind er deilig, allsidig farge! Den passer utmerket både som en gyllen, nøytral base – og som en moderne aksent. Curious Mind er derfor perfekt for deg som verdsetter det å utforske og eksperimentere. I møte med andre farger, kan den grå-gule nyansen bli både tøff og maskulin.

Curious Mind + Elegant og Grå Skifer

Her har den gylne fargen fått tøff og maskulin kombinasjon med ulike gråtoner. Helt øverst; LADY Wonderwall 11174 Curious Mind – så en smal stripe i mørk grå, 1434 Elegant – og nederst den litt lysere gulaktige grå, 1462 Grå Skifer.

Grågul farge som pirrer nysgjerrigheten!

Fargen er på mange måter en blanding av både gult, beige og grått. Sammen blir det en spennende, grågul farge som vekker nysgjerrigheten din. Du vil se at den både kan være spennende og levende, men også diskret og elegant. Det kommer helt an på hvilke kombinasjoner du velger. Sammenligner du fargen med med andre kjente okertoner fra LADY, vil du se at 11174 Curious Mind er mindre rødlig enn 10683 Cashmere, og noe mer sort enn 10961 Raw Canvas.

Ton-i-ton i gylne farger. LADY 11174 Curious Mind passer flott sammen med 11173 Humble Yellow, som er den lyse fargen på rørene!

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vakker, matt og robust
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende
  • Dekkgaranti

Nøytrale kombinasjoner

LADY 11174 Curious Mind er fin inntil 1108 Lotus, 11173 Humble Yellow, 10962 Sandy, 10963 Golden Bronze blant de gylne tonene. 1024 Tidløs, 1352 Form, 1462 Grå Skifer og 1434 Elegant er fine grå kombinasjoner.

Curious Mind + Grå Skifer

LADY 11174 Curious Mind og 1462 Grå Skifer passer utmerket sammen – og se hvor fint det er med mørkt treverk til!

Kulørte kombinasjoner

En annen tøff kontrast er blåtoner. Blått og gult er jo komplementære kombinasjoner, og kan derfor brukes som et verktøy og en spennende fargesettingsmetode. Sjekk ut 5030 St. Pauls Blue, den dype 5180 Oslo eller den nye 5490 Serene Blue eller den noe mer blågrønne 5489 Free Spirit. Er du modig nok tester du den knallblå 4863 Statement Blue.

Man kan også benytte seg av nabofarger når man skal fargesette. For et frodig uttrykk bør man prøve ut den nye grønne 8546 Local Green, eller andre grønne farger som 8422 Green Marble, 8494 Organic Green og 8252 Green Harmony og 8469 Green Leaf.

Hvittoner

LADY 11174 Curious Mind passer fint til bl.a. hvite nyanser som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Curious Mind - en farge for den nysgjerrige!

Vær leken og nysgjerrig og prøv nye kombinasjoner! LADY 11174 Curious Mind – en nydelig fargenyanse som kan bli tøff og maskulin i møte med for eksempel grå nyanser. 

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Oppgrader kjøkkenet med maling

Å bytte ut hele kjøkkeninnredningen kan bli en kostbar affære. Velger du å male kjøkkenet får du «nytt» kjøkken mye…

Lun stemning med Dempet Savanne

Matbloggerne Gitte Witt og Filip Loebbert har for første gang dristet seg til å male med farger, og har valgt…

Dempet kraft med gultonen 8583 Earthy Yellow

Våren er endelig på vei, og det er på tide å bringe litt friskhet og liv inn i hjemmet etter…

Slik maler du med LADY Minerals Revive

Veggfornyeren LADY Minerals Revive forvandler ujevne underlag, som for eksempel strietapet, mur, teglsten og spon til et kalkmatt, mineralsk utseende….

Slik maler du med LADY Minerals Kalkmaling

Gi veggene en fremtredende rolle, og skap mineralsk magi i rommet med LADY Minerals Kalkmaling. I denne artikkelen viser vi…

Bli med hjem til Amelia Widell sitt fargerike hjem

Velkommen hjem til interiørprofilen og MELIMELI-gründer Amelia Widells fargerike hjem! Når Amelia flyttet inn i sin nye leilighet ville hun…