Friske farger for august

Friske farger for august

August kan by på alt fra deilige sommerdager til mer hustrige påminnelser om at høsten er på vei. Uansett er det viktig å nye årets siste sommermåned, og kanskje det kan hjelpe å male med noen friske og sommerlige farger?

Bildet over: Se så oppkvikkende det blir ved å male deler av interiøret i fargen 10235 Sommersol! Les mer om fargen og se vakre fargekombinasjoner lenger ned.

Ferskentoner forlenger sommeren

Ulike ferskentoner som Cheerful Peach eller Blushing Peach kan forlenge sommeren. Bare ordet fersken drar tankene mot lyse, varme sommerdager. Kanskje en av disse ferskentonene kan hjelpe deg å forlenge sommeren?

Cheerful Peach

1520 Cheerful Peach er en lun og glad farge som får deg til å smile, samtidig som den tilfører rommet noe helt særegent og unikt. Benken er malt i fargen 2489 Bella.

1520 Cheerful Peach er en spennende og livlig fargetone som befinner seg midt imellom noe fersken, aprikos og varm, rødlig gul. For den beste fargegjengivelsen og et supermatt uttrykk velger du LADY Pure Color når du maler.

20047 Blushing Peach

Med LADY 20047 Blushing Peach skaper du innbydende rom med en følelse av varme. Perfekt for rom hvor du søker roen.

Blushing Peach sin rosa nyanse balanserer perfekt mellom å være feminin og sofistikert. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner 1877 Valmuefrø eller 1462 Grå Skifer for å nevne et par.

Grønt året rundt

Ulike grønntoner tar med seg naturen inn i hjemmet ditt. Når sommeren er på hell og høsten nærmer seg kan forskjellige grønne nyanser gi en forlenget følelse av friskhet og liv.

LADY 8252 Green Harmony er en dempet, gyllen grønntone. Den er perfekt for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Fargen er lekker til lune grå, beige og greige farger.

Våre vakreste grønnfarger - 8252 Green Harmony

Nydelig sone malt i fargen 8252 Green Harmony. Utrolig fin til tremøblene og med planter i interiøret er det nesten som å sitte ute!

8302 Laurbær er en dus og behagelig grønntone som vi kan kjenne igjen fra naturen. Maler du med den i et rom som har direkte nærhet til hage, trær, skog eller andre grøntarealer kommer den enda mer til sin rett, og knyter inne og ute sammen på en svært god måte.

Laurbær fra Jotun Lady på vegg i kjøkken Observe i taket.

Rolig og samtidig energigivende kjøkken og spisestue, malt i fargen 8302 Laurbær.

Mange grønne farger er allsidige og kan enkelt kombineres med ulike stiler og farger. Uavhengig av hvordan din interiørstil er, kan grønne toner fra skape en harmonisk balanse og tilføre dybde og interesse til rommet, uansett sesong.

Les mer om 8252 Green Harmony, 8302 Laurbær og flere av våre vakre grønnfarger her.

Solskinn hele året med gult

Å ta gultoner med seg inn i interiører gir en skikkelig vitamin-innsprøytning!

Vi har utviklet mange gulfarger, men her tenkte vi å vise frem to gule toner som begge virkelig gir assosiasjoner til sommer og sol, både i form av selve fargen, men også på grunn av navnene. Møt LADY 1369 Sol og LADY 10235 Sommersol.

1369 Sol er en klar gultone som som minner om lyse sommerdager. Fargen er perfekt for å tilføre varme til et rom, og da særlig i de mørkere vintermånedene.

Lady 1369 Sol

Fresht og sommerlig interiør med 1369 Sol på veggen, knallrosa teppe og herlige fargerike detaljer.

10235 Sommersol er en frisk og kvikk gul tone  som vil fylle rommet med solskinn og positivitet. Den vil skinne inntil rene, hvite toner, og tilføre gråtoner en leken kontrast.

Playful fargepalett fra LADY

10235 Sommersol kan kombineres med flere farger og en leken palett får du ved å bruke 1775 Fresh Pasta, 10235 Sommersol og 6084 Sjøsmaragd.

Se flere fine gule farger her.

Håper du fikk litt inspirasjon til å sette i gang med dine maleprosjekter nå! Vi gleder oss til fortsatt sommer i august, og sommerfølelsen hele året med vakre farger fra LADY.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Slik bruker du det nye fargekartet – NUANCES!

Det nye globale fargekartet fra Jotun, NUANCES, presenterer en fargekolleksjon med 30 farger i toner av blått, grått, fersken, gult, beige…

Fantastisk sommerhytte på Portør

I denne episoden av Eventyrlig Oppussing går turen til sommerparadiset Portør. Gutta jobber på for å lage en hytte som…

Nyanser av grønt fra fargekartet NUANCES

Myke, naturlige nyanser av grønt skaper en rolig og samlende atmosfære, samtidig som de gir rom for mer dristige aksenter…

Eventyrlig jubileumspremiere i Vesterålen

Jippi – Eventyrlig Oppussing er tilbake, og det med jubileumssesong – sesong nummer 10! Turen går til Hovden i Vesterålen…

Grå nyanser fra fargekartet NUANCES

Nedtonede gråtoner er perfekte som en bakgrunn for sinnsro. Grå nyanser kan kombineres med mange ulike farger for å skape…

Ferskennyanser fra fargekartet NUANCES

Rustikke rosatoner, fersken, korall og terrakotta kan fylle hjemmet med en følelse av jordnær stabilitet – gjennomtenkt, elegant og upretensiøst….