Myke, nøytrale farger i sanselig harmoni

Myke, nøytrale farger i sanselig harmoni

Skap vakker harmoni ved å kombinere ulike nøytrale farger. – Veggen i front har fargen LADY Pure Color 1276 Soft – og veggen bak; LADY Pure Color 12125 Impression. Taket er malt med LADY Perfection takmaling 0486 Silke, og dør, karm og gulvlister; LADY Supreme Finish Matt 1276 Soft.

Finn klarhet og ro med myke nøytraler og diskrete nyanser.

Nøytrale fargenyanser

Det andre temaet i fargekartet LADY REDISCOVER løfter fram de vakreste, nøytrale nyanser i nydelige kombinasjoner. – I en verden preget av endring, oppstår behovet for klarhet og ro. Vi legger til rette for dette ved å forenkle hjemmene våre, og mange søker etter en nøytral og harmonisk fargebase. Vi rydder, fjerner det overflødige og verdsetter det enkle.

Veggene er malt med LADY Pure Color i den nye fargen 12125 Impression. Døren og listverket er malt med LADY Supreme Finish matt i fargen 1276 Soft. – Dette er markedets aller beste maling til tre og panel, og den gir en suveren finish for alle overflater i tre.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Suveren finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Beroligende atmosfære

Kombinasjonen av nøytrale fargenyanser kan ha stor innvirkning på atmosfæren i et rom. Disse fargene ber ikke om oppmerksomhet, men omslutter oss med sin klarhet og myke, beroligende fremtoning.

LADY Pure Color 1288 Granskygge er en smakfull beige nyanse med en anelse grønt. 

Tidløse, nøytrale farger

– LADY har mange superfine nøytrale nyanser i arkivet, så mange at det nærmest er umulig å designe flere, sier Lisbeth Larsen, Jotuns globale fargesjef. – I år introduserer vi en helt ny dempet bruntone, Belgian Brown, som matcher disse nøytralene perfekt – og gir de myke nyansene en renessanse.

Bord: LADY Supreme Finish Silkematt 10385 Belgian Brown.

Kalkmaling gir liv til nøytrale farger

Vakre nøytraler skaper en sanselig atmosfære hvor de taktile overflatene får spillerom. Mellomtonene i paletten er perfekte nyanser for LADY Minerals kalkmaling. Den matte og levende overflaten gir liv til de dempede fargene!

LADY Minerals kalkmaling er som skapt for denne paletten! LADY Minerals 1563 Mørk Strandstrand er fargen i dette vakre rommet.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt utseende
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

Den myke, nøytrale fargepaletten

De behagelige fargene gir rommene en vakker estetikk, og bevegelse fra fra rom til rom i disse omgivelsene gir opplevelse av balanse og ro.

Fargene som er tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling er 1288 Granskygge, 12125 Impression, 1303 Observe og 1563 Mørk Strandsand.

Trenger du tips til hvilke hvite nyanser som matcher? Få fargesjefens beste råd her!

Varm minimalisme

Minimalistiske rom trenger ikke å oppleves kjølige eller tomme. Denne paletten av varme og tidløse nyanser skaper en perfekt balanse av dempet skjønnhet. Nyansene kan brukes til å skape en monokrom stil, eller kombineres med mer kulørte farger for spennende kontraster.

Omgitt av disse subtile fargene, i rom uten unødvendige distraksjoner, settes tankene fri og sinnet kan gjenfinne sitt fokus.

Veggen er malt supermatt med LADY Pure Color 1303 Observe; en lekker gulbeige fargetone.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Veggen er malt med LADY Pure Color 0486 Silke, og hyllen er malt i samme farge; men i LADY Supreme Finish Silkematt for perfekt finish på treverket. 

Les om fargene i det rustikke temaet i fargekartet her.

Vil du se flere ny farger? Les om de nye drømmeaktige pastellene her.

Se hele fargepaletten!

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Oppgrader kjøkkenet med maling

Å bytte ut hele kjøkkeninnredningen kan bli en kostbar affære. Velger du å male kjøkkenet får du «nytt» kjøkken mye…

Lun stemning med Dempet Savanne

Matbloggerne Gitte Witt og Filip Loebbert har for første gang dristet seg til å male med farger, og har valgt…

Dempet kraft med gultonen 8583 Earthy Yellow

Våren er endelig på vei, og det er på tide å bringe litt friskhet og liv inn i hjemmet etter…

Slik maler du med LADY Minerals Revive

Veggfornyeren LADY Minerals Revive forvandler ujevne underlag, som for eksempel strietapet, mur, teglsten og spon til et kalkmatt, mineralsk utseende….

Slik maler du med LADY Minerals Kalkmaling

Gi veggene en fremtredende rolle, og skap mineralsk magi i rommet med LADY Minerals Kalkmaling. I denne artikkelen viser vi…

Bli med hjem til Amelia Widell sitt fargerike hjem

Velkommen hjem til interiørprofilen og MELIMELI-gründer Amelia Widells fargerike hjem! Når Amelia flyttet inn i sin nye leilighet ville hun…